Jakiś czas temu ktoś tu od nas z pomorza miał 323f bj (kurcze a może to zwykła 323 była? W każdym razie z dieslem) dość mocno jedzoną przez rdzę. Ranty drzwi, słupki i dach przy przedniej szybie itp atrakcje. Auto miało iść na szrot, ale ostatecznie wyladowało u blacharza. Kolor auta czerwony/wiśniowy, jakoś tak, a sam właściciel z okolic Pucka, jeśli dobrze pamiętam. Teraz pytanie – kto to był?
TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Ta od K8 też swoje wytrzyma. W końcu to tylko biedne 2.5, bez żadnego, fajnego pssst, pssst
Poza tym czy ta skrzynia od mana znosi kating to nie wiem. W końcu waldiemu się sypła 
Jakiś czas temu ktoś tu od nas z pomorza miał 323f bj (kurcze a może to zwykła 323 była? W każdym razie z dieslem) dość mocno jedzoną przez rdzę. Ranty drzwi, słupki i dach przy przedniej szybie itp atrakcje. Auto miało iść na szrot, ale ostatecznie wyladowało u blacharza. Kolor auta czerwony/wiśniowy, jakoś tak, a sam właściciel z okolic Pucka, jeśli dobrze pamiętam. Teraz pytanie – kto to był?
Namnożyło się w Pruszczu tych Xedów 
Najbliższy cykliczny jest 10.09, ale można spontana jakiegoś ogarnąć w miedzyczasie.
Najbliższy cykliczny jest 10.09, ale można spontana jakiegoś ogarnąć w miedzyczasie.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Tak się spodobało czy jednak nie byłeś na poprzednim ? 
Rozpiskę masz na 1 stronie tematu, czyli 2 i 4 środa miesiąca. Jak dobrze kalkuluję to wychodzi 10.09.2014
Łedit:
Oho różowy mnie uprzedził – czujna bestia.
A gdzie fotorelacja z ostatniego spota? Jak to tak?
Rozpiskę masz na 1 stronie tematu, czyli 2 i 4 środa miesiąca. Jak dobrze kalkuluję to wychodzi 10.09.2014
Łedit:
- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
tekkenfan napisał(a):Tak się spodobało czy jednak nie byłeś na poprzednim ?
Łedit:
Panie kolego, aparatu nikt nie miał!
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Srututu w dzisiejszych czasach nawet w długopisach są kamery więc dupa a nie wymówka 
Dużo ludzia było?
Dużo ludzia było?
- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
tekkenfan napisał(a):Dużo ludzia było?
Jak ja długopisu nie mam przy sobie !
3 Mazdy + ja.
Tendencja wzrostowa!

FixGDA często Cię widuję, mieszkasz blisko
Tylko ja rzadko Mazdą jeżdżę
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Jakiś spontan pod Arbatem dla mnie spoko
Jestem lekko przeziębiony ale dam radę 
FixGDA napisał(a):Cieszy mnie to, że ludzi z Pruszcza i okolicy jest sporo. Można by jakiegoś spocika zorganizować w Pruszczu np.
Można można, nawet czasem się takie spontany odbywają, ale pamiętajmy o tym, że jesteśmy grupą POMORSKĄ !
Więc cykliczne są podstawą
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Halo halo, to jak bedzie?
https://www.facebook.com/events/2656660 ... 7/?fref=ts
Fajnie by było wjechać tam Mazdaspeedem!
Ktoś jest w ogóle chętny?
https://www.facebook.com/events/2656660 ... 7/?fref=ts
Fajnie by było wjechać tam Mazdaspeedem!
Ktoś jest w ogóle chętny?
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
http://tropical-club.pl/ na stronie klubu tez jest info.
Jakbyśmy wjechali klubowo to i miejsca się załatwi
A tu macie treść z fejsa jak ktos nie może wejść:
Marzysz o całorocznej wakacyjnej przygodzie pod palmami? Czekasz na niezapomniane chwile przy muzyce z wybornym koktajlem w dłoni? Tropical Club zaprasza na „TROPICAL CAR SUMMER SHOW”– Impreza do białego rana…
Wyrusz z nami w krainę gorących tropików, pięknych dziewczyn i szybkich samochodów. Pokaz samochodów połączony z imprezą klubową na największej sali klubowej na Pomorzu – ponad 1000m². Wyjątkowa impreza, na której pojawią się piękne i niezwykłe maszyny – auta sportowe, unikalne konstrukcje. Baw się wśród takich „fur” jak Fisker Karma, BMW M6, Jaguar XJC, Lincoln Town&Car limo i wiele, wiele więcej…
W dniu imprezy zapraszamy do 2-ech niezwykłych, różnorodnych stref, które przeniosą Was do świata motoryzacji różnych epok i dziedzin.
