www.mazdaspeed.pl
LAJCIK29 napisał(a):Trzeba by może się podzielić jakimiś zakąskami do promili i może coś na słodko co?
mikissj napisał(a):mam złe wiesci mimo że gadałem w robocie że chce wolne to niestety mnie wypisali na sobote do roboty. Więc przykro mi że mnie nie bedzie bawcie sie dobrze.
xRafalx napisał(a):Zaglądnijcie do nas do wątku[/url]
LAJCIK29 napisał(a):Panie i Panowie korzystając z wolnej chwili Chcę w imieniu moim i Titinki podziękować Wam za cudne chwile spędzone w kamesznicy. Mimo nie zadowalających warunków mieszkalnych daliśmy radę i było zaje.....e. Pierwszy dzień było grubo
, wybaczcie ,że mi się przysnęło
. Drugi dzień ech... cudnie i tu podziękowania dla Calineczki za pomoc w ,,organizacji,, drzewa na ognisko
. A trzeciego dnia to przeszliśmy samych siebie wyprawą na Baranią górę
łydki pieką mnie do tej pory .
Nie ma co gadać trza to zrobić jeszcze raz i koniecznie zdobywamy kolejny szczyt
LAJCIK29 napisał(a):...A trzeciego dnia to przeszliśmy samych siebie wyprawą na Baranią góręłydki pieką mnie do tej pory...
leni napisał(a):...Szczerze powiem Ty i Calineczka kariery złodziejskiej nie zrobicie. Byliście niczym gang Olsena
...
Raven91 napisał(a):Niestety (albo stety) nie zmieniłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd