WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
karolradkow napisał(a):a o pracujesz w monachium??
nie, tam siedzibe glowna ma klient i ostatnio czesto go odwiedzamy :/
Samoloty nie lataja, ale w wypozyczalni znalazl sie nowy Focus i tez dolecial do Monachium...
Dzięki za spotkanko, fotki : http://picasaweb.google.pl/artx323f/Spo ... 7710909714
no jakie zatrzesienie efki BG
I odmiencow nawet duzo bylo!
Ja niestety conajmniej 2 kolejne tygodnie odpadam :/ Za tydzien mam dyzur od 19tej, za dwa pewnie znowu wyjezdzam. Zeby mi nikt w tym okresie na gokarty sie nie wybieral! Bo nie przezyje tego...
Ja niestety conajmniej 2 kolejne tygodnie odpadam :/ Za tydzien mam dyzur od 19tej, za dwa pewnie znowu wyjezdzam. Zeby mi nikt w tym okresie na gokarty sie nie wybieral! Bo nie przezyje tego...
marakus napisał(a):tym razem Lubin.
Ściągniemy haracz za wjazd
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
To jak dzisiaj ze spotem? Jak zwykle pod mostem czy na kartach?
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
Trudo dzisiaj cokolwiek ustalić, bo pogoda jest niepewna. W Zielonej, mimo, że zapowiadali bezchmurne niebo, zrobiło się ciemno i myślę, że zaraz ładnie przyleje, a że przyszło z północy, to prawdopodobnie przeniesie się później na południe. W związku z tym, że we Wrocławiu będę za kilka godzin, nie uda mi się podjechać tam przed spotem i dogadać co do ewentualnej rezerwacji toru i zniżki. Możemy albo umówić się tam niezależnie od pogody pół godziny wcześniej (18:30), albo spotkać się standardowo pod MM i ustalić co robimy dalej uwzględniając pogodę.
Kto jest chętny na gokarty na 100%? Bo od tego sporo zależy...
Kto jest chętny na gokarty na 100%? Bo od tego sporo zależy...
- Od: 4 sty 2007, 17:31