WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
Zdecydowanie 2, ewentualnie Wysoka Kopa w Górach Izerskich :–)
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
Hej, hej chcialem sie przypomniec 
ma sie rozumiec jesli nadal jest mozliwe zawitanie na spota po latach
Jade na weekend Majowy do domu wiec od 30 kwietnia do 07 Maja br. bede we Wro.
Tak wiec jesli bedzecie cos organizowac w tym czasie to chetnie wpadne na spota.
Dodatkowo mam male prezeciki od mojego lokalnego dealera Mazdy
Takie tam smyczki, breloki i piny z logo Mazdy do przytulenia dla chetnych
Foto ponizej...
Jedynie o co prosze to lajki na FB jesli to nie problem chlopaki sie uciesza
https://www.facebook.com/AutogarageFeldmannAG/
lub propozycja opcja 3. przy bez alkoholowym pod KFC lub pod MM Mostem Milenijnym
jak za dawnych lat
Tak wiec jesli bedzecie cos organizowac w tym czasie to chetnie wpadne na spota.
Dodatkowo mam male prezeciki od mojego lokalnego dealera Mazdy
Takie tam smyczki, breloki i piny z logo Mazdy do przytulenia dla chetnych

Foto ponizej...
Jedynie o co prosze to lajki na FB jesli to nie problem chlopaki sie uciesza
https://www.facebook.com/AutogarageFeldmannAG/
phoenx napisał(a):radar79 napisał(a):Niestety będę dopiero w Maju na kilka dni we Wrocławiu...
tj. od 01 do 07 ale jak będziecie w tym czasie coś organizowali to chętnie wpadnę![]()
Rozumiem ze KFC Auchan to teraz oficjalne miejsce spotkań![]()
![]()
Przypomnij tydzień przed przyjazdem i zorganizujemy spota na wtedy, coby poznać 'starego wyjadacza'
A to KFC to taki ukłon w stronę forumowego żarłoka
lub propozycja opcja 3. przy bez alkoholowym pod KFC lub pod MM Mostem Milenijnym
jak za dawnych lat
DARO MAZDA 323 napisał(a):chwila momencik przygasną emocje zwiazane z Poznaniem i zabieramy się za spota.
1. Grill + Piwo
2. Wypad na 1 dzień w Góry z rodzinami i dziećmi
( myslę że Wielka Sowa jest blisko i jak na pierwszy raz będzie OK ) .
temat do dyskusji lub czekam na inne propozycje
radar79 –> PW
Co do propozycji Darka: jestem za opcja nr 2 (wyjazd w góry), jako cel wyjazdu proponuje tereny moje rodzinne, czyli Jelenia Góra + Szklarska Poręba/Świeradów. Dlaczego tam? Ano dlatego, że akurat wtedy muszę pilnie podjechać do Jeleniej Góry, a nie chciałbym tracić okazji do spotu z Wami
Co do propozycji Darka: jestem za opcja nr 2 (wyjazd w góry), jako cel wyjazdu proponuje tereny moje rodzinne, czyli Jelenia Góra + Szklarska Poręba/Świeradów. Dlaczego tam? Ano dlatego, że akurat wtedy muszę pilnie podjechać do Jeleniej Góry, a nie chciałbym tracić okazji do spotu z Wami
DARO MAZDA 323 napisał(a):chwila momencik przygasną emocje zwiazane z Poznaniem i zabieramy się za spota.
1. Grill + Piwo
2. Wypad na 1 dzień w Góry z rodzinami i dziećmi
( myslę że Wielka Sowa jest blisko i jak na pierwszy raz będzie OK ) .
temat do dyskusji lub czekam na inne propozycje
Jak dla mnie to obie opcje są ok, więc pisze się co by to nie było
Cytując:
radar79 napisał(a):Hej, hej chcialem sie przypomniec
Cena rakietowej jest zaporowa w stosunku do jakości powierzchni . Treningi i zawody sa tańsze po 100 zł. Wiec możemy jak bedzie ciepło na jakiś trening pojechać 100 zł za 3 godziny 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Darek są jakieś decyzje co do spotkania? Nikt się więcej nie kwapi do opinii w temacie.
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
DARO MAZDA 323 napisał(a):Cena rakietowej jest zaporowa w stosunku do jakości powierzchni . Treningi i zawody sa tańsze po 100 zł. Wiec możemy jak bedzie ciepło na jakiś trening pojechać 100 zł za 3 godziny
