Co do straży miejskiej to mogą, bo jest z nimi zawsze policjant, razem mają patrole i u nich w komendzie siedzi i pokazuję ci fotki lub film!!! Powaga.
farciarz napisał(a):RULES napisał(a):do mnie teraz jak bylismy na urlopie w grudniu ta skoda celowała na inowrocławskiej wiec jednak chyba moga robic nią fotki
Ale nawet jak by to zrobiła to możesz zarządać homologacji tego użądzenia. Jeli by Ci tego nie przedstawili lub by się okazało, że jest w tym okresie nie ważne mandat jak i pomiar stanie się również nieważny.
Radar ma homologację, ale.. i to jest extra, kabelek który jest przy nim nie a nie jest to urządzenie zintegrowane i powinno mieć.
Każdy sąd to uzna ale czy za 200zł warto narażać się na szykanowanie przez nich na każdym znaku i innej interpretacji?!
Z innej beczki, w tym roku ( nie wiem dokładnie kiedy ) kończy się homologacja na radary używane, a w Polsce nie ma firmy która się w tym specjalizuje.
Nie wiem czy w UMiW im to zrobią?!
bboy4 napisał(a):
Planujemy zrobić sobie spota w Bydgoszczy w Niedziele około godziny 13 – 15:00. Parking Podziemny Geant a potem chciałbym ruszyć na kartingi pod Tesco.... Dokładną godzine moge podac jutro... Pozdrawiam Celica Club Poland.
Niedziela aktualna?!