Do zobaczenia
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
UhM... to
mamy problem 

To zostaną młociny
Choć kurcze nie wiem czy się pojawię bo auto rozebrane trochu i jeszcze zacisk hamulca poszedł na urlop.. To się zacznie teraz kminienie i wojna
gdzie by to urzadzic 

Za ok. godzine bede wiedzial co sie dzieje na Torwarze.
Na obecna chwile miejsce pozostaje bez zmian.
edit
Ul. Łazienkowska jest otwarta. Jesli jutro sie okarze ze zamkniety jest parking na ktorym w tym miejscu sie spotykamy to spot odbedzie sie na przeciwko. Pod stadionem Legii
Na obecna chwile miejsce pozostaje bez zmian.
edit
Ul. Łazienkowska jest otwarta. Jesli jutro sie okarze ze zamkniety jest parking na ktorym w tym miejscu sie spotykamy to spot odbedzie sie na przeciwko. Pod stadionem Legii
-
Szalotka
Troszkę czasu mnie tu nie było, ale pomyślałem sobie, że czas najwyższy zawitać ponownie na spocik. Po rozmowie z gromackiem, doszedłem do wniosku, że tyle na ile mi czas pozwoli będę pojawiać się na spocikach
Pozdrawiam wszystkich, i witam ponownie.
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Prawdopodobnie mnie jednak nie będzie. Zobaczymy czy uda mi się wyrobić 

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Dzieki za miłe spotkanko
Troche ludu było
Info dla chetnych
Osoby, ktore dzisiaj były nieobecne a maja chec wybrać sie na spota Mazdy Mx to informuje ze spotykamy sie w czwartek 16.06.2011 o godz. 20.00 na Torwarze. Okolo godziny 20.40 jedziemy kolumną pod BUW
Info dla chetnych
Osoby, ktore dzisiaj były nieobecne a maja chec wybrać sie na spota Mazdy Mx to informuje ze spotykamy sie w czwartek 16.06.2011 o godz. 20.00 na Torwarze. Okolo godziny 20.40 jedziemy kolumną pod BUW
-
Szalotka
No to jak różowy napisał to trzeba
Dzięki za spota, ze spotkania na spotkanie coraz nas więcej
W szczególności kieruję tutaj rzecz jasna podziękowania dla Darka za podpięcie magicznego pudełeczka, które wybadało mi o ok. 15KM więcej niż fabryka mówiła – 15% zdrowsze mazdowe serce dało mi dobry powód do wypicia dużego browarka po powrocie do domu

Dzięki za spota, ze spotkania na spotkanie coraz nas więcej

W szczególności kieruję tutaj rzecz jasna podziękowania dla Darka za podpięcie magicznego pudełeczka, które wybadało mi o ok. 15KM więcej niż fabryka mówiła – 15% zdrowsze mazdowe serce dało mi dobry powód do wypicia dużego browarka po powrocie do domu
Ja również dziękuję za spota
Rozumiem, że styl standing party to tak w ramach propagowania aktywności fizycznej wśród mazdowiczów
"Aktywność ruchowa warunkiem zdrowia i sprawności fizycznej"
Więc i ja będę
Może ktoś mi w takim razie jednak pomoże uratować moje mazdowe serce...
Rozumiem, że styl standing party to tak w ramach propagowania aktywności fizycznej wśród mazdowiczów
"Aktywność ruchowa warunkiem zdrowia i sprawności fizycznej"

arjot napisał(a): No to jak różowy napisał to trzeba![]()
Więc i ja będę

arjot napisał(a): 15% zdrowsze mazdowe serce dało mi dobry powód do wypicia dużego browarka po powrocie do domu
Może ktoś mi w takim razie jednak pomoże uratować moje mazdowe serce...
- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Co do tych wyników to trochę wróżenie z fusów więc bym do nich wielkiej wagi nie przywiązywał. Mój 117 KM eFeS kiedyś na Gtechu pokazał 8,7 do 60 mph. Tak jak patrzę w Cartescie powinienem mieć około 135 KM żeby taki wynik zrobić.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Specjalnie się nie przywiązuję, bez obaw. Ale zawsze lepiej dowiedzieć się, że jest lepiej niż gorzej, nie? 
Pomijając fakt, że pozostałe wyniki u innych miały chyba duże pokrycie w realnej mocy i przyśpieszeniu. W Rykach wbiję się na hamownię i zobaczymy co tam wyjdzie.
Pomijając fakt, że pozostałe wyniki u innych miały chyba duże pokrycie w realnej mocy i przyśpieszeniu. W Rykach wbiję się na hamownię i zobaczymy co tam wyjdzie.