Cromiell napisał(a):Dzięki za spociaka – dotarłem w całości do domu i idę spać bo oczy zamykają się na stojąco. Do następnego (mam nadzieję)
My również dziękujemy za odwiedziny...zapraszamy w miarę możliwości jak najczęściej

www.mazdaspeed.pl
Cromiell napisał(a):Dzięki za spociaka – dotarłem w całości do domu i idę spać bo oczy zamykają się na stojąco. Do następnego (mam nadzieję)
KoRnFUN napisał(a):Mam pionka jakiegos. Ale bez usb. Aux jest i wszystko dziala. Oddam za flaszke
umcyk napisał(a):hej mordy.
z racji tego, ze moje radio zmienilo wlasciciela bez mojej wiedzy, to chcialem sie zapytac czy ktos z Was ma do sprzedania zalegajacy sprzetByloby swietnie jakby mialo usb. czekam na wiesci i pozdrawiam
Bartg napisał(a):Heh Dąbrowa nadal aktywna złodziejsko? Możliwe, że mam gdzieś takie awaryjne radio, z którego sam korzystałem jak mi ukradli, w stylu pokrętło, 2 kolorowy wyświetlacz i złącze USB, ale szału to nie robi.
umcyk napisał(a):Bartg napisał(a):Heh Dąbrowa nadal aktywna złodziejsko? Możliwe, że mam gdzieś takie awaryjne radio, z którego sam korzystałem jak mi ukradli, w stylu pokrętło, 2 kolorowy wyświetlacz i złącze USB, ale szału to nie robi.
no wlasnie sam bylem zaskoczony. Tymbardziej ze radio zdjety panel mialo i bylo stare, ale fajniusio gralo.
no ale niech im ziemia lekka bedzie.
Temat sam sie rozwiazal. Dzieki za zainteresowanie czlowieki
KoRnFUN napisał(a):zagladnij na spota umcyku
Bartg napisał(a):...Własnie dawaj Pan na spota któregoś
Eklerek323f napisał(a):Nie możemy się doczekać
KoRnFUN napisał(a):Umcyk ty tez masz tska krotka dobe? Juz myslalem ze tylko moja sie skurczyla w tym roku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd