WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
dziękuje za obecność przybyłym i przepraszam za spóźnienie.
Wszystkim życzę zdrowych i wesołych świat oraz szczęśliwego nowego roku.
Risto lada dzień pokaże projekt kalendarza i zrobimy zamówienie grupowe.
Kolejny spot już 10 stycznia środa. godzina 20.00 – Galeria Wroclavia, parking -2 miejsca T80-T100
Wszystkim życzę zdrowych i wesołych świat oraz szczęśliwego nowego roku.
Risto lada dzień pokaże projekt kalendarza i zrobimy zamówienie grupowe.
Kolejny spot już 10 stycznia środa. godzina 20.00 – Galeria Wroclavia, parking -2 miejsca T80-T100
czy planowany jest jakiś sylwester przez członków grupy ? chetnie bym dołączył, bo niedawno rozstałem sie z dziewczyną i nie mam gdzie isc na sylwestra...
UWAGA

Rozdanie kalendarzy przewiduję na sobotę 6.01.2018 w godzinach wieczornych ( dlatego że dopiero w piątek mam oczekiwać przesyłki). W celu udogodnienia tej operacji każdy ma prawo zaproponować miejsce spotkania. Miejsce z największą ilością głosów będzie wybrane na spota. Ewentualnie mogę zaproponowąć od siebie niedzielę 7.01.2018 godz. 20:00 parking galerii Wroclavia, kiedy to spotyka się grupa JDM Wrocław.
Koszt kalendarza to 20,31PLN/szt Bardzo proszę o wyliczoną kwotę lub wpłacać do czwartku 4.01.2018 na
moje konto:
Rafał Janusz
53-031 Wrocław
73 2490 0005 0000 4000 1806 7887 Alior Bank
PS. Pajor, Kuba i Bartek dla Was też będą

Rozdanie kalendarzy przewiduję na sobotę 6.01.2018 w godzinach wieczornych ( dlatego że dopiero w piątek mam oczekiwać przesyłki). W celu udogodnienia tej operacji każdy ma prawo zaproponować miejsce spotkania. Miejsce z największą ilością głosów będzie wybrane na spota. Ewentualnie mogę zaproponowąć od siebie niedzielę 7.01.2018 godz. 20:00 parking galerii Wroclavia, kiedy to spotyka się grupa JDM Wrocław.
Koszt kalendarza to 20,31PLN/szt Bardzo proszę o wyliczoną kwotę lub wpłacać do czwartku 4.01.2018 na
moje konto:
Rafał Janusz
53-031 Wrocław
73 2490 0005 0000 4000 1806 7887 Alior Bank
PS. Pajor, Kuba i Bartek dla Was też będą
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
bede z gotówką
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Witam pasjonatów mazdeczek z Wrocławia w Nowym Roku
Celem integracji środowiska, korzystając z okazji, że rozpoczął się karnawał, zapraszam wszystkich w najbliższą sobotę tj. 6 stycznia 2018 r. na zapoznawczą wódeczkę. Z przykrością odnotowałem, że do tej pory nie było takich inicjatyw. A jakże szkoda, w końcu w męskim gronie nie powinno zabraknąć spotkania nie tylko przy naszych mechanicznych ogierach. Ile można spotykać się na sqot-ach i na trzeźwo.
Proponuję ustawić się ok. 19 w rynku. Plan jest taki, jak będzie pogoda można uderzyć np. na wyspę słodową, rozpracować elegancko wódeczkę, a potem do klubu – proponuje bardzo popularny klub banana dance club. Grają świetną muzykę i jest dużo miejsca do potańczenia. (Przychodzą tam fajne studentki, więc spokojnie można coś wyciągnąć na warsztat).
Potem już wedle życzenia, ale moglibyśmy uderzyć np. na jakiś go go na rynku, np. Candy club lub Burleska.
Jak wcześniej napisałem, będzie to idealna okazja do bliższego poznania się, i trochę spojrzenia na nasze mazdy z innej perspektywy.
proszę o zgłaszanie się chętnych w tym temacie, jak będzie większa grupa, to zarezerwuje loże w Banana dance club.

Celem integracji środowiska, korzystając z okazji, że rozpoczął się karnawał, zapraszam wszystkich w najbliższą sobotę tj. 6 stycznia 2018 r. na zapoznawczą wódeczkę. Z przykrością odnotowałem, że do tej pory nie było takich inicjatyw. A jakże szkoda, w końcu w męskim gronie nie powinno zabraknąć spotkania nie tylko przy naszych mechanicznych ogierach. Ile można spotykać się na sqot-ach i na trzeźwo.
Proponuję ustawić się ok. 19 w rynku. Plan jest taki, jak będzie pogoda można uderzyć np. na wyspę słodową, rozpracować elegancko wódeczkę, a potem do klubu – proponuje bardzo popularny klub banana dance club. Grają świetną muzykę i jest dużo miejsca do potańczenia. (Przychodzą tam fajne studentki, więc spokojnie można coś wyciągnąć na warsztat).
Potem już wedle życzenia, ale moglibyśmy uderzyć np. na jakiś go go na rynku, np. Candy club lub Burleska.
Jak wcześniej napisałem, będzie to idealna okazja do bliższego poznania się, i trochę spojrzenia na nasze mazdy z innej perspektywy.
proszę o zgłaszanie się chętnych w tym temacie, jak będzie większa grupa, to zarezerwuje loże w Banana dance club.
jutro spot
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Witam.
Panowie, może ktoś polecić jakieś studio detailingowe, które w przystępnej cenie dobrze umyje całe auto? Przy przeprowadzce nie wziałem ze soba rzeczy do mycia auta, a poza tym ostatnio nie mam na to czasu i chciałem skorzystać z usług jakichś ogarniętych ludzi. Może przy okazji oddać na pranie tapicery.
Z góry dzięki za info.
Panowie, może ktoś polecić jakieś studio detailingowe, które w przystępnej cenie dobrze umyje całe auto? Przy przeprowadzce nie wziałem ze soba rzeczy do mycia auta, a poza tym ostatnio nie mam na to czasu i chciałem skorzystać z usług jakichś ogarniętych ludzi. Może przy okazji oddać na pranie tapicery.
Z góry dzięki za info.
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
Dzięki. Tylko to miejsce polecacie? Pytam, bo niekoniecznie mi tam po drodze, ale może na weekend bym się z nimi umówił.
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
ezg_siwy napisał(a):Dzięki. Tylko to miejsce polecacie? Pytam, bo niekoniecznie mi tam po drodze, ale może na weekend bym się z nimi umówił.
osoby z Wrocławia z grupy Mazdy i JDM Wroclaw z nimi wspolpracuja.
Jestesmy z nich bardzo zadowoleni wiec ich polecamy.
Powiedz w jakich okolicach mieszkasz to moze uda sie polecic inne miejsce.
ezg_siwy napisał(a):Witam.
Z góry dzięki za info.
poszła wiadomość na pw

- Od: 13 mar 2012, 15:40
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 MZR-CD 150KM 2002 rok
viewtopic.php?f=331&t=169015
Mazda 6 GH 2.5 L5-VE 170 KM 2008
viewtopic.php?f=331&t=200456&view=unread#unread
Załóż również wątek swojej Mazdy w dziale Nasze mazdy 
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Kaaeer99 napisał(a):Witam czy jakieś cykliczne spotkania? Bo to niestety przegapiłem a chętnie poznam mazdową brać.
Mamy spotkania raz na miesiąc, kolejny w marcu