SŁUPSK – spotkania regionalne
Witajcie Forumowicze.
Wakacje się zbliżają wielkim krokami...
Mam propozycję na spotkanie na rozpoczęcie wakacji...
Pierwszy weekend lipca (5-7) spotkać się na parkingu przed ratuszem zrobić przejazd po mieście i pojechać np. do Ustki na lody i/lub coś do zjedzenia pogadać, Powymieniać sie doświadczeniami z użytkowania Mazd i zobaczyć zachód
Wakacje się zbliżają wielkim krokami...
Mam propozycję na spotkanie na rozpoczęcie wakacji...
Pierwszy weekend lipca (5-7) spotkać się na parkingu przed ratuszem zrobić przejazd po mieście i pojechać np. do Ustki na lody i/lub coś do zjedzenia pogadać, Powymieniać sie doświadczeniami z użytkowania Mazd i zobaczyć zachód
lLUDZIE ZE SŁUPSKA I OKOLIC MOŻE ZROBIMY JAKIEŚ SPOTKANIE GDYŻ NASZ REJON LEŻY I WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA. WIDAĆ JAKOŚ U NAS NIEMA PASJONATÓW TEJ JAPOŃSKIEJ MARKI. JEŚLI JEDNAKSA TO DAJCIE ZNAĆ TO COŚ ZORGANIZUJEMY. JA ZJEŻDŻAM DO PL 8/3 I BĘDĘ DO 23/3. JAK COŚ TO PRIV LUB NA STRONIE SPOTKAŃ – WTEDY DOGADAMY CO GDZIE I JAK.
Witam,
Przez to, iż pracuje po za granicami naszego pięknego kraju gdzie życie miodem i winem płynie – niby oferowałem i oferuje nadal spotkanie – aby się gdzieś wybrać pogadać przy piwku czy czymś bez % jestem chętny, a nawet za aby wreszcie nasz Region ruszyć bo tu wieje nudą i posuchą jestem od 31/05 do 3/06 na terenie wiec jak coś to albo tu albo priv info i będziemy kabinowa akcje-reakcje

Przez to, iż pracuje po za granicami naszego pięknego kraju gdzie życie miodem i winem płynie – niby oferowałem i oferuje nadal spotkanie – aby się gdzieś wybrać pogadać przy piwku czy czymś bez % jestem chętny, a nawet za aby wreszcie nasz Region ruszyć bo tu wieje nudą i posuchą jestem od 31/05 do 3/06 na terenie wiec jak coś to albo tu albo priv info i będziemy kabinowa akcje-reakcje
Witajcie.
Widzę, że w temacie mały odzew, ale może akurat. W najbliższy weekend jest planowany spot w Trójmieście. Ktoś chętny?
Widzę, że w temacie mały odzew, ale może akurat. W najbliższy weekend jest planowany spot w Trójmieście. Ktoś chętny?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...