WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Maćku nie ma sensu bym taksówkę brał pod europa center... spotkamy się jakoś
bo chwilę tu zabawię, udanego spota życzę... szkoda że nie doczytałem że to dzisiaj.
matthies napisał(a):Ven napisał(a):chwilę tu zabawię
pewnie o carbonie zapomniałeś? ja tez zapomniałem ci przypomniec :/
Pmietałem... Mam nadzieję ze Ci wystarczy bo nie jest tego za dużo
Dzięki chopaki i dziewczyny za spota, było ciekawie, wczorajszy dzień skończył się dzisiaj, na fotkę niestety do poniedziałku musicie poczekać bo mój net kiepski tutaj 

A jednak się udało

A jednak się udało
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
No to żeby nadrobić iławskie spotkania proponuję jutro w godzinach popołudniowo-wieczornych szybkiego spontana, jako że będę przelotem i jestem już wstępnie umówiony z Maćkiem. Ven, Creeder chętni? (Okazja, zeby mieć tak blisko na spota może się szybko nie powtórzyć
)

pawcio1017 napisał(a):No to żeby nadrobić iławskie spotkania proponuję jutro w godzinach popołudniowo-wieczornych szybkiego spontana, jako że będę przelotem i jestem już wstępnie umówiony z Maćkiem. Ven, Creeder chętni? (Okazja, zeby mieć tak blisko na spota może się szybko nie powtórzyć)
Gdzie i o której ? (napisałeś po 1.00 w nocy więc to dzisiaj czy jutro
Dzięki za spota Panowie 

Pawcio Chyba na CB krzyczałeś przed Tyrowem tylko radio za późno właczyłem?
- Od: 23 paź 2013, 23:07
- Auto: 3 BL 1.6 MZ-CD 2010
andrzejkon napisał(a):Pawcio Chyba na CB krzyczałeś przed Tyrowem tylko radio za późno właczyłem?
Dokładnie, to ja

Jeśli taka niebieska jak w avatarze, to chyba widuję tą trójkę w Olsztynie. Mignęła mi kilka razy i się dziwiłem, że na klubowych ramkach, a posiadacz anonimowy. O tej właśnie Ci ostatnio mówiłem, Maciek 
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Maciek wrzucaj fote, pokaż jak moja brudna z trasy wyszła