stachan napisał(a):Mirek musi wyjść z gawry

no dobra, jedno oko zawsze mam otwarte i śledzę co tu się dzieje, u mnie pomysłów nie brakuje, tylko czasu na ich realizację

Ale skoro już mnie wywołaliście do tablicy, i tak jak
YaRQ wspomniał, pora coś rozruszać, to napiszę:
plan na najbliższy termin, to byłoby jak najbardziej gokarty + pizza więc jak
dziubek i
Dominator sugerują
koolczas świeża krew zawsze mile widziana, wpadaj śmiało jak tylko termin ustalimy. Mi osobiście pasowałby 7 kwietnia godz. 17:45 (wcześniej już są rezerwacje)
a później to w planie mam dwie rzeczy jeszcze
– to już 10 lat minęło, gdy za sprawą spotkania z
Kogim i
AdasBB wystartowała inicjatywa MazdaSpeed Podbeskidzie, potem spotkania cykliczne... i choć ostatnio trochę ucichło, warto chyba uczcić taką rocznicę – myślę o jakimś majowym spocie w plenerze, z ogniskiem jeśli lud wyrazi zainteresowanie to bardziej na bogato – z noclegiem i alko?

– temat nieco odleglejszy, wstępnie piszę na razie – coś takiego chodzi mi po głowie od dłuższego czasu: grupowy wyjazd na kurs doskonalenia techniki jazdy. Miałem okazję 2 razy w czymś takim uczestniczyć, raz we Wrocławiu raz w Poznaniu, bardzo fajnie doświadczenie, teraz coś takiego w ofercie ma również tor SteelRing w Trincu koło czeskiego Cieszyna, jeszcze nie orientowałem się w temacie ale celowałbym w lipiec / sierpień oczywiście jeśli warunki (język szkolenia?) i koszty będą akceptowalne. Możliwa jest też zmiana miejsca przeprowadzenia takiego kursu, ten tor jest najbliżej ale są inne opcje do rozważenia, jeśli znajdzie się odpowiednia liczba zainteresowanych.
No to tak na szybko, piszcie do Wy na to, wracam do swojej gawry teraz