marcinkosky napisał(a):ale wolal bym pojsc na TESTOSTERON
Globy napisał(a):To mozemy isc kiedy indziej, np. na "Testosteron".

Co do jutra jesli mnie po raz kolejny jakis kataklizm nie spotka to bede
www.mazdaspeed.pl
marcinkosky napisał(a):ale wolal bym pojsc na TESTOSTERON
Globy napisał(a):To mozemy isc kiedy indziej, np. na "Testosteron".
Adaś napisał(a):marcinkosky napisał:
Globy napisał:
PS. A moze do kina na "Rysia"?
gdzies slyszalem ze beznadzieny film ale jak ogladalem zwiastun to ciekawie sie zapowiadal
Violetka napisał(a):Bartek – gdzie są foty?
Bartek napisał(a):No cóż, już wiem za jakim modelem Mazdy i jakim silnikiem mam się rozglądać w przyszłości
Bartek napisał(a):Potem już spokojnie w towarzystwie seledynowej(?) 323f wróciłem na południową Pragę. Kubutek to miał dobrze – bezpiecznie i bezstresowo wracał do domu
zAgatka napisał(a):Bartek ---> moja Madzia nie jest "seledynowa" ----> niebieska albo turkusowa jak kto woli ale błagam nie seledynowa
zAgatka napisał(a):Bartek napisał(a):Potem już spokojnie w towarzystwie seledynowej(?) 323f wróciłem na południową Pragę. Kubutek to miał dobrze – bezpiecznie i bezstresowo wracał do domu
Bartek ---> moja Madzia nie jest "seledynowa" ----> niebieska albo turkusowa jak kto woli ale błagam nie seledynowa
Bartek napisał(a):Marcinkosky – trochę nam się spieszyło z powrotem?! Chociaż, gdy już mnie nie miałeś w lusterku, chyba trochę odpuściłeś – i to był błąd! Odejście to ma ten Twój sprzęt, oj bolało serce, zwłaszcza na moście (a na tym łuku przed mostem chyba można było trochę szybciej? ). No cóż, już wiem za jakim modelem Mazdy i jakim silnikiem mam się rozglądać w przyszłości
dunia napisał(a):A Devile i tak byli zszokowani.
dunia napisał(a):Oczywiście jakby co, to nie ja
Zanetkaaa napisał(a):Sebekk co to za pączki na [jakim?] siedzeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd