OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
Witajcie Braci moi najmilsi
Jako że doszły mnie słuchy, że strasznie tęsknicie i martwicie się o mnie to piszę...
+WODZU+ kiedy wykluje się to małe Wodzątko?
ejdiaj gratuluję nowego zakupu – wygląda ciekawie
ale przyznaj, że po prostu chciałeś do nas wrócić
Nowicjuszy serdecznie witam i zapraszam na najbliższe spotkanie celem bliższego zapoznania
A co do spotkania... chciałam w ten weekend, ale niestety szkoła mi na to nie pozwoli (egzaminy itp) Poza tym zostawiam w sobotę magdalenę do ponownego podłączenia gazu po remoncie, bo już dawno powinnam to zrobić. Może następny weekend albo 30 stycznia, bo wtedy będę na pewno w Waszych stronach
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jako że doszły mnie słuchy, że strasznie tęsknicie i martwicie się o mnie to piszę...
+WODZU+ kiedy wykluje się to małe Wodzątko?
ejdiaj gratuluję nowego zakupu – wygląda ciekawie
Nowicjuszy serdecznie witam i zapraszam na najbliższe spotkanie celem bliższego zapoznania
A co do spotkania... chciałam w ten weekend, ale niestety szkoła mi na to nie pozwoli (egzaminy itp) Poza tym zostawiam w sobotę magdalenę do ponownego podłączenia gazu po remoncie, bo już dawno powinnam to zrobić. Może następny weekend albo 30 stycznia, bo wtedy będę na pewno w Waszych stronach
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Mazda/323/60824
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6
jako nowicjusz witam
i jak mi praca pozwoli to jestem za spotem
- Od: 3 gru 2009, 16:06
- Auto: premacy DiTD 00r
czarna.kamila jakby Ci to powiedzieć Mazda to jest Mazda a model Premacy to mi się już marzył jak BJotkę kupowałem. W obecnej chwili posiadam najlepszy samochód z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia swojej karierze, oczywiście nie licząc teściowego Xedosa bo to jest w ogóle inny dział japońskiej motoryzacji.
Witamy nowicjuszy, widzę że PW dochodzą i są odczytywane. Co do spotkania to na dzień dzisiejszy obstawiam 30 styczeń 2010. Pisać za i przeciw
Pozdrawiam
Witamy nowicjuszy, widzę że PW dochodzą i są odczytywane. Co do spotkania to na dzień dzisiejszy obstawiam 30 styczeń 2010. Pisać za i przeciw
Pozdrawiam
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
hej na 30 stycznia to i ja sie załapie bo bede w polsce, tez czekam na narodziny małej sprinterki!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)))))))))) a to jakos na dniach wiec do polski na bank zawitam pozdrawiam wszystkich klubowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowa pasja:)
- Od: 1 lip 2009, 20:11
- Auto: Mazda 323f 1,5 16V
ejdiaj gratuluję Premacki
widzę, że też kawałek Polski musiałeś po nią przejechać
pozdrawiam! 
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
hej
Troszkę mnie nie było, ale piszę się na to spotkanie 30 stycznia
Jeśli znacie kogoś kto trzyma jakiegoś VW (prawdopodobnie bora/golf IV) w garażach na przeciwko biedronki na pułankach to zapytajcie czy nie zgubił kluczyków. Akurat mam komplet na zbyciu
Troszkę mnie nie było, ale piszę się na to spotkanie 30 stycznia
Jeśli znacie kogoś kto trzyma jakiegoś VW (prawdopodobnie bora/golf IV) w garażach na przeciwko biedronki na pułankach to zapytajcie czy nie zgubił kluczyków. Akurat mam komplet na zbyciu

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
KyRy napisał(a):ejdiaj gratuluję Premackiwidzę, że też kawałek Polski musiałeś po nią przejechać
pozdrawiam!
Witaj, no niewiele mniej od Ciebie
Pozdrawiam
P.S.
A co z klubowymi podkładkami
arizona napisał(a):witam, w sumie to jestem tu nowy. jak tylko wyjade moja mazda to zawitam do was na jakis spocik...
Witaj
Wiele razy widziałem Twoją Madzianke na mieście koleszko, był nawet moment że "polowałem" na Ciebie żeby ulotkę za wycieraczkę Ci włożyć, ale nie było mi dane i tu proszę, kolega sam do Nas zawitał.
Witamy i Zapraszamy

arizona W koncu jakas mx6 w klubie. powitać, bardzo nam milo.
Znam Twoje auto z widzenia, wczesniej stalo w komisie, jesli dobrze pamietam to na opatowskiej albo sandomierskiej – cene mialo astronomiczna, na allegro tez ja widzialem
Mam nadzieje ze dobrze sluży, tylko zawsze sie zastanawialem skad taka cena tego auta bo zanim trafilo do Ostrowca to bylo w Czerwionce na Śląsku w zupełnie innych pieniadzach... (moge Ci linka na PW wysłać, brakiem kultury byloby go tu wstawiac)
Dobrze zrobiłeś że pioruny z drzwi zdjąłeś bo jak mijałem ją na Ostrowcu kiedy jeszcze je miała to mi sie Zygzak Mcqueen przypominał z AUT disney'a
A co do zimówek to się nie przejmuj ja dalej smigam na letnich, nie to ze nie mam zimówek ale jakos nie lubie na nich jezdzic bo to 13". Na lecie czasem sie zakopie ale ogolnie daje rade, w każdym badz razie trzeba jezdzic cholernie ostroznie, całe szczescie ze nie wybieram sie w trase...
Znam Twoje auto z widzenia, wczesniej stalo w komisie, jesli dobrze pamietam to na opatowskiej albo sandomierskiej – cene mialo astronomiczna, na allegro tez ja widzialem
Dobrze zrobiłeś że pioruny z drzwi zdjąłeś bo jak mijałem ją na Ostrowcu kiedy jeszcze je miała to mi sie Zygzak Mcqueen przypominał z AUT disney'a
A co do zimówek to się nie przejmuj ja dalej smigam na letnich, nie to ze nie mam zimówek ale jakos nie lubie na nich jezdzic bo to 13". Na lecie czasem sie zakopie ale ogolnie daje rade, w każdym badz razie trzeba jezdzic cholernie ostroznie, całe szczescie ze nie wybieram sie w trase...
I'm just here for the gasoline.
- Od: 28 cze 2008, 22:11
arizona witamy
Nieraz widziany na mieście, i w końcu zobaczony na forum
Łukasz Z., opowiadał mi jak się jeździ tym twoim maleństwem.
Nieraz widziany na mieście, i w końcu zobaczony na forum
Łukasz Z., opowiadał mi jak się jeździ tym twoim maleństwem.
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
To kto się piszę na spocika 30?
Pogoda nie zapowiada się lepsza puki co, ale i tak można się spotkać
Pogoda nie zapowiada się lepsza puki co, ale i tak można się spotkać
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 napisał(a):Pogoda nie zapowiada się lepsza puki co, ale i
hehehe Michał to pojechałes z tym póki co hehehe
I'm just here for the gasoline.
- Od: 28 cze 2008, 22:11
Witajcie, moja Madzianka dzisiaj otrzymała TOSy jednak nie zagości na sobotnim spotkaniu
(nieplanowany wyjazd do CK)
Pozdrawiam i.... nie zamarznijcie
Pozdrawiam i.... nie zamarznijcie
ehh, szkoda Adrianie, miałem nadzieję obejrzeć w końcu na żywo.
ps. ładnie się prezentuje pod blokiem
ps. ładnie się prezentuje pod blokiem
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89