MALBORK – spotkania regionalne
no no OK ale będziemy mieli MEGA SPOTA ŁAŁ FAJNIE i widze że mamy wielu FANÓW i ogromną pomoc za co dziękujemy i polecamy się na przyszłość do ORGANIZACJI MEGA SPOTÓW
dobra ale teraz na poważnie ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH NAWET NA ROWERACH(bo mój brat kiedyś przyjechał)do postania pogadania i wogóle . więc do niedzieli
ps. PESTEK WEŻ APARAT (proszę)

grunt to dobra zabawa,sprawne autko i naprzod
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: TERAZ MERCEDES :–(
pestek napisał(a):Spoko luzik większy zlocik bedzęmy organizować dopiero jako spotkanie zimowe pod koniec stycznia. MazFarao ma już wtedy podobno być
Pestus dzieki ze o mnie pomyslales ale ja to raczej w drugim albo trzecim tygodniu stycznia wylece spowrotem do Irlandi takze mozemy sie spotkac troche wczesniej.U Was niema problemu ze zbiorka ludzi jak to bylo ostatnio,kilka

- Od: 16 sie 2006, 19:57
- Auto: Peugeot 406 Break
Witam, może jutro uda mi sie przyjechać na spocik do Was. Tylko jedno małe pytanko czy UM jest jak sie skreca w centrum na Sztum zaraz po lewej stronie? I zaczyna sie o 11?
Bez Mazdy nie ma jazdy:)
- Od: 18 cze 2007, 14:58
- Auto: Mazda MX-3 1.6 DOHC
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )
tak właśnie jak przed mostem skręcasz na sztum i zaraz po lewej stronie a godzina 11:00 będziesz nas widział . Tak więc to już chyba super mega spot ale nigdy nas za wiele więc zapraszamy jeszcze więcej chętnych na spotkanko w naszej KRZYŻACKIEJ STOLICY. do jutra.
No to jestem jutro u was, i biore kumpla z Solnicy, przyjedzie też 323f bg.
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )
NEB Wojtek napisał(a):biore kumpla z Solnicy, przyjedzie też 323f bg.
czerwona 323??Chyba znamy
-
waldii
Tak był raz u was. Ja za to bede pierwszy raz, i niedługo składam podanie o przyjecie do klubu.
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )
NEB Wojtek napisał(a):Tak był raz u was
no wlasnie pamietam miejscowosc z ktorej pochodzi i dlatego zakumalem
NEB Wojtek napisał(a):Ja za to bede pierwszy raz
no to masz przekichane.Szczegolow nie zdradze ale wez duzo kasy

-
waldii
Byłem ma ty spocie i rzeczywiscie parking troche mały. Ale 6 aut z podniesionymi maskami budziło zainteresowanie. Mam ochote już wybrać sie na nastepne spotkanie. Fajni ludzie, było ok.
Mazda 323F BG
E36 320i ( no niestety )

Takiego spotkania nie było od czasu zimowego zlotu. Normalnie było 6 autek. Tak tak nie pomyliłem sie było 6, słownie szejść mazdowych piękności.
Pogoda też dopisała także normalnie dla Nas to już był mega zlocik.
Wszystkim co sie pojawili serdecznie dziękuje i zapraszam na następne.
Pare fotek.

- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
masz racje NIE DO WIARY (ale to nie fotomontaż) tak było naprawde super spotkanie super ludzie a FURKI jeszcze LEPSZE
Trzeba będzie spotykać się cykicznie co jakiś czas ale to kwestia dogadania
mi prywatnie BARDZO SIĘ PODOBAŁO a jakie wrażenie robiła KOLUMNA NASZYCH AUTEK JADĄCYCH PRZEZ MIASTO mówie wam nie do opisania DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POŚWIĘCONY CZAS i do następnego MEGA SPOTA 

Trzeba postarac sie o wiecej autek
Wykorzystujac okazje rozrzucilem troche ulotek po Nowym Stawie
. Pestek musisz mi nadrukowac troche wiecej bo ja czesto jestem w nietypowych miejscach i moge porozrzucac
. No a spocik rewelacja i czekam na nastepny i oby sie odbyl juz w wiekszym gronie (parking zapchany na fulla) , mam nadzieje taka
. a moze nawet uda mi sie odpicowac troche bryke.

- Od: 27 wrz 2007, 11:36
- Auto: 323F BA 1.5 16V /94
Tak było tydzień temu na priv-spocie w Gdańsku
a tak wczoraj spędzaliśmy czas...
pojawili sie nawet schowani za krzakami wredni fotoreporterzy z gazety FUCKT
był taki jeden co to sie 5 minut cieszył ze razem z Waldiim przyjechalismy na spota
kolumną powozilismy się po miescie Malbork,chcąc odwiedzić tych,którzy w niedziele pracuja
po długich pogawędkach udalismy sie do "Pekinu" ,gdzie nastąpiła super,hiper,mega chwila obiadu
az brzuchy pekały.Spotkanie swietnie sie udało.Bardzo serdecznie pozdrawiam nowych,ktorzy chcieli z nami spedzic niedzielne popoludnie.Ciesze sie ,ze byłam tam z Wami.

a tak wczoraj spędzaliśmy czas...

pojawili sie nawet schowani za krzakami wredni fotoreporterzy z gazety FUCKT

był taki jeden co to sie 5 minut cieszył ze razem z Waldiim przyjechalismy na spota

kolumną powozilismy się po miescie Malbork,chcąc odwiedzić tych,którzy w niedziele pracuja

po długich pogawędkach udalismy sie do "Pekinu" ,gdzie nastąpiła super,hiper,mega chwila obiadu
- Od: 29 lip 2005, 21:18
- Auto: mazda 121 :)