PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
13.03 spot 12:00 podziemny Agata Meble
no chyba że chcecie Sobótkę, ale prognozy nie są optymistyczne (2 stopnie i deszcz) 
Jutro biorę auto do zakładu upiekszajacego na conajmniej dwa tygodnie, więc mnie nie będzie
Hej
ja w ramach przypomnienia
to, o czym wczoraj na spocie mówiłem to chodzi o ten event
–>link do wydarzenia na fb<–
jeśli ktoś nie ma konta/nie chce wchodzić, wklejam info o spocie

Wykorzystałem znajomości i od pewnej uroczej pani dowiedziałem się kilku dość istotnych informacji, m.in. że ludzi będzie znacznie więcej niż miejsc parkingowych. Z tego powodu założyłem, że trzeba być tam chociaż o 11, żeby zająć miejsce parkingowe
tak więc proponuję wyjazd o 10:30 np. spod Decathlonu/Leroy Merlin. Jedzie ktoś ze mną reprezentować Mazdy w barwach MazdaSpeed?
zapowiada się dość ciekawie 
–>link do wydarzenia na fb<–
jeśli ktoś nie ma konta/nie chce wchodzić, wklejam info o spocie
W niedziele 20 marca 2016r. na terenie MCH Stara Betoniarnia odbędzie się zlot charytatywny Światełko dla Frania.
Start imprezy godzina 12.00.
W trakcie trwania zlotu prowadzone będą licytacje charytatywne, gdzie całość z dochodu zostanie przekazana na kosztowny zabieg chemioterapii w Nowym Yorku dla 8-miesięcznego Frania chorego na złośliwy nowotwór w postaci siatkówczaka obuocznego.
Do wylicytowania będą miedzy innymi bony na usługi w warsztatach samochodowych, opony, sprzęt elektroniczny, części do aut, kosmetyki do pielęgnacji wnętrza oraz nadwozia oraz inne rzeczy codziennego użytku, ufundowane przez lokalnych sponsorów i darczyńców.
Podczas trwania wydarzenia dostępne będzie ciepłe jedzenie w postaci grillowanej kiełbasy oraz pieczywa podarowanej przez „DUBIMEX” Zakład Przetwórstwa Mięsa , całość ze sprzedaży przekazana zostanie dla Frania.
Dla miłośników motoryzacji którzy przyjadą swoimi pojazdami przewidziane są konkursy z nagrodami takie jak:
-najniższe auto zlotu (limbo),
-najgłośniejszy wydech auta,
-najgłośniejszy wydech motocykla,
W trakcie trwania wydarzenia przez komisje zostanie wyłonione najładniejsze auto.
Dodatkowo po zakończeniu licytacji osoba która osiągnęła najwyższą kwotę podczas licytacji otrzyma specjalną nagrodę.
O klimat podczas zlotu oraz dobrą zabawę zadba Dj Lee i znajomi.
Nad bezpieczeństwem trwania imprezy czuwać będzie Agencja Ochrony Osób i Mienia "viper", lokalna policja oraz straż która udostępni również swój samochód do celów pokazowych.
Zapraszamy do częstego śledzenia wydarzenia które na bieżąco będzie aktualizowane o nowe informacje!

Wykorzystałem znajomości i od pewnej uroczej pani dowiedziałem się kilku dość istotnych informacji, m.in. że ludzi będzie znacznie więcej niż miejsc parkingowych. Z tego powodu założyłem, że trzeba być tam chociaż o 11, żeby zająć miejsce parkingowe
co tu taka cisza? Sam mam spamować?
Przypominam o niedzieli w Gostyninie
zbiórka jednak bardziej o 10 niż o 10:30
chętni łapać mnie pod tel czy tam gdzieś
Przypominam również o trwających zapisach na zlot
pospieszcie się, bo info o ilości noclegów trzeba dać do ośrodka, więc funkcyjni zlotowi muszą mieć informacje jak najszybciej
THOR ubiegłeś mnie z noclegiem, ale tylko o sekundy

Przypominam o niedzieli w Gostyninie

Przypominam również o trwających zapisach na zlot
THOR ubiegłeś mnie z noclegiem, ale tylko o sekundy

witamy
rozumiem że kolega nowy i chce na spoty wpadać do nas? 

Dzisiaj się zarejestrowałem na waszej stronie jeżeli będziecie organizować kolejne spotkanie to będzie chciał przyjechać. Życzę przy okazji zdrowych świąt
Dopisano 25 mar 2016, 17:45:
Dzisiaj się zarejestrowałem na waszej stronie jeżeli będziecie organizować kolejne spotkanie to będę chciał przyjechać. Życzę przy okazji zdrowych świąt
Dopisano 25 mar 2016, 17:45:
Dzisiaj się zarejestrowałem na waszej stronie jeżeli będziecie organizować kolejne spotkanie to będę chciał przyjechać. Życzę przy okazji zdrowych świąt
- Od: 25 mar 2016, 17:49
- Auto: Mazda323 1,3 16V 1992
następne spotkanie odbędzie się najprawdopodobniej 3 kwietnia o 12:00
serdecznie zapraszamy
dzięki, a skoro już o tym mowa
Mazdomaniaczki i Mazdomaniaki

smacznego karpia, pachnącej choinki... czy jakoś tak
Krzysiek gost napisał(a):Życzę przy okazji zdrowych świąt
dzięki, a skoro już o tym mowa
Mazdomaniaczki i Mazdomaniaki

smacznego karpia, pachnącej choinki... czy jakoś tak

jako że już wiosna i temperatura powinna być znośna, przenosimy miejsce spotów z podziemnego Agaty nad Wisłę, dokładnie na ten parking https://www.google.pl/maps/@52.5439707, ... 312!8i6656 
jeszcze odpowiednio przed spotem pojawi się info 
Ogłoszenia parafialne:
1. W niedzielę 03.04.2016r. spot 12:00. Miejsce spotkania – parking za teatrem dokładnie tu –> https://www.google.pl/maps/@52.5439707, ... 312!8i6656 żeby nikt do Agaty nie pojechał
2. Jeśli jeszcze ktoś jest chętny na zlot, szybko się zapisywać, bo trzeba sobie domek zaklepać
czekam aż wszyscy się zdeklarują i wtedy nam wezmę, żebyśmy wszyscy razem byli
ale wiecznie czekać nie będę, także się pospieszcie
3. Ktoś chętny na poznańskie targi Motor Show? Odbywają się od czwartku do niedzieli. Planuję jechać w sobotę, więc może ktoś chce się dołączyć?
1. W niedzielę 03.04.2016r. spot 12:00. Miejsce spotkania – parking za teatrem dokładnie tu –> https://www.google.pl/maps/@52.5439707, ... 312!8i6656 żeby nikt do Agaty nie pojechał

2. Jeśli jeszcze ktoś jest chętny na zlot, szybko się zapisywać, bo trzeba sobie domek zaklepać
3. Ktoś chętny na poznańskie targi Motor Show? Odbywają się od czwartku do niedzieli. Planuję jechać w sobotę, więc może ktoś chce się dołączyć?
czy będze ktoś w tę niedzielę
pewnie będą
często nie piszą, a później zjeżdża się całe towarzystwo
ja tam będę 
dzięki za info ja będę
siemka siemka no to do zoba w niedziele ;p weźcie ktoś klucz i nasadkę do felg bo chyba Mi się poluzowały xD to do jutra ;p
- Od: 24 maja 2015, 12:15
- Auto: Mazda Xedos 9 2.5 V6 1996