WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
oki a gdzie jest dokladnie ta ARENA jak tam trafic
??
siwy a czy mozna odebrac na tym spociku kalendarz???
siwy a czy mozna odebrac na tym spociku kalendarz???
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Siw-y napisał(a):ilość głosujących powala
ilosc glosujacych odpowiada ilosci aut/ludzi na spocie...
ja nie glosowalem bo nie wiem czy bede czy nie, a jak by mnie mialo nie byc to po co mam komus narzucac miejsce spotkania...
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):ilosc glosujacych odpowiada ilosci aut/ludzi na spocie...
tu akurat masz racje.
widząc że coraz mniej osób przyjeżdża na spoty proponuje ograniczyć trochę spotkania
zamiast co tydzień mogły by się odbywać raz na dwa tygodnie ewentualnie raz w miesiącu
Siw-y napisał
może i masz racje siw-y ale też może chodzi o to że brak czasu jest praca a może rodzina
dzieki za mapke juz wiem gdzie to jest a o ktorej zbiorka jest
??
to do jutra pozdro
widząc że coraz mniej osób przyjeżdża na spoty proponuje ograniczyć trochę spotkania
zamiast co tydzień mogły by się odbywać raz na dwa tygodnie ewentualnie raz w miesiącu
może i masz racje siw-y ale też może chodzi o to że brak czasu jest praca a może rodzina
dzieki za mapke juz wiem gdzie to jest a o ktorej zbiorka jest
to do jutra pozdro
arcziartur napisał(a):może chodzi o to że brak czasu jest praca a może rodzina
raz w miesiącu czy raz na dwa tygodnie łatwiej chyba będzie wygospodarować te 2-3 godzinki
arcziartur napisał(a):o ktorej zbiorka jest
jak zwykle o 19:00
oki niema sprawy myślałem że godzinka też się zmieni to juz prawie do dzis siemka
arcziartur fajnie cie bedzie znow zobaczyc
Co do spotkan w okresie ziowym, to normalna rzecza jest ze przyjezdza coraz mniej ludzi-zimno, ciemno, ogolnie wszystkiego sie odechciewa, na dodatek ida swieta, sylwester....
prawda jest taka ze co wtorek sie ktos pojawia- jak nie jest co tydzien to co dwa-jest ciagla rotacja. przerabialismy juz temat zawieszenia cyklicznych spotkan-to raczej nie ma sensu
licze na to ze zainteresowani spotkaniami beda brali udzial w dyskusji i ustalaniu miejsc, bo nie ma sensu sie nie odzywac, a pozniej komentowac ze jest do pupy....
Co do spotkan w okresie ziowym, to normalna rzecza jest ze przyjezdza coraz mniej ludzi-zimno, ciemno, ogolnie wszystkiego sie odechciewa, na dodatek ida swieta, sylwester....
prawda jest taka ze co wtorek sie ktos pojawia- jak nie jest co tydzien to co dwa-jest ciagla rotacja. przerabialismy juz temat zawieszenia cyklicznych spotkan-to raczej nie ma sensu
licze na to ze zainteresowani spotkaniami beda brali udzial w dyskusji i ustalaniu miejsc, bo nie ma sensu sie nie odzywac, a pozniej komentowac ze jest do pupy....

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):licze na to ze zainteresowani spotkaniami beda brali udzial w dyskusji i ustalaniu miejsc, bo nie ma sensu sie nie odzywac, a pozniej komentowac ze jest do pupy...
Zgadzam się. Tak samo uważam, że:
malutka napisał(a):zawieszenia cyklicznych spotkan-to raczej nie ma sensu
Choć przyjeżdża mało osób, to i tak jest fajnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Byle do wiosny.
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT

Czesc ludziska
Zglaszam swoja obecnosc , mi tam zawsze milo jest z Wami spotkac sie na pecika i pogaduchy.
A ta wogule to stesknilem sie
Do zobaczenia
Zglaszam swoja obecnosc , mi tam zawsze milo jest z Wami spotkac sie na pecika i pogaduchy.
A ta wogule to stesknilem sie

Do zobaczenia
Dzisiaj ja też się pojawię 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Pierwszy
!!
Aby potem nie było , że sie opi...lam – oto fotki z spotu :
Siwy CopyRight :
Oczywiscie fotki sa pod tym adresem : http://www.mazdaspeed.pl/upload/foto/Aidan_20071211_Spot_Arena/
Dzieki za spota i do zobaczenia znowu

Aby potem nie było , że sie opi...lam – oto fotki z spotu :

Siwy CopyRight :

Oczywiscie fotki sa pod tym adresem : http://www.mazdaspeed.pl/upload/foto/Aidan_20071211_Spot_Arena/
Dzieki za spota i do zobaczenia znowu