Zapraszam do głosowania
WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Z grubej rury Panowie
musimy się ugadać na spota połączonego z Białymstokiem, co by nas dużo fajnie było. Jestem takim łącznikiem haha 
Zapraszam do głosowania
viewtopic.php?f=331&t=175425
Zapraszam do głosowania
-
makmarc
makmarc, dzisiaj o tym wspominał na spocie i to jest fajny pomysł, warty zrealizowania w niedalekiej przyszłości.
Co prawda mamy jesień, zaraz zima, ale na "przełamanie lodów"
można się gdzieś w połowie trasy ustawić, w jakiejś wartej uwagi miejscówce. A jak będzie git, to później np. na zasadzie wizyta-rewizyta w stolicach regionu (Olsztyn-Białystok) lub innej zaproponowanej miejscówce.
A jak Wam to się widzi?
Co prawda mamy jesień, zaraz zima, ale na "przełamanie lodów"
A jak Wam to się widzi?
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Jakby nie patrzył, w połowie jest Nowogród, blisko Łomży, gdzie jest bardzo fajna miejscówka na takie spotkania, oraz obok jest mój bardzo zaprzyjaźniony Hotel Zbyszko, gdzie moglibyśmy zrobić sobie na niewielkiej sali imprezkę, nagłośnienie by się zorganizowało, z kateringiem, ewentualnym, choć tak naprawdę koniecznym noclegiem. Jeśli byliby chętni to moja w tym głowa, żeby ściągnąć np. Danmazda, RafałMazda bo też mają chęci ... Co Wy na to? Nie mówię, że za tydzień, a w listopadzie, w weekend.
-
makmarc
Ja zorientuję się co i jak, w między czasie założę oddzielny temat z propozycją spotkania kilku regionów, i tam będzie można dalej podyskutować, ustalić co nie co, dogadać się konkretnie, który weekend komu pasuje.
-
makmarc
Pomysł spotkania międzyregionalnego całkiem dobry
Żeby było sprawiedliwie faktycznie najlepiej byłoby spotkać się gdzieś w połowie drogi między stolicami województw. Natomiast jeśli chodzi o opcję z imprezą i noclegiem, to nie wiem czy znajdą się na to chętni patrząc realistycznie
Nie wiem jeszcze jak u mnie z 11 listopada, ale jakiś inny weekend byłby pewniejszy z mojej strony.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0