Spot! BRODNICA! 23-24.06
Wielkim pisarzem nie jestem , więc napiszę tylko konkrety odnośnie Spotu który organizujemy w dniach
23-24.06 bieżącego roku. Odbędzie się on w okolicach Brodnicy. Będzie to Spot dwudniowy. Zapraszamy wszystkich serdecznie do przybycia i poznania miłego towarzystwa. Miejsca noclegowe będą zamówione w Gospodarstwie agroturystycznym państwa Janiny i Zbigniewa Kozłowskich „ Koziałki” które znajduje się w Bartnicze (15 kilometrów od Brodnicy) Co do atrakcji jakie oferujemy to na szybko mogę wymienić:
Pływanie kajakami, rowerami wodnymi, itp. na jeziorze Bachotek (całą ekipą pojedziemy do ośrodka UMK Bachotek – wjazd 8 zł za samochód za dzień ale może załatwimy wjazd grupowy taniej). Poza tym ośrodek ten posiada
* boiska do:
-siatkówki
-koszykówki
-tenisa
*stoły do tenisa stołowego oraz piłkarzyki
* stół bilardowy
Ośrodek ten posiada oczywiście sklep z art. spożywczymi. Następnie udamy się do Agroturystyki w Bartnicze gdzie odbędzie się impreza przy ognisku , i napojach (w zależności kto jakie preferuje) podczas której będziemy mieli okazję poznać się bliżej. Rzeczy na grilla ( co kto lubi ) prosimy zabrać ze sobą, napoje także. Blisko agroturystyki jest sklep w którym w razie czego zapominalscy będą mogli się zaopatrzyć w prowiant. Wokół gospodarstwa agroturystycznego jest las, można także udać się pojeździć na koniach ( oddalone o 500m) Cena noclegu to 30zł /osoba.
PLAN:
23.06
12.00 – Spotkanie wszystkich uczestników przy zajeździe w Tamie Brodzkiej.*
*z uczestnikami którzy nie będą wiedzieli jak dojechać lokalni pojedynczy mazdowicze umówią się w jakiś innych miejscach i poprowadzą ich do docelowego miejsca zbiórki
12.15 – Wyjazd kolumną do Ośrodka UMK Bachotek na kajaki, łódki itp.
15.00 – Wyjazd kolumną do zajazdu w Tamie Brodzkiej na obiad
17.00 – Wyjazd kolumną Mazd z Tamy Brodzkiej do Gospodarstwa Agroturystycznego w Bartniczce
17.30 – Planowany przyjazd do Bartniczki – Otwarcie imprezy integracyjnej przy ognisku. Impreza planowana jest do białego rana
24.06
Rano śniadanko! No i kto musi to zbiera się do odjazdu! Oczywiście tylko wtedy gdy kierowca będzie trzeźwy!
Zgłoszenia przyjmowane do 2.06.2007
*Zatrzegam sobie prawo do zmiany planu i godzin

:)
Lista obecności :
–
faraonka30 i andrew500
–
Bruce + Magda (?)
–
BratCukierka
– mój kuzyn z Niemiec
Clint (CorollaClub)
–
Cukierek + Ania(?)
–
Sł@w z dziewczyną (??)
–
Kubutek i zAgatka
–
waldii i oleńka z potomkiem
–
Mazdunia (??)
–
chudy (??)
–
sąsiedzi faraonki30 (2 osoby)
–
mój sąsiad Kucin vel. Siwy (Dawid) -626GE (??)