Co do torów nie jestem w stanie pomóc bo sam byłem tylko w Radomiu
BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
swirek gratulację 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Oprócz przeniesienia tematu, uaktualniłem już datę najbliższego spota 
PS. Na większe OT mamy tutaj temat: viewtopic.php?f=94&t=173140&view=unread#unread
PS. Na większe OT mamy tutaj temat: viewtopic.php?f=94&t=173140&view=unread#unread
Dziękujemy za super wpis do księgi gości oraz za to, że zaszczyciliście Nas swoją obecnością na weselu 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Justyśka napisał(a):Dziękujemy za super wpis do księgi gości oraz za to, że zaszczyciliście Nas swoją obecnością na weselu
To my dziękujemy za zaproszenie
Gdyby o godzinie 19 padało, spot przenosimy do Carefoura