WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Moze w koncu zawitam u was trodhe czasu mam nadzieje znajde i podjade 
ps umi ktos rozklejac klosze m6 mam nowki odblysniki razem z soczewkami i z checia bym je wymienil bo moje swieca jak nie powiem

ps umi ktos rozklejac klosze m6 mam nowki odblysniki razem z soczewkami i z checia bym je wymienil bo moje swieca jak nie powiem

- Od: 5 kwi 2015, 10:37
- Auto: Mazda 6 sedan 2007r 2.0l PB and LPG 148km
rondel napisał(a):Moze w koncu zawitam u was trodhe czasu mam nadzieje znajde i podjade
Adres miejsca spotkania to ul. Chrobrego 30.
klosek6 napisał(a):mi wypadł wyjazd na urodziny do kuzyna i niestety nie dam rady być
Może dasz radę wpaść chociaż na chwilę? Coś nie możemy się spotkać...

rondel napisał(a):Moze w koncu zawitam u was trodhe czasu mam nadzieje znajde i podjade
Kurcze Rondelek szkoda, że nas tam nie będzie. Dawno się nie widzieliśmy. Ostatni raz jak kupowaliśmy Premacy

- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive 
 była: MX3 1.6 16V 93
Spoko, jak coś to dzwoń do mnie w razie gdybyśmy się już gdzieś przenieśli pod dach 
No Panowie całkiem niezła frekwencja się zapowiada

Najbliższy spot:
01.01.2016r. (sobota)
godz: 18
Ostróda – parking brico marche
Jak będzie zimno to możemy się przenieść np. na parking podziemny w galerii albo na jakas herbate, bilard czy kręgle wedle uznania...
Lista:
1. pawcio1017
2. Caroleck
3. Oh4ashi
4. aBartez
5. Yakuza
6. Radek mazda Lubawa
7. benq323 50/50
8. Rondel
9. Wilus
No Panowie całkiem niezła frekwencja się zapowiada

Uuuu współczuje i życze szybkiego powrotu do zdrowia 
tapnięte z kalkulatora G Flex

tapnięte z kalkulatora G Flex
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
		"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
dzieki za spota super bylo pawcio dzieki za wszystko a w czasie powrotu wszystko widzialem oprocz drogi   swiatla swiecily w prawo widzialem cale pobocze oraz znaki a droge tylko jakies 30 m przedemna
 swiatla swiecily w prawo widzialem cale pobocze oraz znaki a droge tylko jakies 30 m przedemna  

jutro podniose i przesune w lewo mniejwiecej a poniedzialek ustawie na stacji

jutro podniose i przesune w lewo mniejwiecej a poniedzialek ustawie na stacji

Grunt że miałeś szansę jechać przepisów bo znaki widziałeś  dzięki również za spota. Już dawno tylu ludzi nie było
 dzięki również za spota. Już dawno tylu ludzi nie było  

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Regeneracja DPF........info PW
		rondel napisał(a):dzieki za spota super bylo pawcio dzieki za wszystko
Nie ma za co, polecam się na przyszłość i zapraszam na kolejne spoty
aBartez napisał(a):Ja również dziękuję za spota a w szczególności Pawciowi , który pozwolił posiedzieć w swojej MX5 , piekna maszyna widziałem po raz pierwszy na żywo
Nie ma za co
Również dziękuję wszystkim obecnym, fajnie że udało się w końcu tak zgrać, spotkać i pogadać. Jedyny wniosek jaki mnie nachodzi na przyszłość to żeby jeszcze przed złotem konkretnie ustalić aż atrakcjami co i jak... No chyba ze kopanie w opony wszystkich zadowala? Z fotkami dajcie mi kilka dni aż się ogarnę po przeprowadzce i będę miał chwile.

Obiecane fotki z ostatniego spotkania, niestety z jakością kalkulatora...   

http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3204452#p3204452

http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=515&t=174917&p=3204452#p3204452

swiatla ustawione kto niema ledow niech zaluje oplacalo sie wydac kase moze cos sie uda nagrac jak w trasie swieca
Dopisano 5 paź 2016, 22:09:
https://www.olx.pl/oferta/karoseria-maz ... 8a50a0e910 panowie w ostrodzie stoji mazda na czesi potrzebuje taki plastik bialy slidg co wpina sie w niego zderzak jest z boku blotnika i taki cos potrzebuje bo umnie peklo mocowanie i zdezak odstale a nawet sa 3 mazdy wiec moze sie znajdzie potrzebuje lewa strone

Dopisano 5 paź 2016, 22:09:
https://www.olx.pl/oferta/karoseria-maz ... 8a50a0e910 panowie w ostrodzie stoji mazda na czesi potrzebuje taki plastik bialy slidg co wpina sie w niego zderzak jest z boku blotnika i taki cos potrzebuje bo umnie peklo mocowanie i zdezak odstale a nawet sa 3 mazdy wiec moze sie znajdzie potrzebuje lewa strone