Do next szkoda że już nie we wrześniu .... zatem udanych spotów i do października.
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
ja również dojechałem do domu dopiero
... wiedziałem że kufa w drugiej połowie dopiero bramki padną no cóż
tak czy siak spociwo udane dzięki serdeczne nowa mx-6 prezentuje się kujefsko błyszcząco piknie
gratki hiihih ....
Do next szkoda że już nie we wrześniu .... zatem udanych spotów i do października.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Propozycje na najblizszy wtorek
1. Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległosci
2. GH Mokotów – parking (poziom otwarty)
3. Wilanów – ul. Wiertnicza (McDonald's) – parking
ps
Powoli zbliza sie okres jesienno zimowy. Mysle ze bedzie mozna sprobować zrobić spota na wesoło typu łyżwy na Torwarze lub Stegnach. Lodowiska są czynne własnie w godzinach jakich się spotykamy. Oczywiscie jazda jest dla chętnych. Są też trybuny więc można zasiąść i podziwiać gwiazdorów płozowych
Co Wy na to ?
Można pogadać na kolejnym spocie o takiej ewentualnosci.
ps
Powoli zbliza sie okres jesienno zimowy. Mysle ze bedzie mozna sprobować zrobić spota na wesoło typu łyżwy na Torwarze lub Stegnach. Lodowiska są czynne własnie w godzinach jakich się spotykamy. Oczywiscie jazda jest dla chętnych. Są też trybuny więc można zasiąść i podziwiać gwiazdorów płozowych
-
Szalotka
No Torwar mam blisko a na Stegny też można wpaść 

gromaciek napisał(a):Propozycje na najblizszy wtorek![]()
ps
Powoli zbliza sie okres jesienno zimowy. Mysle ze bedzie mozna sprobować zrobić spota na wesoło typu łyżwy na Torwarze lub Stegnach. Lodowiska są czynne własnie w godzinach jakich się spotykamy. Oczywiscie jazda jest dla chętnych. Są też trybuny więc można zasiąść i podziwiać gwiazdorów płozowychCo Wy na to ?
uważam że spoty takie wypadowo- rozrywkowe powinny być zostawione na weekend ... jesteśmy klubem miłośników SAMOCHODOÓW marki Mazda a nie SPORTÓW PŁOZOWYCH więc uważam że wtorkowe spoty powinny być bardziej zbliżone do tematyki samochodowej ... może jakiś rajd, a może jakiś pokaz etc. .. w najgorszym wypadku kopanie w opony
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
A ja jestem zdania że o motoryzacji i naszych samochodach można porozmawiać w każdym miejscu.
Nawet podczas posiadówki w kafejce czy jeździe na łyżwach.
Jednak jakoś nie bardzo mogę sobie wyobrazić naszych aut na rajdzie zimowym (ostatnio mało pada śniegu).
Gdybysmy byli klubem Nissana Patrola to co innego.
Jestem jak najbardziej ZA łyżwami w okresie do tego zdatnym. Gdzie można zabrać także nasze dzieci i miło spędzić czas.
Z racji posiadania Hondy byłem na 2 – óch spotach klubu Accorda i jakoś nie przemówiły one do mnie bo 2 godziny kolesie siedzieli z głowami pod maską swoich aut po czym rozjechali się do domów
Na forum jest dość dużo informacji na temat eksploatacji i innych rzeczy odnośnie aut, więc spotykanie się TYLKO dla glindolenia o samochodach uważam za nudne (bez urazy dla kogoś kto ma problem, który wymaga ,,dotknięcia'' auta)
To tyle.
Nawet podczas posiadówki w kafejce czy jeździe na łyżwach.
Jednak jakoś nie bardzo mogę sobie wyobrazić naszych aut na rajdzie zimowym (ostatnio mało pada śniegu).
Jestem jak najbardziej ZA łyżwami w okresie do tego zdatnym. Gdzie można zabrać także nasze dzieci i miło spędzić czas.
Z racji posiadania Hondy byłem na 2 – óch spotach klubu Accorda i jakoś nie przemówiły one do mnie bo 2 godziny kolesie siedzieli z głowami pod maską swoich aut po czym rozjechali się do domów
Na forum jest dość dużo informacji na temat eksploatacji i innych rzeczy odnośnie aut, więc spotykanie się TYLKO dla glindolenia o samochodach uważam za nudne (bez urazy dla kogoś kto ma problem, który wymaga ,,dotknięcia'' auta)
To tyle.
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jezu może wreszcie uda mi się dootrzeć na jakiś spot. Pracuję wieczorami więc ciężko mi się wyrwać o 20.00 na spotkanie. Za każdym razem mówię sobie że wyrwę się z pracy i wpadnę chociaż na chwilę poznać ludzi a wychodzi jak zawsze. Może tym razem się uda. W tamtym tygodniu już jechałem na Bemowo i musiałem wrócić do roboty
Teraz biorę wolne we wtorek 
dudas5 napisał(a):Teraz biorę wolne we wtorek
Zapraszamy serdecznie
-
Szalotka
dudas5 napisał(a):Jezu może wreszcie uda mi się dootrzeć na jakiś spot. Pracuję wieczorami więc ciężko mi się wyrwać o 20.00 na spotkanie. Za każdym razem mówię sobie że wyrwę się z pracy i wpadnę chociaż na chwilę poznać ludzi a wychodzi jak zawsze. Może tym razem się uda. W tamtym tygodniu już jechałem na Bemowo i musiałem wrócić do robotyTeraz biorę wolne we wtorek
A nie szybciej by było w ten weekend wpaść nad Zegrze do nas?
