WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Dobra fota, Grzesiek
PS. Ten biały klasyk, który wjeżdżał na lotnisko za naszymi plecami – to nie Corvette.
Datsun 240Z. Kto się spierał stawia piwo

PS. Ten biały klasyk, który wjeżdżał na lotnisko za naszymi plecami – to nie Corvette.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Dobra fota, Grzesiek![]()
Ja nawet nie wiem o co chodzi, ale na piwo można się ustawić

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
to ja zacznę...
w zasadzie przeniosę temat ze spotkań Olsztyn:
urodził się pomysł, abyśmy jakiegoś większego spotka zorganizowali dla regionu W-M, takie coś o, na zakończenie sezonu, można by rzec, że dla tych co nie mogli pojawić się w Czaplinku.
W związku z tym, padło kilka propozycji spędzenia tego czasu, bo jak już byśmy się spotkali w większej liczbie, to warto by zorganizować coś atrakcyjniejszego niż oglądanie sobie fju... tfu tfu, furek na parkingu
Tutaj pozwolę sobie nadmienić owe pomysły, np grupowe hamowanie w v-tech olsztyn, kręgle lub gokarty olsztyn/ostróda. I w zasadzie na tym pomysły się kończą.
Są regionalne słupki, dzięki którym moglibyśmy się zabawić na jakimś placu, ale tutaj już potrzebujemy inicjatywy kogoś, kto taki plac mógłby ogarnąć.
Kolejna sprawa to termin. Nie jest on sztywno wyznaczony, dlatego chciałbym poznać wasze propozycje kto kiedy może, ale myślę, że sierpień już sobie odpuścimy, bo zostało naprawdę niewiele czasu do końca tego miesiąca. Powiem tak, puki pogoda jest całkiem całkiem, to nic nie stoi na przeszkodzie.
Reasumując, prosiłbym o wpisy z możliwymi terminami oraz ewentualnymi pomysłami (wraz z lokalizacją, nie koniecznie musi to być olsztyn/ostróda itp).
w zasadzie przeniosę temat ze spotkań Olsztyn:
urodził się pomysł, abyśmy jakiegoś większego spotka zorganizowali dla regionu W-M, takie coś o, na zakończenie sezonu, można by rzec, że dla tych co nie mogli pojawić się w Czaplinku.
W związku z tym, padło kilka propozycji spędzenia tego czasu, bo jak już byśmy się spotkali w większej liczbie, to warto by zorganizować coś atrakcyjniejszego niż oglądanie sobie fju... tfu tfu, furek na parkingu
Są regionalne słupki, dzięki którym moglibyśmy się zabawić na jakimś placu, ale tutaj już potrzebujemy inicjatywy kogoś, kto taki plac mógłby ogarnąć.
Kolejna sprawa to termin. Nie jest on sztywno wyznaczony, dlatego chciałbym poznać wasze propozycje kto kiedy może, ale myślę, że sierpień już sobie odpuścimy, bo zostało naprawdę niewiele czasu do końca tego miesiąca. Powiem tak, puki pogoda jest całkiem całkiem, to nic nie stoi na przeszkodzie.
Reasumując, prosiłbym o wpisy z możliwymi terminami oraz ewentualnymi pomysłami (wraz z lokalizacją, nie koniecznie musi to być olsztyn/ostróda itp).
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
mi pasuje ostatni dzień sierpnia (sobota) miejsce i h do ustalenia.
U mnie sierpien odpada, bo w sobote w nocy wyjezdzam w gory z Paulina i wracamy w nocy z nastepnej soboty na niedziele. Zanim jeszcze wroce z Bydgoszczy na mazury to będzie niedziela wieczor... Takze ja jestem dostepny tylko we wrzesniu.
Co do samych atrakcji – mysle, ze po wakacjach kazdy bedzie marudzic na kase itp. Moja wizja na idealny spot to zalatwienie jakiegos placu, przywiezienie naszych regionalnych pacholkow i posmiganie sobie dla frajdy. A poźniej jakiś grill nad jeziorkiem
Niestety zdaje sobie sprawe ze z tym placem moze byc duzy problem (sam niestety nawet sie nie oferuje z probami zalatwiania czegokolwiek, bo nie mam kompletnie czasu) wiec moze po prostu jakis grill z noclegami na jakichs domkach? Kasa wyszlaby podobna jak za smiganie pol godzinki gokartami, bo we wrzesniu ceny sa juz nizsze, a mysle ze pogaduchy przy browarku i grillu w towarzystwie rownie przyjemna;) (wystarczy sobie przypomniec, jak milo bylo we wrzesniu rok temu u Grzeska)
Co do samych atrakcji – mysle, ze po wakacjach kazdy bedzie marudzic na kase itp. Moja wizja na idealny spot to zalatwienie jakiegos placu, przywiezienie naszych regionalnych pacholkow i posmiganie sobie dla frajdy. A poźniej jakiś grill nad jeziorkiem

Dużo osób w sierpniu nie może, w sumie można zorganizować spotkanie na wrzesień ? Co do pogody to ona w ogóle nie gra roli (tak mi się wydaje) skoro mięlibyśmy śmigać między pachołkami lub coś w po dobie . Hamownia raczej szybko zakończy naszą zabawę, także to może odłożymy ? Co do reszty atrakcji może jakiś wyjazd w inny region klubowiczów i zrobić mega spotkanie, i z większą paczką ustalić jakieś atrakcję . Nie oszukujmy się w naszym regionie widać jest małe zainteresowanie klubem, to pomyślałem aby połączyć wspólne zakończenie sezonu z innym regionem 
wilus pomysł jak najbardziej [tiiit]! tylko pytanie z którym regionem itd
na to chyba potrzeba by nieco więcej czasu organizacyjnego, a tego chyba zbyt wiele nie mamy.
Co do terminu myślę że i tak pozostanie to wrzesień, niemniej potrzebujemy nieco więcej głosów i opinii kto kiedy itd...
opcja ewentualnych domków z grillem i piwkiem również bardzo okej i osobiście bardzo mi się podoba
Co do terminu myślę że i tak pozostanie to wrzesień, niemniej potrzebujemy nieco więcej głosów i opinii kto kiedy itd...
opcja ewentualnych domków z grillem i piwkiem również bardzo okej i osobiście bardzo mi się podoba
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
benq323 napisał(a):Jesli Ktos ma ochotę na choćby mini spota wstępnie mam wolny ostatni weekend sierpnia. Dalej z terminami nie jestem w stanie się określić na tą chwilę
ja jestem za :–)
ostatni sierpnia jak dla mnie ok. będę miał mało czasu, ale na chwilę się pojawię na pewno.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Pomysły dobre ale faktycznie wrzesień, ja ostatni weekend sierpnia w Iławie tak że z mini spotem lipa
co do atrakcji to faktycznie najciekawiej było by się wbić gdzieś na domki/namioty na weekend i było by kozacko
a więc wypowiadajcie się ja i tak znając życie będę miał najdalej ale damy rady 
Co do połączenia spotu z innym regionem mamy zaproszenie do Mazowsza tu temat : viewtopic.php?p=2687395#p2687395
ekipa rewelka ( miałem okazję bawić się już z nimi kilka razy
) tak że chętnych zapraszam do tematu 
Co do połączenia spotu z innym regionem mamy zaproszenie do Mazowsza tu temat : viewtopic.php?p=2687395#p2687395
ekipa rewelka ( miałem okazję bawić się już z nimi kilka razy
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Ja ten i nastepny weekend odpadam tak jak mowilem