WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez marcinkosky » 8 lut 2007, 01:23

A ja po wszystkich "przebojach" ;) zaczalem podchodzic po maksie lajtowo do tematu spotow jak i calego klubu (bez obrazy oczywiscie :) ).
Wiekszosc zauwazyla ze zadziej pojawiam sie na spotach, mniej sie udzielam na forum, no coz tak jak napisal Maciek cos sie skonczylo (nie wiem moze to ze BGC juz nie ma a moze zupelnie cos innego...). Spoty juz nie przyciagaja mie tak jak kiedys... . A moze to przez to ze juz chyba za duzo!!!! wiele osob odpuszcza pojawiaja sie ciagle jedne te same osoby i w sumie wydaje mi sie ze pomalu tez (przynajmniej mi) wyczerpuja sie tematy do rozmowy (bo wkoncu ile mozna jechac GLOBY-emu hahaha ;) [zarcik :P ]).
Jak juz wczesniej pisalem czekam az przyjdzie wiosna wtedy mysle ze sie wszystko ruszy znaczy sie ozyje bo teraz to napeno po czesci wina pogody i w ogole tej pory roku.
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Forumowicz

Od: 26 paź 2005, 15:14
Auto: Prius P2

Postprzez Emiel » 8 lut 2007, 11:34

well... ja bralem udzal w zaledwie kilku spotach (chetnie bym sie pojawial co wtorek, ale praca nie zawsze pozwala), ale zdazylem zauwazyc roznice pomiedzy pierwszym spotem, na ktorym bylem (ostatni w BGC) a ostatnim (Arena w polowie stycznia), gdzie z fortu na miejsce dotarlo tylko kilka osob (ale tez bylo sympatycznie).

nie wiem czy jest sens zganiac wszystkiego na zime, moze zbyt malo jest weekendowych spotow, a za duzo siedzenia przy bezakloholowym ;)
Forumowicz

Od: 8 lis 2005, 23:16
Auto: MX-6 2.5 V6

Postprzez Violetka » 8 lut 2007, 12:48

Emiel napisał(a):a za duzo siedzenia przy bezakloholowym

<lol> no widzę Adasiu, że masz ciągutki weekendowe :P
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez Emiel » 8 lut 2007, 13:15

Violetka napisał(a):<lol> no widzę Adasiu, że masz ciągutki weekendowe :P

zawsze to fajnie jak cos sie dzieje :) a i w weekend swobody wiecej, bo i obowiazkow mniej :D

mozna by gdzies w ramach rekreacji pojechac, fajny byl np. pomysl z quadami (szkoda, ze nie moglem wtedy), teraz (jesli aura pozwoli) mozna by np. kulig sprobowac zorganizowac [akurat snieg pada, moze do soboty nie stopnieje], a jesli nie taki prawdziwy, to za autkiem tez mozna posmigac na sankach :P...
Forumowicz

Od: 8 lis 2005, 23:16
Auto: MX-6 2.5 V6

Postprzez Globy » 8 lut 2007, 14:35

Moim zdaniem jest wiele czynnikow obecnej sytuacji i niekwestionowany udzial ma tutaj zarowno pora roku, jak i sesja. Nasze spotkania trwaly wlasciwie od wiosny, wiec to pierwszy tego rodzaju sprawdzian. Ponadto wymagamy pojawiania sie nowych ludzi, a nie umiemy do nich na zlocie podejsc, taplajac sie we wlasnym sosie.

Zgodnie z moim trybem zycia lubie zaszalec – ale w weekend – a w tygodniu spokojnie zapalic papierosa i porozmawiac, stad Arena bardzo mi odpowiada. W tym momencie nie widze sensu skakania po lokalach oraz robienia ankiet, gdy wlasciwie obydwie strony konfliktu z przeszlosci (ta znudzona i ta, co jej tylki do krzesel przyrosly) sie zatarly. Jak zbierze sie na nowo bardziej zwarta ekipa, mozna myslec o eksperymentach.

Uczulam tez na wspolprace PR'ow w jednym, lacznym kierunku. Moje propozycje:

– spotkanie co tydzien w Forcie Wola, raz na 2 tygodnie (przynajmniej do polowy marca) na tym sie konczy, a raz – smigamy do Areny posiedziec; zreszta zweryfikowaloby to zycie i wola ludzi na spocie

– spoty weekendowe w dzien! W tym widze integracje, nawet jako postanie na parkingu, skrzykniecie ludzi spoza regionu, moze impreza wieczorem... pomyslow jest wiele, a jeden taki zlot na miesiac lub dwa duzo pomoze – do tego zalozenie oddzielnego tematu, by przypomniec o tej Warszawie, tej gdzie kiedys glownie byly zloty, gdzie jest potencjal ludzi. Nie mysle tutaj o gokartach, bardziej o starej koncepcji w stylu Torwaru, Eco, Kan

– mam rowniez nadzieje, ze najblizsza wieksza impreza w nastepnym miesiacu na nowo przypomni niektorym, jak fajnie jest w Klubie

Naprawde chetnie raz w miesiacu wybiore sie autem na taki zlocik, chocby dla samego pokazania, a wieczorem pojade do knajpy, pogadam do pozna, potancze. Nie mamy wtedy na glowie kolejnego bolesnego poranka w pracy lub szkole. Nie boje sie tez powiedziec, ze zloty moga znudzic – nawet, gdy co tydzien sa w innym miejscu, bo to ludzie decyduja o klimacie – ale jesli dbamy wszyscy, by ludzi bylo wiecej, zawsze jest ciekawie. Dziekuje za uwage.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Globy » 8 lut 2007, 20:33

