RZESZÓW – spotkania regionalne
Obecny na forum jestem codziennie akurat..
Nie ma mnie teraz mam pracę w delegacji..(tak to nazwę)
Będę w domu 12-ego lutego(wracam z inowrocka na przepustke). Proponuje się spotkać 13 lutego i obgadać wszystko. Każdy dobrze wie jak jest i ile ma czasu na spotkania. Jak mamy gonić 170km i przyjedzie 2 osoby, na 15 minut, a reszcie coś wypadnie to słabo. Ale najlepiej zgonić na PR-a. Ok przyjmuje to na klate. Rozumiem
że nie każdy ma czas na tygodniu/weekendzie. Ale raz na miesiąc napewno się da.
Komu pasuje SPOT 13.02.2016(SOBOTA)?
Nie ma mnie teraz mam pracę w delegacji..(tak to nazwę)
Będę w domu 12-ego lutego(wracam z inowrocka na przepustke). Proponuje się spotkać 13 lutego i obgadać wszystko. Każdy dobrze wie jak jest i ile ma czasu na spotkania. Jak mamy gonić 170km i przyjedzie 2 osoby, na 15 minut, a reszcie coś wypadnie to słabo. Ale najlepiej zgonić na PR-a. Ok przyjmuje to na klate. Rozumiem
że nie każdy ma czas na tygodniu/weekendzie. Ale raz na miesiąc napewno się da.
Komu pasuje SPOT 13.02.2016(SOBOTA)?
DamianoV6 napisał(a):. Jak mamy gonić 170km i przyjedzie 2 osoby, na 15 minut, a reszcie coś wypadnie to słabo.
i w tym jest własnie problem, że PR powinien być na miejscu (czyt.Rzeszów i okolice) by nie było dylematów gdzie jechać na spot, czy do Lublina czy Rzeszowa
Logiczne jest, że nikt nie chce jechać 70km w jedną stronę na 30 minutowy spot. Z drugiej strony, jak ktoś chce piastować stanowisko PRa regionu do powinien być świadomy, że jego uczestnictwo w spotkaniach jest jednym z oczekiwań
Jesteś przedstawicielem i właściwie od Ciebie zależy ile osób będzie przyjeżdżało na spoty, coś trzeba robić aby wciągać jakieś nowe osoby w środowisko Ms, inaczej z tego będzie, bo jak widzisz wielu starych klubowiczów odeszło i przydałoby się zastąpić ich kimś nowym, młodym z pasją i zainteresowaniem, odkąd jesteś pr-em to tak naprawdę nie robisz niczego nadzwyczajnego, piszesz tak jak każdy inny "To jak panowie spocik tego i tego dnia i o tej godzinie" tak to napisać może każdy kto tylko ma konto na forum, a od Ciebie to troszkę więcej się oczekuje, oczywiście pisząc to nie mam zamiaru Cię zniechęcać, a weręcz przeciwnie, zastanów się nad tym, przemyśl sobie wszystko dokładnie i albo działaj, albo będziemy głosować nad Twoim zwolnieniem z tej posady i nad nowym Pr-em.
Nie skreślajcie obecnego PRa, nie tylko on decyduje o spotkaniach. Każdy z Was może zaproponować spota. Tak samo możecie razem stworzyć pierwszego posta tego wątku. Jak wiecie DamianoV6 Nie przebywa w rejonie i zastępuje go rafał88. Dajcie koledze szanse, jeśli za jakiś czas nic się nie zmieni wrócimy do tej rozmowy.
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Zastepuje to fakt ale ja san tez nie bardzo mam czas...Poczekamy zobaczymg co bedzie
Choc to co Damian napisal ze niebedzie lecial 170km do Rze na spota dla dwoch aut jednak daje do myslenia i jednak lepiej,zeby PR'em byl ktos z Rzeszowa i okolic bo to tam sie odbywaja spoty.
To , ze kazdy moze ugadać spota to wiemy Niech wypowiedza ludzie z Podkarpacia albo obgadac to na spocie sprawe PR.
Choc to co Damian napisal ze niebedzie lecial 170km do Rze na spota dla dwoch aut jednak daje do myslenia i jednak lepiej,zeby PR'em byl ktos z Rzeszowa i okolic bo to tam sie odbywaja spoty.
To , ze kazdy moze ugadać spota to wiemy Niech wypowiedza ludzie z Podkarpacia albo obgadac to na spocie sprawe PR.
- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Kierując słowa do mnie, że nic nie robię w tym kierunku masz dowody, zapytałeś co robię? Nie.
Więc powiem mam wydrukowane ulotki rozdaję podchodzę pytam rozmawiam itp... ja nie widzę problemu nad woborem nowego PR-a.
Po 2 nie narzekam na sytuacje i kilometry. Każdy ma życie nie wymagam obowiazku bycia. Kto moze i chce przyjezdza pragnę przypomniec spot w pewien czwartek tylko jak da sie zorganizować 12 aut wspolnymi siłami.
Więc powiem mam wydrukowane ulotki rozdaję podchodzę pytam rozmawiam itp... ja nie widzę problemu nad woborem nowego PR-a.
Po 2 nie narzekam na sytuacje i kilometry. Każdy ma życie nie wymagam obowiazku bycia. Kto moze i chce przyjezdza pragnę przypomniec spot w pewien czwartek tylko jak da sie zorganizować 12 aut wspolnymi siłami.
Ok zróbmy tak Damian proponuje spota 13.02, jest dość sporo czasu do 13 niech każdy komu jakkolwiek zależy na naszej społeczności zaplanuje sobie wieczór wolny aby mógł przyjechać na spot, nie ważne czy ktoś jest na forum od 3 dni czy 3 lat każdy kto ma zamiar jeździć na spoty i chce aby na Podkarpaciu takie cos się odbywało niech przyjedzie, wspólnie na zywo pogadamy i zastanowimy sie nad przyszłością Ms na podkarpaciu, bo pisaniem na pewno nic nie zdziałamy, co do godziny to ja proponuje jakąś popołudniową, ale to jest tylko propozycja jeśli ktoś ma jakieś ale to prosze pisać.
To może 15:00 – jest jeszcze w miarę jasno
Powinienem mieć już kalendarze- jeżeli ktoś jest chętny to do jutra zbieram chętnych .
Powinienem mieć już kalendarze- jeżeli ktoś jest chętny to do jutra zbieram chętnych .
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
buczos i tomekv6 licze na to że bedziecie jako najstarsi starzem.
ja bym wolał później koło 18, możliwe że w sobotę bede pracował właśnie do 16 :/ i kolejny zlot mnie ominie, będe próbował na 15 się dostać, ale może być ciężko
też bym wolał później... albo niedzielę. Niestety jest to możliwe, że nie zdążę się wyrobić na 15 w RZ.... Jak nie zdążę to się najwyżej z pół godzinki spóźnię
Jak dla mnie możne być później,byle nie wcześniej:P