TARNÓW – spotkania regionalne
naklejki są na auto czy pod rejestrację?
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
Może wrócimy do tematu spotów ? Spotkamy się i przy okazji odbierzemy naklejeczki
Proponuje niedziela 15.03 ? (sobota też mi pasuje jak coś)
Proponuje niedziela 15.03 ? (sobota też mi pasuje jak coś)
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
czołem
te naklejki równie dobrze trzymają się blachy jak i szyby, ja mam taką pod kierunkiem bocznym (avantar) i jest git, żadne karschery tego nie ruszają
co tam w okolicy ciekawego??
te naklejki równie dobrze trzymają się blachy jak i szyby, ja mam taką pod kierunkiem bocznym (avantar) i jest git, żadne karschery tego nie ruszają
co tam w okolicy ciekawego??

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
bazyl a przygotowujemy się na sezon
chcemy doprowadzić do ponad 20 samochodowej frekwencji w Tarnowie co nie jest jakimś sukcesem bo mazd jest tutaj multum, zobaczymy co z tego wyjdzie, z resztą w sezonie przynajmniej ja mam zamiar się wybrać do Podkarpacia jeszcze raz, inni pewnie też
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Pajko zostaw mi prosze jedna naklejke. Ja bede w Polsce dopiero na poczatku czerwca, a niechcialbym przegapic.
ps. przezylem wlasnie szok, jak obejrzalem sobie fotki z ostatniego spota. W Portugalii czlowiek zapomina, ze przeciez w Polsce jeszcze jest srodek zimy. Wrocilem wlasnie z plazy niedawno, patrze na te fotki, a tam snieg!!
ps. przezylem wlasnie szok, jak obejrzalem sobie fotki z ostatniego spota. W Portugalii czlowiek zapomina, ze przeciez w Polsce jeszcze jest srodek zimy. Wrocilem wlasnie z plazy niedawno, patrze na te fotki, a tam snieg!!
a masz jakies fotki jak to wyglada? Bo nie moge skojarzyc, ktora by lepiej pasowala? Albo sam zdecyduj, znasz kolor mojego auta, pozdro 
Witam , czy byłaby możliwość by jedną dla mnie zostawić? Wkrótce , bo prawdopodobnie w poniedziałek stane się właścicielem Mazdy i mam nadzieje czynnie uczestniczyć w tarnowskich zlotach
Dobrze by było zobaczyć jakieś zdjęcie tej naklejki
pozdrawiam 
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
Poczekajmy do przyszłego weekendu – może pogoda się utrzyma.
Takie cotygodniowe spotkania i 5 – 6 samochodów w tym 90% BA
robią się powoli nudne.
Pomysł z ulotkami teraz jest jak najbardziej wskazany – jest coraz cieplej
i nie ma śniegu
. podejrzewam że więcej Mazd powinno przyjechać.
Proponuje zrobić jakiś spocik w przyszłą sobotę/niedziele tak o 14/15 to jest jeszcze do przemyślenia i do przedyskutowania .
Co Wy na to
Takie cotygodniowe spotkania i 5 – 6 samochodów w tym 90% BA

Pomysł z ulotkami teraz jest jak najbardziej wskazany – jest coraz cieplej

Proponuje zrobić jakiś spocik w przyszłą sobotę/niedziele tak o 14/15 to jest jeszcze do przemyślenia i do przedyskutowania .
Co Wy na to
- Od: 21 sty 2009, 14:40
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 1997r.