WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Dzięki za spota i liczne przybycie
do zobaczyska za tydzień w Cafe66

Lulu napisał(a):a czemu znowu w cafe 66?
Ze wzgledu na to zeby podziekować motocyklistom za wspolną akcje dla dzieci
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Lulu napisał(a):a czemu znowu w cafe 66?
Ze wzgledu na to zeby podziekować motocyklistom za wspolną akcje dla dzieci
osobiście uważam, że do motocyklistów można pojechać w inny dzień... bez przesady już z podziękowaniami dla motocyklistów.... z tego powodu będziemy spot Mazdy robić znowu w Cafe 66 ? knajpa w porządku ale nie tak często ...
osobiście popieram Gib'a lasek na Młocianch i grill...kocyk na trawce .... miodzio
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):osobiście uważam, że do motocyklistów można pojechać w inny dzień...
Moim zdaniem nie bardzo... we wtorek o 20.00 mają bowiem spota w Cafe66 i warto byłoby jeszcze na świeżo a już nie na gorąco podsumować wspólną działalność.
Lulu napisał(a):bez przesady już z podziękowaniami dla motocyklistów
czyżbyś uważała, że na to nie zasługują
Powiem więcej... w trosce o kolejne akcje warto podtrzymywać z nimi znajomość ponieważ mają nad nami jedną ale jakże istotną przewagę... posiadają statut stowarzyszenia.
Lulu napisał(a):osobiście popieram Gib'a lasek na Młocianch i grill...kocyk na trawce .... miodzioi może być nawet od 19
bardzo chętnie... prawie nic nierobienie na kocyku brzmi kusząco ale póki co należy dokończyć to co wspólnie zaczęliśmy
może za tydzień, co??
Ostatnio edytowano 8 cze 2011, 13:00 przez riśta, łącznie edytowano 1 raz
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Riśta dobrze prawi co do braci motorowców 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Moim skromnym zdaniem świetni ludzie, w sumie za pomoc przy organizacji i wysiłek podczas samego dnia dziecka można by im skrzynkę czegoś dobrego podrzucić.
Ja nie mam obiekcji co do miejsca, poza tym zasada zdaje się miała być taka, że na spotach jest ustalana kolejna miejscówka...
Ja nie mam obiekcji co do miejsca, poza tym zasada zdaje się miała być taka, że na spotach jest ustalana kolejna miejscówka...
riśta napisał(a):Powiem więcej... w trosce o kolejne akcje warto podtrzymywać z nimi znajomość ponieważ mają nad nami jedną ale jakże istotną przewagę... posiadają statut stowarzyszenia.
jak by w naszym klubie byli bardziej dojrzali ludzie to już tez byśmy mieli ... ale póki co dla MazdaSpeed temat Stowarzyszenia jest tematem zbyt trudnym
i nie mam nic do motocyklistów rista tylko uważam że Region Mazowiecki, to nie tylko osoby zaangażowane w Uśmiech Mazdy, ale także inni ludzie, którzy być może nie mają ochoty spędzać spota w ten sposób ... widzę jednak że moja osoba działa na Ciebie jak czerwona płachta na byka ... zatem zamykam swoją buźkę ... i milknę coby nikogo nie prowokować ....
edit: nie statut a status .... bo Statut Stowarzyszenia to i Mazda Speed posiada ... tyle że Statusu jeszcze nie ... nie to że się czepiam .. tak tylko poprawiam ... wiele osób myli te pojęcia
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):widzę jednak że moja osoba działa na Ciebie jak czerwona płachta na byka
Lulu no co Ty
Lulu napisał(a):uważam że Region Mazowiecki, to nie tylko osoby zaangażowane w Uśmiech Mazdy, ale także inni ludzie, którzy być może nie mają ochoty spędzać spota w ten sposób
Zgadzam się, każdy ma prawo do własnych opinii. Szkoda tylko, że wczoraj na ten temat nikt się nie zająknął.
Tak czy siak, wiem gdzie będę w przyszłym tygodniu.
Qrcze, może w przyszłości zacznę śmigać na motorze

Lulu napisał(a):edit: nie statut a status .... bo Statut Stowarzyszenia to i Mazda Speed posiada ... tyle że Statusu jeszcze nie ... nie to że się czepiam .. tak tylko poprawiam ... wiele osób myli te pojęcia
prawda wiele osób myli te pojęcia... mnie też się udało
Myjk napisał(a):mazdaspeed też posiada, od zeszłego roku co najmniej.
tak? to super

Ostatnio edytowano 8 cze 2011, 15:18 przez riśta, łącznie edytowano 1 raz
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
riśta napisał(a):a pod jaką nazwą
Pod nazwą Statut Stowarzyszenia Klub mazdaspeed AFAIR
hint statut i status to dwa różne słowa
riśta napisał(a):pewnie ślepa jestem
Ależ skąd, nic z tych rzeczy.
Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):riśta napisał(a):a pod jaką nazwą
Pod nazwą Statut Stowarzyszenia Klub mazdaspeed AFAIR
hint statut i status to dwa różne słowariśta napisał(a):pewnie ślepa jestem
Ależ skąd, nic z tych rzeczy.
Lulu, Myjk

biję się w pierś
jednak nie zmienia to faktu, że jakąś przewagę nad nami mają... może warto byłoby pomyśleć o uregulowaniu tych kwestii
nell8 napisał(a):Myjk napisał(a): mazdaspeed też posiada, od zeszłego roku co najmniej.![]()
A czy jest jakaś możliwość zapoznania się z tym dokumentem
jest;
http://emide.pl/mazda6/statut_mazda.pdf
edit; jest również projekt innego statutu stowarzyszenia napisany w tym roku... do wglądu na życzenie ...
Mazda mx5 NB FL '02
a ja wstępnie chciałbym zaproponować spot za 2 tyg na Torwarze – wspólnie z MX5. Oni spotykają się w czwartki.
Teraz zwracam się do Naszych PR – czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
P.S. Don pochwalił się, że oni zazwyczaj stawiają się w liczbie 20-30.
Teraz zwracam się do Naszych PR – czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
P.S. Don pochwalił się, że oni zazwyczaj stawiają się w liczbie 20-30.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?