WAŻNE: W związku z ogromnym zainteresowaniem imprezą wprowadziliśmy podział na tylko 2 parkingi. W parkingu A pojawią się pojazdy wystawców m.in. Fisker Karma, Porsche 911, BMW M5 oraz "motoryzacyjne perły pomorza" takie jak Cadillac Eldorado czy Łada V8, których właścicieli powiadomimy bezpośrednio przez fb, lub poinstruujemy na miejscu w dniu eventu. Kolejna dobra wiadomość... Nie ma selekcji – WSZYSCY CI, KTÓRZY DO TEJ PORY ZGŁOSILI SWÓJ WYJĄTKOWY POJAZD W WYDARZENIU otrzymają miejsce na parkingu B, pamiątkowy t-shirt, ciepły posiłek oraz wstęp za FREE na specjalną imprezę VIP w "Tropical Club'ie" !
Od godz. 17.00 do 21.00 przy scenie parkingu A odbywać będą się rozmowy z właścicielami oraz konkursy z nagrodami. Po 21.00 impreza do rana !
PARKING A – Motoryzacyjne Perły Pomorza + wystawcy
PARKING B – Najlepsze Pomorskie Projekty samochodowe + uczestnicy
Północna.TV oraz YOUNGTIMERS Trójmiasto zapraszają na coś więcej niż spot, w tym dniu przeniesiemy się umysłami i ciałem do szalonych imprezowych doznań. Wejdź na czerwony dywan, zobacz jak bawi się świat. Z rozmachem, bez ściemy…
CHCESZ ZGŁOSIĆ SWÓJ POJAZD?
– Wrzuć fotkę i opis – SZUKAMY POJAZDÓW TYLKO DO PARKINGU A – Tylko najlepsze auta !
Więcej informacji niebawem !
Odwiedż: http://tropical-club.pl/
Jakbyśmy wjechali klubowo to i miejsca się załatwi
A tu macie treść z fejsa jak ktos nie może wejść:
Marzysz o całorocznej wakacyjnej przygodzie pod palmami? Czekasz na niezapomniane chwile przy muzyce z wybornym koktajlem w dłoni? Tropical Club zaprasza na „TROPICAL CAR SUMMER SHOW”– Impreza do białego rana…
Wyrusz z nami w krainę gorących tropików, pięknych dziewczyn i szybkich samochodów. Pokaz samochodów połączony z imprezą klubową na największej sali klubowej na Pomorzu – ponad 1000m². Wyjątkowa impreza, na której pojawią się piękne i niezwykłe maszyny – auta sportowe, unikalne konstrukcje. Baw się wśród takich „fur” jak Fisker Karma, BMW M6, Jaguar XJC, Lincoln Town&Car limo i wiele, wiele więcej…
W dniu imprezy zapraszamy do 2-ech niezwykłych, różnorodnych stref, które przeniosą Was do świata motoryzacji różnych epok i dziedzin.
WAŻNE: W związku z ogromnym zainteresowaniem imprezą wprowadziliśmy podział na tylko 2 parkingi. W parkingu A pojawią się pojazdy wystawców m.in. Fisker Karma, Porsche 911, BMW M5 oraz "motoryzacyjne perły pomorza" takie jak Cadillac Eldorado czy Łada V8, których właścicieli powiadomimy bezpośrednio przez fb, lub poinstruujemy na miejscu w dniu eventu. Kolejna dobra wiadomość... Nie ma selekcji – WSZYSCY CI, KTÓRZY DO TEJ PORY ZGŁOSILI SWÓJ WYJĄTKOWY POJAZD W WYDARZENIU otrzymają miejsce na parkingu B, pamiątkowy t-shirt, ciepły posiłek oraz wstęp za FREE na specjalną imprezę VIP w "Tropical Club'ie" !
Od godz. 17.00 do 21.00 przy scenie parkingu A odbywać będą się rozmowy z właścicielami oraz konkursy z nagrodami. Po 21.00 impreza do rana !
PARKING A – Motoryzacyjne Perły Pomorza + wystawcy
PARKING B – Najlepsze Pomorskie Projekty samochodowe + uczestnicy
Północna.TV oraz YOUNGTIMERS Trójmiasto zapraszają na coś więcej niż spot, w tym dniu przeniesiemy się umysłami i ciałem do szalonych imprezowych doznań. Wejdź na czerwony dywan, zobacz jak bawi się świat. Z rozmachem, bez ściemy…
CHCESZ ZGŁOSIĆ SWÓJ POJAZD?
– Wrzuć fotkę i opis – SZUKAMY POJAZDÓW TYLKO DO PARKINGU A – Tylko najlepsze auta !
Więcej informacji niebawem !
Odwiedż: http://tropical-club.pl/
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
roxygenium napisał(a):Jakbyśmy wjechali klubowo to i miejsca się
Tak jak na RTR :p
Ja niestety nie dam rady bo będę się upodlal na weselichu