Siwy – czytasz mi w myślach

Lulu – ustaliliśmy na spocie organizacyjnym, że gro decyzji będzie ustalane wśród tych, co przyjeżdżają na spoty, gdyż lata doświadczeń pokazują, że na forum albo się ktoś udziela i i tak nie pojawia, albo wcale nie odzywa.
O zmianie terminu "pijackiej wigilii" rozmawialiśmy już na Bemowie – pozostała kwestia do ustalenia czy będzie to sobota, czy czwartek, więc również nie widzę nic złego w tym, że na ostatnim spocie zostało to przyklepane. Spot 21.12. też się odbędzie i też można go traktować jako wigilijnego, z tym że mniej osób będzie się mogło napić np ze względu na pracę.
Gromaciek i Cezar – doceniam Wasze zaangażowanie, na które mnie i Siwego ostatnio nie stać. Cieszę się że macie zapał i pomysły i mam nadzieję, że po ostatnim zanim zaczniecie robić rewolucje ustalicie to z nami.
Cezar, moja ostatnia nieobecność spowodowana jest akurat chorobą – od dwóch tygodni nie ruszam się z domu – tak więc ja również proszę – mniej ironii

Lulu – daj na luz

Rozumiem, że pewne zmiany Ci nie pasują, ale to nie powód żeby za każdym razem się wszystkich czepiać. Zwłaszcza że było mówione iż pewne zmiany są na próbę i będę przedyskutowane w odpowiednim czasie – wtedy również będziesz mogła się wypowiedzieć.