KRAKÓW
bambam89 napisał(a):Przewidzial ktos ze w niedziele sa zielone swiatki i real jest zamkniety a co zatym idzie parking zapewne tez..niemoge skojarzyc czy sa pod krokusem szlabany kojarzy ktos?
Niestety ale szlabany są przy każdym z 2 dostępnych wjazdów
Ja niestety na spota nie dam rady podjechać. Jestem poza małopolską na weekend – wesele
A Plaza? Pomontowali tam szlabany, bo dawno nie byłem?
Obok Krokusa jest duże BP, powyżej Multikino i Park Wodny, wspomniane Obi i MC'D także gdzieś na pewno będzie się dało wjechać – mogę dziś w drodze powrotnej z pracy zawitać tam i zerknąć jak się sprawa ma
Brawo za czujność
Obok Krokusa jest duże BP, powyżej Multikino i Park Wodny, wspomniane Obi i MC'D także gdzieś na pewno będzie się dało wjechać – mogę dziś w drodze powrotnej z pracy zawitać tam i zerknąć jak się sprawa ma
bambam89 napisał(a):Przewidzial ktos ze w niedziele sa zielone swiatki i real jest zamkniety a co zatym idzie parking zapewne tez..niemoge skojarzyc czy sa pod krokusem szlabany kojarzy ktos?
Brawo za czujność
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Pojawiła się szansa przybycia i mnie na spota
Ja podrzucę taki pomysł co do miejscówki <-- Zakopianka?
Albo podziemny parking pod Cinema City?

-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Na parkingu pod Multikinem nie ma szlabanów (z tego co pamiątam) więc tam się umówmy
Liczę na Waszą obecność Panowie i Panie 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
No więc wczoraj zrobiłem mały rekonesans po okolicy, co by sobie to i owo odświeżyć i tak:
– pod CH Krokus szlabany są z obu stron, więc lipa (na kryty także nie da rady wjechać)
– pod Obi nie ma i pod MC'D też
– pod Parkiem Wodnym nie ma i parking jest całkiem spory
– pod Multikinem również nie ma, parking nieco mniejszy
Reasumując nie ma się czego obawiać, bo miejsca pełno i na pewno gdzieś uda się znaleźć
Tylko pytanie gdzie się umawiamy? Czy:
czy gdzie indziej.
Co do CH Zakopianka to dawno tam nie byłem, więc nie wiem jak tam jest teraz.
Pod Cinema City na Zakopiańskiej jest spory parking i jest kryty, ale nie wiem jak tam z wjazdem/parkowaniem – free czy tylko "dla oglądających film" lub płatny...
Mnie to w zasadzie bez różnicy gdzie, choć najbliżej mam na Bora-Bora, to mogę podjechać wszędzie.
Nie wiem jak Plaza, pod M1 chyba nie ma szlabanów (choć na 100% nie powiem)
– pod CH Krokus szlabany są z obu stron, więc lipa (na kryty także nie da rady wjechać)
– pod Obi nie ma i pod MC'D też
– pod Parkiem Wodnym nie ma i parking jest całkiem spory
– pod Multikinem również nie ma, parking nieco mniejszy
Reasumując nie ma się czego obawiać, bo miejsca pełno i na pewno gdzieś uda się znaleźć
Tylko pytanie gdzie się umawiamy? Czy:
xRafalx napisał(a):Na parkingu pod Multikinem nie ma szlabanów (z tego co pamiątam) więc tam się umówmy
czy gdzie indziej.
Co do CH Zakopianka to dawno tam nie byłem, więc nie wiem jak tam jest teraz.
Pod Cinema City na Zakopiańskiej jest spory parking i jest kryty, ale nie wiem jak tam z wjazdem/parkowaniem – free czy tylko "dla oglądających film" lub płatny...
Mnie to w zasadzie bez różnicy gdzie, choć najbliżej mam na Bora-Bora, to mogę podjechać wszędzie.
Nie wiem jak Plaza, pod M1 chyba nie ma szlabanów (choć na 100% nie powiem)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Czyli widzimy się pod Multikinem. Tym obok CH Krokus, zgadza się? Bo dawno tam nie byłem.
Podjedzie ktoś F-ką BJ? Zależy mi by pooglądać na żywo samochodzik ponieważ rozważam powrót do mojego ukochanego modelu
Podjedzie ktoś F-ką BJ? Zależy mi by pooglądać na żywo samochodzik ponieważ rozważam powrót do mojego ukochanego modelu
Multikino
Zapraszam o 15.00!
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Ehh, co za pogoda 
Ile osób się wybiera? Mam kawałek i głupio by mi było przejechać 100km jak się okaże, że będą 2 osoby...
Ponawiam również zapytanie, czy ktoś pojawi się Mazdą 323F BJ?
Jeszcze z innej beczki: czy tapatalk nie obsługuje Mazdaspeed?
Czy to ja mam problem ze znalezieniem tego forum na ww aplikacji
Ile osób się wybiera? Mam kawałek i głupio by mi było przejechać 100km jak się okaże, że będą 2 osoby...
Ponawiam również zapytanie, czy ktoś pojawi się Mazdą 323F BJ?
Jeszcze z innej beczki: czy tapatalk nie obsługuje Mazdaspeed?
Czy to ja mam problem ze znalezieniem tego forum na ww aplikacji

Od pewnej aktualizacji nie ma MS na tapatalk'u nieliczni mają zapisany na profilu jak znaleźli jeszcze na wcześniejszych wersjach. Na najnowszych nie ma w wynikach wyszukiwania. Jest na forum cały wątek o tym zagadnieniu
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
No pogoda nie najlepsza, ale coz poradzisz
A ile osób bedzie to nikt nie wie
Mam nadzieję, że pomimo złej pogody spotkamy się większą grupką. Liczę na Was 
Dopisano 24 maja 2015, 10:19:
Kochani a co powiecie o spotkaniu pod plazą na krytym? Pogoda jest bardzo słaba, a spotkanie w samochodach nie widzi mi się. Cinema City w plazie jest dziś otwarta to i parking też będzie otwarty. Także zmieniamy plany i umawiamy się pod plazą na krytym o 15.00
Dopisano 24 maja 2015, 10:19:
Kochani a co powiecie o spotkaniu pod plazą na krytym? Pogoda jest bardzo słaba, a spotkanie w samochodach nie widzi mi się. Cinema City w plazie jest dziś otwarta to i parking też będzie otwarty. Także zmieniamy plany i umawiamy się pod plazą na krytym o 15.00
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Ja jestem na pewno 
Dopisano 24 maja 2015, 12:09:
Jeśli Beny będzie to myślę iż nas 5 będzie. No chyba, że będzie ktoś z niezadeklarowanych
Dopisano 24 maja 2015, 12:09:
Jeśli Beny będzie to myślę iż nas 5 będzie. No chyba, że będzie ktoś z niezadeklarowanych
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Hatchback 1.6 MZR 105 KM