Miłego spotkania.
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Ja dziś nie dam rady niestety, muszę ogarnąć sprawy rodzinne
Miłego spotkania.
Miłego spotkania.
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Dzięki za liczne Grono
i fajną atmosferkę
Podziękowania dla Sylwi za podwózkę

Podziękowania dla Sylwi za podwózkę
Dziekówka za spociwo w licznym gronie i miłą atmosfere
No poszło chyba trochę bułek z pieczarkami
dominator7 dziekuje za podwózkę
Trzymaj sie chłopie w nowym jak już wiemy regionie i oczywiscie liczymy na odwiedziny w wolnych chwilach 

No poszło chyba trochę bułek z pieczarkami
dominator7 dziekuje za podwózkę

-
Szalotka
Kurcze az nie wiem od czego zaczac.. Powiem moze tylko tyle: dziekuje wszystkim nie tylko za tego wczorajszego ale i wszystkie dotychczasowe spoty w których mialem przyjemność uczestniczyć. Jesteście świetna ekipa i śmiało moge stwierdzic ze jedna z najlepiej zgranych calego klubu MS.
Życie pisze nam różne scenariusze i ja akurat musze opuścić region naszej stolicy, liczę ze bedzie mi dane spotkac sie z wami w sprzyjających okolicznościach, i mam nadzieje ze nie zapomnicie mnie
Moge wam zagwarantować ze w innych regionach, wyrażał sie bede o was tylko w samych superlatywach. Nie chcial bym nikogo pomijać bo wszyscy jesteście dla mnie ważni, ale szczególne podziękowania kieruję dla PRa regionu Gromacka- jestes w odpowiednim miejscu na odpowiednim stanowisku, szacunek dla Ciebie
Kończąc- raz jeszcze dziekuje absolutnie wszystkim i do zobaczenia, az mi sie łezka kreci 

Życie pisze nam różne scenariusze i ja akurat musze opuścić region naszej stolicy, liczę ze bedzie mi dane spotkac sie z wami w sprzyjających okolicznościach, i mam nadzieje ze nie zapomnicie mnie
Moge wam zagwarantować ze w innych regionach, wyrażał sie bede o was tylko w samych superlatywach. Nie chcial bym nikogo pomijać bo wszyscy jesteście dla mnie ważni, ale szczególne podziękowania kieruję dla PRa regionu Gromacka- jestes w odpowiednim miejscu na odpowiednim stanowisku, szacunek dla Ciebie
Dziękuję za spociwo.
Miło było się z wami zobaczy i skonsumować sławną bułkę z pieczarkami.
Gutek nie ma sprawy za podwózkę
Gutek nie ma sprawy za podwózkę
dominator7 napisał(a):Kurcze az nie wiem od czego zaczac.. Powiem moze tylko tyle: dziekuje wszystkim nie tylko za tego wczorajszego ale i wszystkie dotychczasowe spoty w których mialem przyjemność uczestniczyć. Jesteście świetna ekipa i śmiało moge stwierdzic ze jedna z najlepiej zgranych calego klubu MS.
Życie pisze nam różne scenariusze i ja akurat musze opuścić region naszej stolicy, liczę ze bedzie mi dane spotkac sie z wami w sprzyjających okolicznościach, i mam nadzieje ze nie zapomnicie mnie![]()
Moge wam zagwarantować ze w innych regionach, wyrażał sie bede o was tylko w samych superlatywach. Nie chcial bym nikogo pomijać bo wszyscy jesteście dla mnie ważni, ale szczególne podziękowania kieruję dla PRa regionu Gromacka- jestes w odpowiednim miejscu na odpowiednim stanowisku, szacunek dla CiebieKończąc- raz jeszcze dziekuje absolutnie wszystkim i do zobaczenia, az mi sie łezka kreci
Odwiedzaj nas czasem
- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Czy na wtorek 4.10.2011r. pasuje Wam :
WOLA – Pizzeria Sonata – ul. Jana Olbrachta 35 ?
Ewntualnie może być :
WILANÓW – McDonald's – ul. Wiertnicza 35 ( duzy parking / można pokopać w oponki )
MOKOTÓW – Galeria Mokotów – parking odkryty

WOLA – Pizzeria Sonata – ul. Jana Olbrachta 35 ?
Ewntualnie może być :
WILANÓW – McDonald's – ul. Wiertnicza 35 ( duzy parking / można pokopać w oponki )
MOKOTÓW – Galeria Mokotów – parking odkryty
-
Szalotka
dominator7 napisał(a): Kończąc- raz jeszcze dziekuje absolutnie wszystkim i do zobaczenia, az mi sie łezka kreci
Miło było Cie gościć u nas na spotach
gromaciek napisał(a):Czy na wtorek 4.10.2011r. pasuje Wam:
Z podanych wyżej miejsc gastronomicznych , najbardziej pasuje mi Pizzeria
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dominator7 napisał(a):Kurcze az nie wiem od czego zaczac.. Powiem moze tylko tyle: dziekuje wszystkim nie tylko za tego wczorajszego ale i wszystkie dotychczasowe spoty w których mialem przyjemność uczestniczyć. Jesteście świetna ekipa i śmiało moge stwierdzic ze jedna z najlepiej zgranych calego klubu MS.
Życie pisze nam różne scenariusze i ja akurat musze opuścić region naszej stolicy, liczę ze bedzie mi dane spotkac sie z wami w sprzyjających okolicznościach, i mam nadzieje ze nie zapomnicie mnie![]()
Moge wam zagwarantować ze w innych regionach, wyrażał sie bede o was tylko w samych superlatywach. Nie chcial bym nikogo pomijać bo wszyscy jesteście dla mnie ważni, ale szczególne podziękowania kieruję dla PRa regionu Gromacka- jestes w odpowiednim miejscu na odpowiednim stanowisku, szacunek dla CiebieKończąc- raz jeszcze dziekuje absolutnie wszystkim i do zobaczenia, az mi sie łezka kreci
Dzięki, "szerokości" i do zobaczenia na zlotach/grilach/ogniskach itd.
Co do następnego spota – Galeria Mokotów
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Ma być ładnie, więc może Mokotów 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
W takim razie 4.10.2011
GALERIA MOKOTÓW – ul. Wołoska 12 – parking (poziom odkryty)
Do zobaczenia
GALERIA MOKOTÓW – ul. Wołoska 12 – parking (poziom odkryty)
Do zobaczenia
-
Szalotka
No ja się zjawię i pokażę nowy Uśmiech mej M
adzi

Ja odpadam bo mam dwudniowy wyjazd służbowy do Rawy Mazowieckiej 
Wysłane z poczty w Radzyminie