Eee, jest tu kto? :D
Klubowicz

Postprzez ReServeD626 » 8 lut 2007, 21:56

Globy napisał(a):Eee, jest tu kto? :D

jest :P
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
Forumowicz

Od: 11 cze 2004, 20:25
Auto: A acht V acht

Postprzez Violetka » 8 lut 2007, 23:06

no Prezesie chyba straszysz tą tabliczką :P
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez Schlosser » 8 lut 2007, 23:22

Wszystkie główne przyczyny słabej "tłumności" na cotygodniowych spotkankach zostały już wymienione.
Napiszę tylko dlaczego mnie nie było widać przez ostatnie kilka(dziesiąt) tygodni: sezon nie jest ogórkowy.
Zimno, ciemno, błoto/breja brr..., zanim po pracuni we wtorek się ogarnę już jest godzina 21-sza i po ptokach. A poza tym alufele w garażu – nie ma na czym podjechać :(
Czekam na ocieplenie, ale przełamię sie, w najbliższy wtorek podjąde chcociaż na pół godzinki.

powiem krótko, aby do wiosny i bedzie dobrze.

PS jak ja #$!^!%& niecierpię zimy, jeszcze takiej anemicznej.
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Forumowicz

Od: 4 maja 2005, 22:56
Auto: 2003 Lapis Blue 6i ATX

Postprzez malutka » 8 lut 2007, 23:40

Dzis razem z m4rcinem w kwestii wtorkowych spotkan cyklicznych ustaliliśmy, ze do konca zimy stalym miejscem spotkan pozostanie Fort Wola oraz dla majacych chec posiedziec pozniej przy coli i papierosku Arena.
Postaramy sie w tym czasie uatrakcyjnic temat warszawski spotkaniami dodatkowymi w weekendy.
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez marcinkosky » 9 lut 2007, 00:07

mysle ze na poczatek meczyk siatkowki (chociaz ja wole pilke nozna :D ) bedzie dobrym pomyslem ;)

co dalej mysle ze jak wszyscy sie postaramy to napewno bedzie dobrze, wkoncu gozej juz chyba byc nie moze i skonczy sie ten kryzys <faja>
Forumowicz

Postprzez Globy » 9 lut 2007, 00:23

marcinkosky napisał(a):wkoncu gozej juz chyba byc nie moze

Jak zawsze optymista <lol>

PS. Tez nie lubie zimy!
Klubowicz

Postprzez malutka » 9 lut 2007, 00:31

Globy napisał(a):marcinkosky napisał:
wkoncu gozej juz chyba byc nie moze

Jak zawsze optymista

skoro gorzej juz byc nie moze, to musi byc tylko lepiej ;)
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz

Postprzez marcinkosky » 9 lut 2007, 02:20

Malutka napisał(a):skoro gorzej juz byc nie moze, to musi byc tylko lepiej

tez tak mi sie wydaje hmmmm
Forumowicz

Postprzez Bartek » 10 lut 2007, 01:42

Cześć!

Włączę się w dyskusję jako nieuczestniczący... a przepraszam – raz byłem na gokartach :) Dlaczego nie pojawiam się na spotach – po pierwsze brakuje czasu (praca + inne zainteresowania), po drugie jestem biernym forumowiczem (czytam, b. rzadko piszę) i w związku z tym drugim po trzecie:
Globy napisał(a):[...] Ponadto wymagamy pojawiania sie nowych ludzi, a nie umiemy do nich na zlocie podejsc, taplajac sie we wlasnym sosie. [...]

Dobrze, że zauważyła to osoba, która chyba jest stałym bywalcem spotkań, a nie ktoś kto się raz zjawił i się trochę zraził ;)

Poza tym też nie cierpię zimy: szaro, nic się nie chce, zimno, ślisko – lipa :( Byle do wiosny, a najlepiej lata! Mimo wszystko postaram się przyjechać na jakiś spot jeszcze przed wiosną...

Pozdrawiam serdecznie,
Bartek
Forumowicz

Od: 25 paź 2003, 21:13
Auto: tymczasowo Civic

Postprzez Jovano » 12 lut 2007, 03:53

Witam!
Jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Mazdy i bardzo chętnie zaglądałbym na takie spotkania! Napiszcie proszę (być może to już wcześniej było na forum, ale tu tyle postów...):
1. Czy oprócz stałych wtorków często spotykacie się w inne dni?
2. Jak długie są zazwyczaj spotkania? – pytam bo we wtorki siedzę na uczelni do 21 :///

Pozdrawiam wszystkich!
Początkujący

Od: 12 lut 2007, 03:25
Auto: Mazda 323F BA 1.5 '1997

Postprzez marcinkosky » 12 lut 2007, 11:42

Jovano napisał(a):1. Czy oprócz stałych wtorków często spotykacie się w inne dni?

wystarczy sledzic forum i napewno zauwazysz. Teraz szykuje sie mecz w siatke. Zapraszamy

Jovano napisał(a):2. Jak długie są zazwyczaj spotkania? – pytam bo we wtorki siedzę na uczelni do 21 :///

to zalezy czasem siedzi sie do bardzo pozna. nie ma reguly na to
Forumowicz

Postprzez malutka » 12 lut 2007, 17:09

Jovano jezeli chcialbys sie dowiedziec gdzie i czy jeszcze jestesmy np jutro dzwon-502 054 698
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz

Postprzez Jovano » 12 lut 2007, 17:24

Dzięki serdeczne!!!
Będę z Wami w kontakcie.

Pozdrawiam!
Początkujący

Od: 12 lut 2007, 03:25
Auto: Mazda 323F BA 1.5 '1997

Postprzez marcinkosky » 12 lut 2007, 22:07

widze ze jutrzejszy spot jest chyba odwolany, no chyba ze bedzie totalny spontan i na poczekaniu sie jakas miejscowe wymysli :]
Forumowicz