OPOLE – spotkania regionalne
Widzę że frekwencja cienka. Zdravko ja jestem na miejscu więc jak wyrażasz chęci to możemy zrobić dwuosobowego z familiami spota jeżeli nikt więcej nie jest zainteresowany. Drugi dzień świąt około 14:00
Pasuje Ci
Nie wiem co się dziele z aLechu bo nie odzywa się już tu dłuższy czas.
Sorka, że się nie odzywałem ale jakoś nie doleciał do mnie mail, że się ktoś u nas wypowiadał. Ja bardzo chętnie się wybiorę, tylko nie wiem czy z rodzinką, bo moja Antosia podłapała stan podgorączkowy więc nie wiem czy się wykuruje. Jak dla mnie to bardziej pasowałoby mi na 15-tą, bo rano śniadanie mamy u Teściowej. Dacie radę na 15-tą przesunąć spota?
Nie ma problemu. Jak dla mnie godzina jest obojętna więc niech będzie 15:00.
Córa wyzdrowiała,będziecie w komplecie ?
Ja nie czytalem wczesniej wiec wpadlem teraz...szkoda...zimno i szopka lipna w tym roku okrutnie...takze.nie xhce.mi sie czekac do 15 szkoda ze was nie zobacze..wesolych swiat
- Od: 12 lis 2008, 00:44
- Auto: była 323f ba Z5 jest dziadkowóz 1.8 16v + niemiecki klekot + shadow vt750 c2 ace
No i po spocie. Gościnnie wpadł do nas Zdravko. Pomimo niskiej frekwencji bo było nas tylko troje to spot zaliczam do udanych. Dzięki aLechu i Zdravko za spota w miłej atmosferze. D o zobaczenia na następnych.
Również ślicznie dziękuję za fajnie spędzony czas
miło było poznać
zdjęcia niedługo prześlę
podaj mi maila na pw
pozdrawiam i do następnego 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Sorki, że tak późno piszę. Dziękuję również za miło spędzony czas. Zdjęcia podrzucę później. W drodze powrotnej spotkałem jeszcze Mario i jego wybrankę – A4 w kombiku.
Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku – szerokości i bezawaryjności.
Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku – szerokości i bezawaryjności.
aLechu napisał(a): Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku – szerokości i bezawaryjności.
A dziękuję i wzajemnie i częstszych spotów z większą frekwencją bo to trochę śmieszne żebyśmy się spotykali tylko razem no ale lepiej tak jak wcale.Pozdrowienia Leszek dla Was od nas i do zobaczenia. Nie zapomnij że jestem na urlopie od 17 stycznia do 8 luty i spot pod tytułem kulig + ognisko ( jak tylko warunki pozwolą ) jest aktualny
Na jakieś narty byśmy się wybrali a nie tam kuligi 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Ja jestem otwarty na wszelkie propzycje. Mam tylko zajęty pierwszy tydzień urlopu bo muszę synowi Vasatowizrobić remont pokoju i później mam już hi life
Tak mi się wydaje przynajmniej na tą chwilę ale myślę że i tak na pewno na jakimś spocie zimowym ( na tą chwilę to raczej tylko z nazwy ) się spotkamy. Do zobaczenia. Mi zostało jeszcze 8 dni do odbębnienia i kierunek domek.

Czy ktos tu z opolskiego jeszcze oddycha
Moze by jakis spot jutro wieczorem np. gokarty albo cos innego. Ja koncze remont syna pokoju i jestem otwarty na wszelkie propozycje.
Dopisano 24 sty 2015, 11:52:
Skoro brak zainteresowania zagospodarowałem już popołudnie inaczej. Może jeszcze kiedyś jakiś spot uda się u nas zrobić.
Dopisano 24 sty 2015, 11:52:
Skoro brak zainteresowania zagospodarowałem już popołudnie inaczej. Może jeszcze kiedyś jakiś spot uda się u nas zrobić.

MIRAS M6 napisał(a):Czy ktos tu z opolskiego jeszcze oddycha
Jeszcze niektórzy oddychają
MIRAS M6 napisał(a):Może jeszcze kiedyś jakiś spot uda się u nas zrobić.
Z tym chyba może być ciężko bo jak widać tu się nic nie dzieje
aLechu napisał(a):A co porabiacie w następną sobotę, bo my chyba wybierzemy się na narty w Kotlinę Kłodzką – Czarna Góra albo Zieleniec. Kto chętny?
Z chęcią bym się wybrał ale w pracy siedzę jakbyście przesunęli wyjazd o jeden weekend dalej tj 7-8 to bym pojechał
Hallo
Czy jest tu ktoś jeszcze z opolskiego mazdaspeed
Kto zbroi się do Czaplinka bo ja na pewno tak

Czy jest tu ktoś jeszcze z opolskiego mazdaspeed