ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
psorze ale ja nic nie umiem 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Witajcie.
Własnie wrociłem z PZM-ot oddział w Łodzi.
Juz wiem wiecej.
Jesli ktos jest zainteresowany wstapieniem w szeregi Automobilklubu Piotrkowskiego to składka członkowska na cały rok wynosi tyle samo co w Mazda Speed czyli 50 zł.
Do wrzesniowych wyborów władz kazdy chetny otrzyma deklaracje do wypełnienia i otrzyma legitymacje członkowską.
Sam Automobilklub juz bedzie rozreklamowywany w lokalnych mediach.
Jest juz spora grupa ludzi chetnych z kół motocyklistów,tuningowców i innych marek.
Zaczynamy sie grupowac i organizowac.
Z automobilklubu kieleckiego przechodzi 2 kierowców rajdowch z licencjami i tez kazdy z klubowiczów bedzie mogł walczyc o takie licencje.
Dodatkowo jak ktos bedzie chciał miec papiery sedziego rajdowgo to tez bedzie taka mozliwosc bo beda kursy.
Koszt kursu 20 zł.
Mamy juz wglad do wszystkich dokumentów i rozmawiac bedziemy z władzami.
To moze tyle a prywatnie szukam pracy.
Moze ktos cos ma gdzies o czymś słyszał??
Własnie wrociłem z PZM-ot oddział w Łodzi.
Juz wiem wiecej.
Jesli ktos jest zainteresowany wstapieniem w szeregi Automobilklubu Piotrkowskiego to składka członkowska na cały rok wynosi tyle samo co w Mazda Speed czyli 50 zł.
Do wrzesniowych wyborów władz kazdy chetny otrzyma deklaracje do wypełnienia i otrzyma legitymacje członkowską.
Sam Automobilklub juz bedzie rozreklamowywany w lokalnych mediach.
Jest juz spora grupa ludzi chetnych z kół motocyklistów,tuningowców i innych marek.
Zaczynamy sie grupowac i organizowac.
Z automobilklubu kieleckiego przechodzi 2 kierowców rajdowch z licencjami i tez kazdy z klubowiczów bedzie mogł walczyc o takie licencje.
Dodatkowo jak ktos bedzie chciał miec papiery sedziego rajdowgo to tez bedzie taka mozliwosc bo beda kursy.
Koszt kursu 20 zł.
Mamy juz wglad do wszystkich dokumentów i rozmawiac bedziemy z władzami.
To moze tyle a prywatnie szukam pracy.
Moze ktos cos ma gdzies o czymś słyszał??
dcc69 napisał(a):jak ktos bedzie chciał miec papiery sedziego rajdowgo
zachęcam fajna sprawa
Ostatnio edytowano 13 lip 2008, 16:14 przez K8, łącznie edytowano 1 raz
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
A co dopiero jak ktos z nas bedzie chcial startowac w KJS i zbierac` punkty na kierowce rajdowego.
Moze nie bedziemy jak Kubica ale...
Ktos z Naszej grupy o np Balon on ma we krwi wyscigi i slalomy i zawracania na ręcznym ja odpadam bo jestem jak te cieple kluchy
edit :
A zapomniałem.
Automobilklub piotrkowski juz ma siedzibe.
Pokoik i sale do konferencji ofiarował nam WORD Piotrków Tryb.ul. Gliniana 17
Moze tez bedzie telefon i zaczynamy myslec nad stronką www.
Jak wroce moze okazac sie tak ze juz to bedzie bo Kamil czyli kolega ktory tez aktywnie pracuje na rzecz AMKPT.
To jego zdobycz siedziba.
Jesli są jescze chatni na członkowstwo to prosze na maila dane jak wroce rozdam deklaracje.
Bo w sierpniu bedzie 1 spotkanie nowych czlonkow ze starymi wladzami a na wrzesien planujemy wybory wladz i rozpoczecie nowego rozdzialu w zyciu Automobilklubu.
Moj mail to dcc69@wp.pl
Pozdrawiam.
Darek.[/u]
Moze nie bedziemy jak Kubica ale...
Ktos z Naszej grupy o np Balon on ma we krwi wyscigi i slalomy i zawracania na ręcznym ja odpadam bo jestem jak te cieple kluchy
edit :
A zapomniałem.
Automobilklub piotrkowski juz ma siedzibe.
Pokoik i sale do konferencji ofiarował nam WORD Piotrków Tryb.ul. Gliniana 17
Moze tez bedzie telefon i zaczynamy myslec nad stronką www.
Jak wroce moze okazac sie tak ze juz to bedzie bo Kamil czyli kolega ktory tez aktywnie pracuje na rzecz AMKPT.
To jego zdobycz siedziba.
Jesli są jescze chatni na członkowstwo to prosze na maila dane jak wroce rozdam deklaracje.
Bo w sierpniu bedzie 1 spotkanie nowych czlonkow ze starymi wladzami a na wrzesien planujemy wybory wladz i rozpoczecie nowego rozdzialu w zyciu Automobilklubu.
Moj mail to dcc69@wp.pl
Pozdrawiam.
Darek.[/u]
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CGE7rsJBX8Q"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/CGE7rsJBX8Q" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>
Kilka minut wspomnień ....
Kilka minut wspomnień ....
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!

