RADOM – spotkania regionalne
Mieczyslaw napisał(a):No poważnie mówię, że na recepcji. Tak mi powiedziała. Od dłuższego czasu tam już siedzi. Jeśli niw recepcja to inne biurowe stanowisko, gdzie odbierasz telefonu. A tak w ogóle to dwie moje koleżanki tam pracują
Recepcji nie ma żadnej. Jest co najwyżej sekretariat, dział kadr, dział księgowości itp. Co do odbierania telefonów to są operatorki;] A jest ich jakieś 60 i wszystkie znam, więc bez sprecyzowania nie będę wiedział czy mamy wspólne znajome, czy jednak nie:P
kajol napisał(a):Łukasz a naklejkę mazdy będziesz woził na hondzie, saabie czy alfie ?![]()
Heh.. też się nad tym zastanawiałem:]
kajol napisał(a):Może tym krokiem i dla Kuby na peżota ta z dzieckiembo na porodówce dają (co mnie zdziwiło) standardowe taka reklama 'nestle' .
W tym temacie się nie dogadamy, bo dla mnie oklejanie samochodu naklejkami jakimiś to nieporozumienie. Jest to oczywiście duża zabawka, ale bez przesady:)

Japan--->France
kajol napisał(a):Łukasz a naklejkę mazdy będziesz woził na hondzie, saabie czy alfie ?
śmiej się śmiej
Będą to zobaczycie gdzie

Cebula napisał(a):-------------------------------
1. elfik – 1 kpl. (białe)
2. czarek1991 – 1 kpl. (czarne)
3. tygrys36 – 1 kpl. (białe)
4. D@m$on – 2 kpl. (białe / czarne)
5. Mieczyslaw – 1 kpl. (białe)
6. Lukano – 1 kpl. (białe)
7. Kajol – 1 komplet
-------------------------------
Kajol, jaki kolor? Nie chcesz sie tym zajac?
Ja będe musiał zamówić sobie indywidualnie więc nie licze się do zamówienia. Nie ma problemu żeby Cebula do mnie przysłał list a rozdam Wam przy okazji kolejnych spotkań lub indywidualnie na michałowie. Przygotować jutro pieniążki +1zł na list a dla mnie po piwku i macie załatwione 
Panowie moja obeosc jutro wisi na włosku XEDOS u mechanika na wymianę maglownicy i jeśli się nie wyrobu do 20 to nie będę miał Auta dam znac czy przyjade. Trzymajcie kciuki za mechanika
-
tygrys36
FREEZY napisał(a):Recepcji nie ma żadnej. Jest co najwyżej sekretariat, dział kadr, dział księgowości itp. Co do odbierania telefonów to są operatorki;] A jest ich jakieś 60 i wszystkie znam, więc bez sprecyzowania nie będę wiedział czy mamy wspólne znajome, czy jednak nie:P
nooo to w sekretariacie pracuje chyba
FREEZY napisał(a): dla mnie oklejanie samochodu naklejkami jakimiś to nieporozumienie. Jest to oczywiście duża zabawka, ale bez przesady:)
a dupa tam, nie znasz sie
tygrys36 napisał(a): XEDOS u mechanika na wymianę maglownicy
Jeszcze powiedz, ze w Centrum zawieszen na Zbrowskiego robisz

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Odebrałem Mazde nie na zborowskiego tylko w wielogurze na piaskowej awiec jutro będę bez wycieków ktoś wie ilu nas bedzie
-
tygrys36
Fajnie, ze szybko sie uwineli z tematem
tak na oko to 7 8 sztuk. Jestem pelen podziwu 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Lukano napisał(a): jestem nawalony jak meserszmit....Ide spać..
D@m$on napisał(a):Tryb meserszmita mam załączony....
Widze, ze macie cos wspolnego. Nie dajcie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Było miło te 4 godziny zlecialo nie wiadomo kiedy było 7 aut z przewaga Mazd bardzo ładne i ciekawe modele.Do następnego razu chłopaki
-
tygrys36
jakies zdjecia 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'