GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
huher napisał(a):żeby nim jeździć po mieście tak jak lubie
widzę ,że również podoba Ci się jazda powyżej 3,5 tys obr.
huher napisał(a):No sekwencja niestety będzie, chciałbym w najblizszych dwóch tygodniach ja założyc.
Ale chociaż już będziesz mógl sobie grzać na postoju
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
no tak a później przyjdzie Ci przez jakiś dziwny przypadek wsiąść za kółko jakiegoś europejczyka i zdziwisz się dlaczego to cholerstwo jechać nie chce i wyje jak zarzynany świniak 
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
Ja się serwisuje u kolesia z Wąbrzeźna
Warsztat niepozorny ale koleś ma sporo uprawnień
Więc pojęcie ma. Ma nawet uprawnienia do zakładania gazu na terenie całej Europy. I co najważniejsze nie wciska ciemnoty. No i robi sam więc żaden uczniak Ci nie spierdzieli roboty.
Warsztat niepozorny ale koleś ma sporo uprawnień
Wiecie coś na ten temat?
"W niedzielę, 24 stycznia, na błoniach nadwiślańskich odbędą się zawody samochodowe na śniegu.
Od wielu lat grudziądzka Delegatura Automobilklubu Toruńskiego w okresie zimowym organizuje imprezy pod nazwą „Ślizgawka”."
Bo dziś słyszałem w Esce i zastanawiam się czy by nie przyjechać GTX'em i pojeździć.
Ciekawe jakie klasy będą? 
"W niedzielę, 24 stycznia, na błoniach nadwiślańskich odbędą się zawody samochodowe na śniegu.
Od wielu lat grudziądzka Delegatura Automobilklubu Toruńskiego w okresie zimowym organizuje imprezy pod nazwą „Ślizgawka”."
Bo dziś słyszałem w Esce i zastanawiam się czy by nie przyjechać GTX'em i pojeździć.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
No widziałem słyszałem i z chęcią bym się wybrał tylko są dwa problemy:
1. Jestem w Olsztynie w tym terminie
2. Nie jestem Pewien czy moje autko da radę wjechać tam na ten ich tor bo jak będzie gruby śnieg to nie mam szans
A co do klas to nie wiem czy podzielą na klasy bo to bardzo amatorska impreza i w sumie liczy się technika jazdy i opony a nie moc.
Chociaż trzeba przyznać że jak ktoś ma 4x4 to ma nieco łatwiej
1. Jestem w Olsztynie w tym terminie
2. Nie jestem Pewien czy moje autko da radę wjechać tam na ten ich tor bo jak będzie gruby śnieg to nie mam szans
A co do klas to nie wiem czy podzielą na klasy bo to bardzo amatorska impreza i w sumie liczy się technika jazdy i opony a nie moc.
Chociaż trzeba przyznać że jak ktoś ma 4x4 to ma nieco łatwiej
Dlatego liczę że wszelkiej maści FWD i RWD będą miały na starcie ciężko i to przemawia za tym aby przyjechać bo zawsze można polatać bokami. 

www.gtrproject.pl
No to jest fakt
frajdy co niemiara a nie zawsze liczy się wynik
A myślę że jakieś boki to publika bedzie sobie chwialiła
Choć pewnie będzie nieliczna.
Jak wystartujesz to weź kogoś kto nakręci twoj przejazd. Z chęcią popatrzę. A może i reszta ekipy Grudziądzkiej pojechała by pokibicować koledze?
Jak wystartujesz to weź kogoś kto nakręci twoj przejazd. Z chęcią popatrzę. A może i reszta ekipy Grudziądzkiej pojechała by pokibicować koledze?
Nie dałem rady, jak zwykle co weekend impreza do upadku i kac na całą niedzielę.
www.gtrproject.pl
Oglądałem dziś relacje i niestety ale moje autko raczej nienadawałoby się na tą ślizawkę. Stanowczo zbyt głeboki śnieg. Ale z tego co słyszałem teraz w Lisim Ogonie pod Bydgoszczą organizują też takie ujeżdzanie w niedziele o 14:00.
P.S. A kolega Falcon to chyba zapomniał o nas i tych fotkach
P.S. A kolega Falcon to chyba zapomniał o nas i tych fotkach
moim zdaniem kiepsko jego MAZDA A6 wyszła na tle naszych i dlatego nie daje fotek 
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95