WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
dzięki za spotkanie, dowiedziałem się kilku rzeczy co mam jeszcze porobić przy aucie, mam nadzieje że zapamiętałem wszystko, powrót przez Pruszków w tych godzinach oczywiście powoduje napotkanie miejscowego
ridera który chce się ścigać, jeśli czas pozwoli pojawię się na następnym spocie 

- Od: 19 lut 2014, 10:04
- Auto: Mazda Xedos 2.0 V6 1993r
Dziękuje za spota
Miło było poznać Mazdomaniaków. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach i kto wie, może na ulicach 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
29.04.2014 –> godz. 20.00
Wchodząc w temat widnieje ta data
Dokładne miejsce będzie znane w poniedziałek w przed dzień spota lub we wtorek rano w dniu spota i zostanie wpisane w temat.
Kalendarz spotkań na dany miesiąc zawsze jest dostępny w pierwszym poście tego tematu.
Zapraszam do brania udziału w życiu regionu jak i całego klubu
Pozdrawiam
Maciek
Wchodząc w temat widnieje ta data
Dokładne miejsce będzie znane w poniedziałek w przed dzień spota lub we wtorek rano w dniu spota i zostanie wpisane w temat.
Kalendarz spotkań na dany miesiąc zawsze jest dostępny w pierwszym poście tego tematu.
Zapraszam do brania udziału w życiu regionu jak i całego klubu
Pozdrawiam
Maciek
-
Szalotka
No można próbne ten rok ten zrobić co dwa tygodnie
zwłaszcza ze ja juz od Czerwca to raczej będę symbolicznie pojawiał się bo bliżej będzie mi do Rzeszowa lub pomyślę o Przemyślu
Wesołych i pogodnych świąt i udanego wypoczynku wśród jajek , szynki i rodzinki %

Wesołych i pogodnych świąt i udanego wypoczynku wśród jajek , szynki i rodzinki %
Ktoś ma grilla na stanie ?
Poczekamy jeszcze chwilę. Do południa wpiszę. Obydwa miejsca dobre na dzisiejszą pogodę patrząc nawet na to że przy stadionie też można grillnąć
Poczekamy jeszcze chwilę. Do południa wpiszę. Obydwa miejsca dobre na dzisiejszą pogodę patrząc nawet na to że przy stadionie też można grillnąć
-
Szalotka
Mam grilla na stanie, ale dzisiaj odpadam. Na 6 rano musze być w pracy, miejscówki dla mnie za daleko. Na VAT to peqnie bym się skusił na grilla.

Smacznego
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Krzysiu nie martw sie ja probowalem z krakowa dac rade dojechac a stoje w jozefowie bo czasu zabraklo:p takto duzym bym podjechal:p a na pace lakiernie samochodowa mam:p
wiec mam nadzieje ze nastepnym razem bede w stanie dotrzec;) Pozdrawiam:)
wiec mam nadzieje ze nastepnym razem bede w stanie dotrzec;) Pozdrawiam:)
Dzięki wielkie za spota
Pozdro dla dinozaurów

Pozdro dla dinozaurów

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Dzieki wszystkim za dzisiejsze spotkanie, urodzaj 3 dzisiaj był pod stadionem
Miło było poznać nowe twarze no i kilku starców
PS. Tomku, dzieki za sprint
Do pierwszych świateł było nawet spokojnie ale to czerwone chyba nas podkusiło
PS2 Grilla nie było jakby ktoś pytał...

Miło było poznać nowe twarze no i kilku starców