BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Seraf nie liczy się wielkość tylko jakość 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Wiecie panowie, że jak ktoś nowy to przeczyta, to może zniechęcić się to naszych spotów
A teraz przypomnieć mi który to wygadał z tą moją glebą, 'czy czegoś nie zgubiłem'
Wyjeżdżając ze spota z alfy można powiedzieć, że zawisłem na górce, zaklinowało mnie na chwilę, a jak dodałem więcej gazu to słyszałem jakieś wgniecenie, to dziwne bo zawsze przejeżdżałem po prostu szorując tłumikiem czy podwoziem, a tu zonk. Nawet nie mam jak sprawdzić czy cały, ręką tylko wymacałem, że coś tam obtarte mocno było przy progu, ale wiecej nie będę się w błocie bawił
A teraz przypomnieć mi który to wygadał z tą moją glebą, 'czy czegoś nie zgubiłem'

Wyjeżdżając ze spota z alfy można powiedzieć, że zawisłem na górce, zaklinowało mnie na chwilę, a jak dodałem więcej gazu to słyszałem jakieś wgniecenie, to dziwne bo zawsze przejeżdżałem po prostu szorując tłumikiem czy podwoziem, a tu zonk. Nawet nie mam jak sprawdzić czy cały, ręką tylko wymacałem, że coś tam obtarte mocno było przy progu, ale wiecej nie będę się w błocie bawił
- Od: 13 mar 2011, 20:44
Chaty napisał(a):Wiecie panowie, że jak ktoś nowy to przeczyta, to może zniechęcić się to naszych spotów![]()
Wątpię. Takie "teksty" to wizytówka tego forum/klubu

Seraf napisał(a):FASON Panowie FASON
nie realne

nie nie, to nie ja mówiłem...

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Chaty napisał(a):Wiecie panowie, że jak ktoś nowy to przeczyta, to może zniechęcić się to naszych spotów
Przecież na naszych spotach jest tak fajnie

P.s Mamy nalepki nie tylko karnego
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Przynajmniej jest luźna i przyjazna atmosfera
A co racja to racja, klimat całego forum po prostu się udzielać zaczął 
-
2+2=5
Ja to odpadam, praca w tym tygodniu na popołudnie uniemożliwia mi przybycie i wręczenie zamówionych gadżetów 

-
2+2=5
Może są chętni w niedziele na lotnisko zajechać, postać, pogadać, może ktoś pokręci się
No i oczywiście oddam przesyłkę w odpowiednie ręce 
-
2+2=5
Siemka, witam forumowiczów z Podlasia
Praktycznie od wczoraj dołączyłem do grupy, Szkoda tylko ze nie mogłem zacząć od spotkania w Alfie, niestety brak czasu i opony letnie
hehe ) . Ale jak tylko temperatura podskoczy na pewno się zjawie na "Meetingu"
Pozdrawiam, Miles82 (Tomek)
Pozdrawiam, Miles82 (Tomek)
- Od: 21 lut 2012, 15:23
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 121KM 2004r.