BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
ok, to nasłuchujcie decyzji
jeżeli jednak będzie nie po myśli, to ja też jestem za tym aby makmarc albo hrabi82 jako autorzy zdjęć zgłosili dzisiaj wybrane grupowe foto spod sądu do godz 23:59
jeżeli jednak będzie nie po myśli, to ja też jestem za tym aby makmarc albo hrabi82 jako autorzy zdjęć zgłosili dzisiaj wybrane grupowe foto spod sądu do godz 23:59
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Chociaż pogoda średnio zachęcająca, to ja potwierdzam swoją gotowość na weekendowe foto-spotkanie.
W kwestii Nowogrodu też chętnie przyjadę, nawet jak się sąsiedzi z Warmii i Mazur wyłamią (jak to teraz czynią widzę).
makmarc, jeżeli jednak dojdziesz do wniosku, że to nie ma sensu to ewentualnie alternatyw jest kilka:
1. zajrzeć do Naszych na rajdy w Białymstoku
2. żonka coś mi o Kiermusach nawija
3. Kurowo aka Narwiański Park
w poniedziałek będę siedział sam w robocie to się ostatecznie namyślę
W kwestii Nowogrodu też chętnie przyjadę, nawet jak się sąsiedzi z Warmii i Mazur wyłamią (jak to teraz czynią widzę).
makmarc, jeżeli jednak dojdziesz do wniosku, że to nie ma sensu to ewentualnie alternatyw jest kilka:
1. zajrzeć do Naszych na rajdy w Białymstoku
2. żonka coś mi o Kiermusach nawija
3. Kurowo aka Narwiański Park
w poniedziałek będę siedział sam w robocie to się ostatecznie namyślę
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja jestem cały czas na miejscu więc jakieś foto mogę zrobić.

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Ja juz jestem w Białymstoku wiec ustalajcie co i jak i dajcie znać na kom ok? Możemy jutro się ustawić ja jestem do późnego popołudnia
-
makmarc
deszczowa aura trwa, dlatego jeśli Marcin jest w Białym również jutro to zaryzykujmy ten jutrzejszy termin
Propozycje lokalizacji:
– stadion/kampus UWB
– pałac Branickich
– Węglowa/dworzec B-stok FABRYCZNY
– BPN-T/ jeszcze raz sąd na Mickiewicza
– parking pod Biawarem
(trochę kiepsko tam ze światłem, ale zawsze można pokombinować np. po zmroku powinno wyjść nieźle, gdy się za tło weźmie ten podświetlony Kościół, ewentualnie o ile mnie pamięć nie myli ten Kosciół w lepszej panoramie można "zgarnąć" z bardziej doświetlonego parkingu pod Decathlonem)
ostatecznie
– przyatakować chodnik przed Alfą (wjazd od Mickiewicza) wieczorem,
lub jakieś bardziej spontan wizyty w obrębie Miasta
Propozycje lokalizacji:
– stadion/kampus UWB
– pałac Branickich
– Węglowa/dworzec B-stok FABRYCZNY
– BPN-T/ jeszcze raz sąd na Mickiewicza
– parking pod Biawarem
ostatecznie
– przyatakować chodnik przed Alfą (wjazd od Mickiewicza) wieczorem,
lub jakieś bardziej spontan wizyty w obrębie Miasta
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Właśnie zawiozłem żonę do pracy i na powrocie przejechałem przy kampusie uniwerka (jest otwarty), pewnie tak do 16-18 godziny będzie można tam wjechać, zaś teren pod samym stadionem jest zamknięty wiec tam za bardzo nie da się podjechać tak jak pod Narodowy w warszawie.
Dziedziniec pałacu Branickich też może być fajny i tu od razu mamy nawiązanie do Podlasia/Białegostoku
Dziedziniec pałacu Branickich też może być fajny i tu od razu mamy nawiązanie do Podlasia/Białegostoku
O ile mnie pamięć nie myli jest jeszcze chyba nieodgrodzony kawałek chodnika pod stadionem patrząc od ul. Wiosennej, ale to już będzie gorsza miejscówka niż będący rzut beretem kampus. Dajcie zawczasu znać co do godziny 
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja dziś jestem wolny do 15.

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02
Dzięki za spota trochę postali pogadali i porobili photos 
Po rozmowie na wtorek piszą się Macvas, Pawko i ja. Trzeba zobaczyć jak Warmia i Rafalmazda
Po rozmowie na wtorek piszą się Macvas, Pawko i ja. Trzeba zobaczyć jak Warmia i Rafalmazda
-
makmarc
Ja też dziękuję za wczoraj i niezawodne towarzystwo.
Marcin, najpóźniej do wieczora muszę wiedzieć, czy jutro to wypali –> muszę opiekę dla dzieciaka umówić
Z tego co czytam Warmia się totalnie wyłamała.
EDIT (19:30):
Wspólnie z żoną postanowiliśmy, że tak czy owak jutro ok. godz 11:00 będziemy w tamtych okolicach (Nowogród), by zobaczyć ten skansen. Jak ktoś ewentualnie przybędzie, to miło będzie się spotkać.
Marcin, najpóźniej do wieczora muszę wiedzieć, czy jutro to wypali –> muszę opiekę dla dzieciaka umówić
Wspólnie z żoną postanowiliśmy, że tak czy owak jutro ok. godz 11:00 będziemy w tamtych okolicach (Nowogród), by zobaczyć ten skansen. Jak ktoś ewentualnie przybędzie, to miło będzie się spotkać.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Przepraszam że tak późno piszę, ale kompletnie nie miałem czasu
. Jutro wtorek i wypada nasze cykliczne spotkanie. Pytanie tylko czy ktoś ma ochotę spotkać się jutro? I jeśli tak to gdzie bo wszystkie galerie będą zamknięte i nie wjedziemy na parking?
Jeśli będą chętni to może wyjątkowo przełóżmy spotkanie na środę?
macvas napisał(a):Ja też dziękuję za wczoraj i niezawodne towarzystwo.
Marcin, najpóźniej do wieczora muszę wiedzieć, czy jutro to wypali –> muszę opiekę dla dzieciaka umówić![]()
Sorry, że tak późno, ale cały dzień byłem poza domem i nie zaglądałem do internetu
-
makmarc
W Białym bezchmurno i słońce nieśmiało wygląda.. więc może będzie ładny dzionek
Jeszcze nie wiem, z którego kierunku będę jechał, bo może przez Zambrów (kumpel może się da namówić).
Dam znać na kom, jak będę już pod Łomżą – myślę, że w ok. 10:30-11:00
Jeszcze nie wiem, z którego kierunku będę jechał, bo może przez Zambrów (kumpel może się da namówić).
Dam znać na kom, jak będę już pod Łomżą – myślę, że w ok. 10:30-11:00
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05