WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
moze i ja prosto z pracy podjade na wileniak 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
zAgatka, w sumie to i racja, pod torwarem byłoby zdecydowanie lepiej, ale sytuacja na nieboskłonie raczej niepewna
chociaż jakoś rzeczywiście przejaśniło się
chociaż jakoś rzeczywiście przejaśniło się
Ostatnio edytowano 15 lip 2008, 17:25 przez Devo_Y, łącznie edytowano 1 raz
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
he he kurcze trochę mnie na stronie nie było i już tyle postów
dobra ja się zbieram na spota do zobaczyska

dobra ja się zbieram na spota do zobaczyska

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
zAgatka napisał(a):taka ładna pogoda a my będziemy siedzieć w śmierdzącym parkingu
Na zeszlym spocie z powodu niepewnej pogody bylismy w Cafe 66,
a trzy poprzednie spoty odbyly sie na lonie natury w pieknym sloncu, byl zarowno grill (pod Torwarem) jak i gralismy w siatkowke (ostatnie Mlociny)....
Od wczoraj jest zimno i wieczorami pada...dzis rowniez jakos za specjalnie nie odczulam poprawy pogody.
zapewne jakby miejsce spotkania bylo dzis ustalone na odkrytej nawierzchni i spadlby deszcz. to znalazlby sie ktos kto powiedzialby: "do kitu, czemu nie spotkalismy sie gdzies, gdzie by nie padalo..."
Mam nadzieję, że bierzecie pod uwagę, że nasze warszawskie grono jest bardzo różnorodne i jednym pasuje każde miejsce spotkania, a innym nie.
Oto przykładowe głosy niezadowolenia jakie mialam okazje slyszec:
*na spotkania w knajpach:
-nie da się pooglądać autek
-nie każdego stać na cole
-brak swobody w porozmawianiu z każdym
-ciezko zaparkowac
*na spotkania na parkingach podziemnych
-zimno, ciemno i pod ziemią
*na spotkania na lonie natury
-komary gryza
-drzewa pyla
-ognisko sie samo nie rozpala
*tak ogolnie na spotkania:
-daleko
Sami widzicie-wszystkim naraz dopasowac sie nie da. Za zwyczaj pytam co chcielibyscie robic i za zwyczaj nie ma odzewu, za to sa komentarze jak juz zapadnie decyzja. Staramy sie z Siwym zeby mimo wszystko bylo roznorodnie, zeby ten co nie chce przejezdzac przez cala warszawe na mlociny, mial blizej np do Cafe 66, ten co ma mega alergie zeby nie wdychal pylkow tylko zjadl cos z grilla na Torwarze, gdzie jednak jest przewaga asfaltu, czasem zagramy w pilke, czasem pojedziemy na gokarty, czasem na kregle. Mysle ze mozna wybrac cos dla siebie, ewentualnie wczesniej napisac co by sie chcialo robic.
zAgatka, nie bierz tego osobiście...ale w sumie pamiętam jak jeszcze Kuba był PRem i przeżywałaś że ludzie są niewyrozumiali, że nie da się im dogodzić, że Kuba co by nie zrobił będzie źle.... Więc trochę dziwnie się czuję, jak wpadasz tu ostatnio coraz rzadziej, ale zawsze z jakimś krytycznym komentarzem....a to że nie wiadomo gdzie jest spot, bo w temacie są pogaduchy (info zawsze na pierwszej stronie i w podtemacie) albo tak jak dzis – ze na Wilenskim... Wiem ze na kazdy spot nie masz czasu badz tez ochoty przyjezdzac ale zanim skrytykujesz w ten sposob wybor miejsca, zobacz gdzie bylismy, kiedy Ciebie z nami nie bylo i wez pod uwage to co napisalam wyzej.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
nio ja musze w tym momencie popzreć maleńką zazwyczaj są komentarze ze tak czy siak było .. że coś było nie tak ... szkoda że zazwyczaj są to komentarze osób które pojawiają się "od czasu do czasu" ... jakoś osoby które widuje co wtorek nie zwracają uwagi na to czy spot jest na młocinach czy w forcie wola czy na wileńskiej czy w jakiejś knajpie ... ludzie są różni i nigdy nie da rad dogodzić wszystkim .. szkoda że większość ( w tym rónież i ja) pyta tylko gdzie kolejny zamiast zaproponować coś nowego jeśli nie podoba się tak jak jest ...
a co do dzisiejszego spotu .. to było bardzo sympatycznie .. mimo że na parkingu
oczywiście był skromny bufecik
hehehe pare nowych osób które pozdrawiam (Trolix ze swoją ekipą ... a tak btw czy ja was przypadkiem nie mijałam na skrzyżowaniu sikorskiego z sobieskiego ?)
tylko szkoda że zstały 3 dni do wyjazdu do ustki a niczego się konstrukmtywnego nie dowiedziałam .. ale tak to już bywa z chłopakami chyba
hehehe malutka tu ukłon mój w Twoim kierunku
zarządź coś plis bo ja bym chciała cokolwiek móc zaplanować ..
pozdrawiam
a co do dzisiejszego spotu .. to było bardzo sympatycznie .. mimo że na parkingu
tylko szkoda że zstały 3 dni do wyjazdu do ustki a niczego się konstrukmtywnego nie dowiedziałam .. ale tak to już bywa z chłopakami chyba
pozdrawiam
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
a ja już wróciłem z małymi niespodziankami
ale ok daliśmy rade
teraz trzeba jeszcze popisać na forum i w bety
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
teraz trzeba jeszcze popisać na forum i w bety

arcziartur napisał(a):a ja już wróciłem z małymi niespodziankami usmiech ale ok daliśmy rade krzywy
niespodziankami?? – rozwiń myśl
PS. jak suszarka? może być, czy nocujesz na ławce?
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
PLaster napisał(a):niespodziankami?? – rozwiń myśl
nie no spokojnie po prostu po raz pierwszy i to z mojej głupoty

a i miło było poznać nowe osoby które podjechały na dzisiejszy spot i zapraszamy na następne
dzieki i tez pozdrawiamy.dzieki milo z waszej strony. Mimo ze troszke osob wyjedzie mam zamiar zaleciec w nastepny wtorek i w kazdy jeden w ktory mi nic nie wypadnie. A co do tematu poruszonego przez arciartur-a.mysle ze z terminem sie dogadamy, bo chetny jestem na to:) pozdro
https://t.me/pump_upp
ciekaw tylko jestem co z przyszłotygodniowym spotem, bo większość ekipy, w tym głównodowodzący, będą smażyć się na plaży nad naszym Bałtykiem
jeśli nic mi się nie stanie, to dojadę, gdziekolwiek miałoby to być 
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM