WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
Ja przytachałem mazdę do Wrocka więc jestem zwarty i gotowy
tylko trochę brudna... 
- Od: 29 kwi 2011, 18:15
- Auto: Mazda 323f 97r 1.5
aneta.f napisał(a):Wytrzeźwieli i doszli do siebie po weekendzie majowym??
Sądzę jednak, że teraz zbliża się "gorszy okres"
Aneta bez stresu to klub miłośników i właścicieli mazd a nie tylko właścicieli. Poza tym vice jezdzi subaryna więc jesteś usprawiedliwiona nawet jak rowerem przyjedziesz :–)
Ja za to dla odmiany nie przyjechałem autem z Legnicy... 
Wiem że otiks jest dobrym rozmówcą bo miałem przyjemność poznać jakiś czas temu na spocie
Ale pomimo wszystko przydało by się zebrać większą ekipę i wybrać może nawet na jakieś kręgle czy coś.
Wczoraj odpuściłem bo wybrałem się na browara ale na przyszły tydzień to można się zmobilizować.
Widziałem wczoraj przed pasażem grunwaldzkim bordową RX8
taką jak Twoja otiks.
Wczoraj odpuściłem bo wybrałem się na browara ale na przyszły tydzień to można się zmobilizować.
Widziałem wczoraj przed pasażem grunwaldzkim bordową RX8
- Od: 2 mar 2013, 15:08
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 CA, 1994
Cinek napisał(a):Wiem że otiks jest dobrym rozmówcą bo miałem przyjemność poznać jakiś czas temu na spocieAle pomimo wszystko przydało by się zebrać większą ekipę i wybrać może nawet na jakieś kręgle czy coś.
Widziałem wczoraj przed pasażem grunwaldzkim bordową RX8taką jak Twoja otiks.
To mogłem być ja bo byłem w okolicy, ale równie dobrze mógł to być Ravie bo ma bliźniaczkę tylko z przyciemnionymi szybami z tyłu.