WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Tesco bo pada  

jak Tesco to 20

szybki890 napisał(a):to tesco gocław ? ale 19.00 czy 20.00 ?
jak Tesco to 20
Ja niestety nie dam rady dziś dotrzeć na spota  

- 

Daniel

- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
 Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
 Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Dzięki za liczne przybycie  

Pozdrowienia z Warszawy od Podlasia  
Dzisiaj podczas podróży trasą Torunską na mej drodze napotkałem kierowcę, który jechał jak polu żony, od lewej do prawej, zepchnal 2 busy na skrajne pasy, więc długo czekać nie mogło, bo wg mojej oceny gość jechał wstawiony. Szybkie 997 przełączanie do koordynatora i prowadziłem policję z toruńskiej w kierunku Bemowa, gratki dla policji za szybką i sprawna akcję zatrzymania
Co więcej, podszedł do mnie policjant i mowi: Cześć! Nie skojarzylem, a to nasz człowiek, nawet w Rykach razem pilismy, ale z tych emocji nie pamiętam nicku. Pozdrowienia i szacunek za interwencję mały ten świat
 mały ten świat

Dzisiaj podczas podróży trasą Torunską na mej drodze napotkałem kierowcę, który jechał jak polu żony, od lewej do prawej, zepchnal 2 busy na skrajne pasy, więc długo czekać nie mogło, bo wg mojej oceny gość jechał wstawiony. Szybkie 997 przełączanie do koordynatora i prowadziłem policję z toruńskiej w kierunku Bemowa, gratki dla policji za szybką i sprawna akcję zatrzymania

Co więcej, podszedł do mnie policjant i mowi: Cześć! Nie skojarzylem, a to nasz człowiek, nawet w Rykach razem pilismy, ale z tych emocji nie pamiętam nicku. Pozdrowienia i szacunek za interwencję
 mały ten świat
 mały ten świat- 

makmarc
Bardzo dobrze zachowałeś się Makmarc. Takich delikwentów trzeba tępić jak chwasty.

Roman, tak, ja  

Jutro spotkanie w Galerii Mokotów. Zapraszam o godzinie 20:00 Do Galeria Mokotów ul. Wołoska 12 Parking P5 (kryty) poziom Motyla  Mapka dojazdy do parkingu
 Do Galeria Mokotów ul. Wołoska 12 Parking P5 (kryty) poziom Motyla  Mapka dojazdy do parkingu

Jutro spotkanie w Galerii Mokotów. Zapraszam o godzinie 20:00

- 

Daniel

Witam wszystkich  jestem tu nowy
  jestem tu nowy  . Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Mazdy 3 BK 2007r.
  . Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Mazdy 3 BK 2007r.  (pierwszy samochod).  Spotkania sa organizowane co tydzien ?  i jak dlugo trwaja
 (pierwszy samochod).  Spotkania sa organizowane co tydzien ?  i jak dlugo trwaja  . Chce uslyszec porad, wskazowek, odnosnie samochodu. Ale tak wyszlo, akuret w ten czas jestem w pracy (Gastro). gdy bym wiedzial kiedy sa spotkania, ustale sobie grafik i przyjade tak poprostu nawet dla masy
 . Chce uslyszec porad, wskazowek, odnosnie samochodu. Ale tak wyszlo, akuret w ten czas jestem w pracy (Gastro). gdy bym wiedzial kiedy sa spotkania, ustale sobie grafik i przyjade tak poprostu nawet dla masy   Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.   Mam nadzieje spotkamy sie w realu.
 Mam nadzieje spotkamy sie w realu.

jestem tu nowy
  jestem tu nowy  . Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Mazdy 3 BK 2007r.
  . Od niedawna jestem zadowolonym posiadaczem Mazdy 3 BK 2007r.  (pierwszy samochod).  Spotkania sa organizowane co tydzien ?  i jak dlugo trwaja
 (pierwszy samochod).  Spotkania sa organizowane co tydzien ?  i jak dlugo trwaja  . Chce uslyszec porad, wskazowek, odnosnie samochodu. Ale tak wyszlo, akuret w ten czas jestem w pracy (Gastro). gdy bym wiedzial kiedy sa spotkania, ustale sobie grafik i przyjade tak poprostu nawet dla masy
 . Chce uslyszec porad, wskazowek, odnosnie samochodu. Ale tak wyszlo, akuret w ten czas jestem w pracy (Gastro). gdy bym wiedzial kiedy sa spotkania, ustale sobie grafik i przyjade tak poprostu nawet dla masy   Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.  Ostatnio edytowano 17 lis 2017, 10:13 przez blessfire, łącznie edytowano 1 raz

Czy jest ktoś z północnej części W-wy i ma M6 Pb 2.0 147KM? Potrzebuje na 5 min podmienić przepływomierz powietrza żeby potwierdzić poprawność działania mojego.
Całość nie zajmie dłużej niż 30 min.

odepnij przeplywkę i jak nic sie nie zmieni to juz wiadomo,albo kup preparat do przeplywek i wyczysc ja

- 

Daniel

Roman8 napisał(a):Czy jest ktoś z północnej części W-wy i ma M6 Pb 2.0 147KM? Potrzebuje na 5 min podmienić przepływomierz powietrza żeby potwierdzić poprawność działania mojego.
Jak jeszcze aktualne to na Bielany zapraszam.
Roman8 napisał(a):Potrzebuje na 5 min podmienić przepływomierz powietrza żeby potwierdzić poprawność działania mojego
Przepływomierz jest taki sam również w 1.8 w wersji przed jak i poliftowej