Wysłane z poczty w Radzyminie
Tez bedzie miło goscić
Przypominam o miejscach na najbliższy wtorek
Jesli propozycje nie odpowiadają jestem także otwarty na inne lokalizacje
Przypominam o miejscach na najbliższy wtorek
gromaciek napisał(a):1. Biblioteka Narodowa – Al. Niepodległosci
Jesli propozycje nie odpowiadają jestem także otwarty na inne lokalizacje
-
Szalotka
mx6sc Tak to była moja druga skodzina kupiona od małżeństwa w Zabkach a oni ja ściągnęli z Belgi była czerwona i tuningowana i ospolerowana rocznik chyba 86 ,podobna bardzo do (WV corado)
Lulu ?!
Dlaczego jesteś lub starasz sie iść po innej myśli niz większość
,bo takie mam ja osobiście odczucia , chyba warto czasem zmienić standardy i byc na wesoło !
Mi np. nie przeszkadzało ze spoty ostatnio były prawie co chwila grilowane
Tam też się o wszystkim rozmawiało od motyracji zacząwszy po dowcipy skonczywszy
Porzuc prosze ten pesymizm a wpadnij lepiej na flaszkę nad Zegrze.
Dlaczego jesteś lub starasz sie iść po innej myśli niz większość
Mi np. nie przeszkadzało ze spoty ostatnio były prawie co chwila grilowane
gutek_wrb napisał(a):Lulu ?!
Dlaczego jesteś lub starasz sie iść po innej myśli niz większość,bo takie mam ja osobiście odczucia , chyba warto czasem zmienić standardy i byc na wesoło !
Mi np. nie przeszkadzało ze spoty ostatnio były prawie co chwila grilowaneTam też się o wszystkim rozmawiało od motyracji zacząwszy po dowcipy skonczywszy
![]()
Zapewne dlatego ze przez długi czas było wypracowanie pewne kompromisy które każdemu odpowiadały , a ostatnio zrobiło się dość dziwnie. Region Mazowiecki ma dość długą historie ale nie było takich jaj żeby kasować posty :/ a tylko dlatego ze ktoś ma inne zdanie. Mi odległości nigdy nie przeszkadzały (czasem miałem 60km) ale było zróżnicowane miejsca. A co do większości to wiem ze po prostu im się nie chce wypowiadać jak widać co się dzieje. Robi się kółko wzajemnej adoracji , mi tam to nie przeszkadza , nie pasuje=nie przyjeżdżam wole się nie denerwować.
Speed napisał(a):Robi się kółko wzajemnej adoracji
Juz od jakiegoś czasu jest co nie jest spowodowane wcale obecnie zaistnialą sytuacją.
W najbliższy wtorek podczas spotu zostanie w trybie natychmiastowym podane miejsce kolejnego spotkania, które bedzie spotem wyjasniającym problemy na który zapraszam wszystkich chcących cos wniesc do klubu i naszego regionu.
Zaznaczam jednoczesnie ze nie chciałbym zeby było tak jak rok temu ze przyjezdza 30 osób a udział w dyskusji bierze 5 osób ! Wysłucham każdego i wyciągne odpowiednie wnioski. Wnioski i spostrzeżenia osób bedących twardych w pisaniu na forum a będących milczącymi podczas face to face bedą także mile widziane
Tym czasem prosze o nie zajmowanie miejsca w w/w temacie a skupienie sie na lokalizacji w jakiej mamy sie spotkać w najbiższy wtorek
Z wyrazami szacunku
Maciek
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Zaznaczam jednoczesnie ze nie chciałbym zeby było tak jak rok temu ze przyjezdza 30 osób a udział w dyskusji bierze 5 osób ! Wysłucham każdego i wyciągne odpowiednie wnioski. Wnioski i spostrzeżenia osób bedących twardych w pisaniu na forum a będących milczącymi podczas face to face bedą także mile widziane![]()
Tylko żadne hiper nowe wnioski nie są wyciągane , wszystko już było. Spoty zawsze były dla wszystkich a nie dla większości. Rożnie bywało ale nikt nie narzekał.
Mazd Max napisał(a):Z racji posiadania Hondy byłem na 2 – óch spotach klubu Accorda i jakoś nie przemówiły one do mnie bo 2 godziny kolesie siedzieli z głowami pod maską swoich aut po czym rozjechali się do domów![]()
Miałem hondę i jeździłem na spoty było całkiem podobnie jak u nas. Chyba ze byleś na spocie ogólnym marki hondy
Po zaznajomieniu się ze sprawą stwierdzam, że wygląda to jak generowanie OT, a takie posty wręcz należy kasować
Maciek prosił o niemęczenie tematu na forum tylko face to face, uszanujecie to?
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)