Przecież w tamtym roku z Nissanem udało nam się zorganizować w bardzo fajnej cenie... Czy takie coś już nie jest możliwe?
Juz raczej nie tor popada w ruinę i z roku na rok jest drożej. Dziury coraz większe . Nawet Japfest ze względu mi na jakość toru przeniósł się do Legnicy.
Piotr dajmy jeszcze chwile innym. NA RAZIE jest 2.do 2 .
Piotr dajmy jeszcze chwile innym. NA RAZIE jest 2.do 2 .
Ja jestem we Wrocławiu cały długi weekend i obie opcje mi pasuje jednak skłaniam się ku wypadowi w góry.
Na ostatnie spotkanie składał em auto na tempo aż do 19, wrzuciłem druga połówkę do auta i na tempo jechałem. Pod KFC okazało się ze jesteśmy bez akumulatora i... tydzień przed czasem. :–) Niestety tydzień później 12stego nie dałem rady bo była odprawa przed rajdem w Świdnicy. :–(
Teraz auto jeździ i odpala normalnie wiec jw chętnie wybrałbym się gdzieś dalej.
Na ostatnie spotkanie składał em auto na tempo aż do 19, wrzuciłem druga połówkę do auta i na tempo jechałem. Pod KFC okazało się ze jesteśmy bez akumulatora i... tydzień przed czasem. :–) Niestety tydzień później 12stego nie dałem rady bo była odprawa przed rajdem w Świdnicy. :–(
Teraz auto jeździ i odpala normalnie wiec jw chętnie wybrałbym się gdzieś dalej.
Aaaaa to co spotykamy się 30 z Japfest em na Grabiszynskiej ?
RAVO
https://www.facebook.com/events/1665137633749008/
30 kwietnia o godzinie 12:00
Wrocław, Parking przy Parku Grabiszyńskim – Grabiszyńska 336
Zapraszamy wszystkich na spontaniczny event dla wszystkich fanów JAPFEST.PL oraz Projekt 86 Drift Team – 30 kwietnia o godzinie 12.00 spotykamy się w formie CARS&BBQ na parkingu przy parku Grabiszyńskim we Wrocławiu!
Nasze spotkanie połączone jest z wizytą ekipy PROJEKT86 we Wrocławiu w związku z ich #TRIP86 po Polsce
Wstęp jest oczywiście dla wszystkich bezpłatny, traktujcie to jako luźnego grillowego spota. Na miejscu cała ekipa JF CREW oraz PROJEKT86, ktokolwiek chce się z nami spiknąć pogadać obczaić auta, podpytać coś o tegoroczny JAPFEST – zapraszamy!
Gwarantujemy na miejscu kapitalne samochody, a im was będzie więcej z fajnymi projektami, tym lepiej
Postaramy się o fajne fotorelacje oraz może nawet i film jeśli pogoda dopisze!
Postaramy się aby na miejscu pojawiła się też fajna opcja cateringowa dla tych którym nie chce się odpalać grilla!
Przyjeżdżając na miejsce pamiętajcie o zachowaniu ostrożnośći, to jest przy parku i nieopodal cmentarza, więc bez hałasu i upalania, tylko CHILLOUT i KULTURKA
https://www.facebook.com/events/1665137633749008/
30 kwietnia o godzinie 12:00
Wrocław, Parking przy Parku Grabiszyńskim – Grabiszyńska 336
Zapraszamy wszystkich na spontaniczny event dla wszystkich fanów JAPFEST.PL oraz Projekt 86 Drift Team – 30 kwietnia o godzinie 12.00 spotykamy się w formie CARS&BBQ na parkingu przy parku Grabiszyńskim we Wrocławiu!
Nasze spotkanie połączone jest z wizytą ekipy PROJEKT86 we Wrocławiu w związku z ich #TRIP86 po Polsce
Wstęp jest oczywiście dla wszystkich bezpłatny, traktujcie to jako luźnego grillowego spota. Na miejscu cała ekipa JF CREW oraz PROJEKT86, ktokolwiek chce się z nami spiknąć pogadać obczaić auta, podpytać coś o tegoroczny JAPFEST – zapraszamy!
Gwarantujemy na miejscu kapitalne samochody, a im was będzie więcej z fajnymi projektami, tym lepiej
Postaramy się aby na miejscu pojawiła się też fajna opcja cateringowa dla tych którym nie chce się odpalać grilla!
Przyjeżdżając na miejsce pamiętajcie o zachowaniu ostrożnośći, to jest przy parku i nieopodal cmentarza, więc bez hałasu i upalania, tylko CHILLOUT i KULTURKA

Zajefajna opcja.
Jest jakis strategiczny punkt w ktorym sie spotykamy?
Ze tak glupio zapytam

mamy 2 małe flagi – kupiłem i 1 dużo dostaliśmy od klubu