Świetnie Rafał
ojj wspomnienia
obyśmy mieli ich jak najwięcej
ps. podkład muzyczny jest [tiiit]!! 
....byle do przodu.....
- Od: 21 kwi 2008, 08:56
- Auto: Mazda 323F 1.5 1994
no chlopak postarales sie
wszystko zrobione jak nalezy.
a co do wspomnien to jest ich troche i jak Kasiulka napisala jak najwiecej takich

a co do wspomnien to jest ich troche i jak Kasiulka napisala jak najwiecej takich

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
i am No włąsinie kolego a co z tobą
nie ma cie na spotkaniach itd etc ... 
!!

siedze caly czas we wrocku w belchatowie jestem raz na jakis czas w weekendy i przewaznie nie mam czasu zabardzo:)
ale sledze na bierzaco wasze poczynania;p
jak bedzie mi odpowiadal jakis termin to oczywiscie wpadne na spotkanie.
ale sledze na bierzaco wasze poczynania;p
jak bedzie mi odpowiadal jakis termin to oczywiscie wpadne na spotkanie.
Ginekologiem nie jestem ale zerknąć mogę.... 
- Od: 18 cze 2007, 02:03
- Auto: Mazda 323 f BA; 98r; Z5, AR 156 2,4jtdm 175KM/385NM
Witam wszystkich, po tym jak malo sie dzieje w naszym watku wnosze iż wszyscy milo spedzacie wolny czas i odpoczywacie poza domem . Tak wiec decyzja o tym by nie orgnizowac spotkan w czasie kulminacji wakacyjnej okazuje sie jak najbardziej sluszna. Niemniej jednak czas "pogodnych wieczorow" z dnia na dziej nam umykaja tak wiec majac to na uwadze jak tez wiedzac o tym iż troszke czasu na zorganizowanie kolejnego spotkania potrzeba już dzis proponuje termin w jakim sie ono odbedzie . W miare mozliwosci tak szybko jak sie da zorietuje sie w kosztach jakie trzeba by było poniesc za wynajecie domkow i zdam relacje co i jak a wtedy wspólnie to przeanalizujemy i uzgodnimy wiecej konkretow . Może sie okazac iż spotkanie w wrześniu będzie wygladac już zupelnie innaczej a to za sprawa PIOTRKOWSKIEGO Auto Mobil Klubu ... być może wiecej będzie sie dziac a mniej będziemy "Piknikowali"aczkolwiek to jeszcze czas pokaze. Tym którym ulecialo z pamieci iż coraz blizej do Slubu dwojga naszych mazdowczow w regionie przyminam, czas by tez o tym zaczac myslec i ustalis tak deklarowana przez wielu z nas obecnisc. A puki co klade sie spac dobranoc
!!

Postaram się być w kolumnie mazdowiczów
Mam małą sprawę do osoby która ma Mazdę 323F BA z klimatyzacją i jest z Bełchatowa
Chciałbym się z nią spotkać obejrzeć jak jest prowadzona klima rurki i pocykać fotki bo sam będę montować brakuje mi jeszcze kilku elementów.
Zainteresowaną osobę proszę o kontakt na PW
Z góry dziękuje i Pozdrawiam Mikołaj
Mam małą sprawę do osoby która ma Mazdę 323F BA z klimatyzacją i jest z Bełchatowa
Chciałbym się z nią spotkać obejrzeć jak jest prowadzona klima rurki i pocykać fotki bo sam będę montować brakuje mi jeszcze kilku elementów.
Zainteresowaną osobę proszę o kontakt na PW
Z góry dziękuje i Pozdrawiam Mikołaj
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Ale cisza
Prosze o wstepne wpisywanie sie na liste chetnych do kolumny mazd jaka bedzie organizowania z okazji slubu naszych wspolnych przyjaciol Ewy i Marcina z mazdaspeed. Slub odbedzie sie w belchatowie w dniu 23.08.2008 o godzinie 19:00. W zaleznosci od liczby aut ustalimy miejsce zbiorki ( auta z poza belchatowa beda pilotowane na miejsce zbiorki od granic miasta)
A teraz lista:
1. Adidom ...
2. ...
Prosze o wstepne wpisywanie sie na liste chetnych do kolumny mazd jaka bedzie organizowania z okazji slubu naszych wspolnych przyjaciol Ewy i Marcina z mazdaspeed. Slub odbedzie sie w belchatowie w dniu 23.08.2008 o godzinie 19:00. W zaleznosci od liczby aut ustalimy miejsce zbiorki ( auta z poza belchatowa beda pilotowane na miejsce zbiorki od granic miasta)
A teraz lista:
1. Adidom ...
2. ...
adidom napisał(a):A teraz lista:
1. Adidom ...
2. ...
Ja naturalnie bedę .
A tak pozatym co tu tak cicho
Jak zapatrujecie sie na 3 dniowe spotkanie w Sulejowie
!!