RADOM – spotkania regionalne

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez FREEZY » 11 lut 2014, 23:00

kajol napisał(a):Specjalnie urlopuje sie żeby być w każdej chwili gotowy na spota :) Romek, Kazik i Jurek, Kuba, Damian i Łukasz co powiecie na kolejne 7 dni żeby wybrać się na przejażdżkę jak proponują panowie?

Wiesz Karolu, ja mam teraz jednak całkiem inne plany na najbliższe 7 dni, co myślę doskonale rozumiesz:D
Ostatnio edytowano 11 lut 2014, 23:10 przez FREEZY, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Japan--->France
Forumowicz

Od: 23 wrz 2007, 18:15
Auto: Peugeot 407 2.2
była:
MX-3 1.6 94r po FL

Postprzez Mieczyslaw » 11 lut 2014, 23:03

Mysle Frędzel, ze tyle jestes na tym forum, ze naucz sie cytowac :P
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

Od: 3 lut 2008, 16:38
Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez FREEZY » 11 lut 2014, 23:12

Już poprawione. Kurna, ale Wy się czepiacie:P Ostatnio tyle na głowie, że takich pierdółek to ja już nawet nie zauważam. Ale swoją drogą forum jak forum, ale strony internetowe się rzeczywiście pisało, to wypadało by wiedzieć jak powinien kod wyglądać:D

Swoją drogą wracając do tematu flagi to jeśli nie otrzymamy odpowiedzi, że dostaniemy flagę to (jeśli można użyć pewnego rodzaju autoreklamy:P ) pracowałem przez pewien czas jako specjalista ds reklamy i marketingu/grafik, więc projekt jakiś myślę, że skleję, a i kilka kontaktów do firm wykonujących materiały reklamowe w kieszeni zostało, więc myślę że coś w tym temacie byśmy mogli na własną rękę podziałać jeśli tylko czas mi rzecz jasna na to pozwoli.

Jeszcze jedno mi się przypomniało – to raczej do Panów z dziećmi w wieku szkolnym (choć nie tylko) – dziś było święto europejskiego numeru alarmowego, mieliśmy dzień otwarty na komendzie i można było przyjść. Czemu nikt nie skorzystał?? :D
Obrazek
Japan--->France
Forumowicz

była:
MX-3 1.6 94r po FL

Postprzez Mieczyslaw » 11 lut 2014, 23:20

Kto inny ma sie czepiac? :P szewc bez butow chodzi ;)

No to widzisz. Dlaczego wczesniej na ten pomysl nikt nie wpadl? Czyli czekamy na klubowa, a jesli nie maja to robimy swoja? Bo jesli bedziemy chcieli to klub nam taka zrobi (w sensie normalna klubowa).
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez tygrys36 » 11 lut 2014, 23:26

czekamy na flagę od kubu a jak nie to coś zrobimy wspólnie.Ostatnio teściowa obdarowała mnie piękną popielniczką ze skrzydłami byłem w szoku
tygrys36

Postprzez Mieczyslaw » 11 lut 2014, 23:38

FREEZY napisał(a): jeśli nie otrzymamy odpowiedzi, że dostaniemy flagę to ... byśmy mogli na własną rękę podziałać jeśli tylko czas mi rzecz jasna na to pozwoli.

tygrys36 napisał(a):czekamy na flagę od kubu a jak nie to coś zrobimy wspólnie

Ok, czyli czekamy na odzew w takim razie.

FREEZY napisał(a): mieliśmy dzień otwarty na komendzie i można było przyjść. Czemu nikt nie skorzystał?? :D

To Ty na komendzie jeszcze rpacujesz? Czy dostales cynk od policyjnego kapusia, ze impra na 11go listopada jest? :P

tygrys36 napisał(a):Ostatnio teściowa obdarowała mnie piękną popielniczką ze skrzydłami byłem w szoku

To odnosnie flagi, spota, komendy czy czego? :P
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez kajol » 11 lut 2014, 23:56

Ta flaga to dobry pomysł, nic się nie stanie jak nie dostaniemy zgody. Ja widzę to tak, że standardowa klubowa lub ta z mazowsza z dopiskiem – RADOM i wtedy Kuba mógłby nam pomóc z projektem.
FREEZY napisał(a):Wiesz Karolu, ja mam teraz jednak całkiem inne plany na najbliższe 7 dni, co myślę doskonale rozumiesz:D

Rozumiem i wiem, że to najważniejsze ale możesz dać żonie chwile na zebranie myśli i sił a samemu odpocząć w naszym towarzystwie bo już długo nie bedziesz miał czasu na wyjście i jeszcze musisz uwzględnić to że Asia może mieć zupełnie inne plany i zaczekać jeszcze z tydzień :)
Jak nie robi to różnicy a więcej nas będzie to może być niedziela w okolicach godz 11 w ustalonym miejscu... pod warunkiem że Kazik nie odlecisz na balu przedszkolaków i będziesz w stanie prowadzić nazajutrz :P
Forumowicz

Od: 10 sty 2011, 22:24
Auto: 626 GF 2.0FS
Honda CBR 600

Postprzez tygrys36 » 12 lut 2014, 09:31

to kiedy w końcu ten spot bo już nie wiem sobota czy niedziela?
tygrys36

Postprzez FREEZY » 12 lut 2014, 11:28

Mieczyslaw napisał(a):
FREEZY napisał(a): mieliśmy dzień otwarty na komendzie i można było przyjść. Czemu nikt nie skorzystał?? :D

To Ty na komendzie jeszcze rpacujesz? Czy dostales cynk od policyjnego kapusia, ze impra na 11go listopada jest? :P

Po pierwsze to co znaczy to jeszcze? Ja dopiero od niedawna przecież na komendzie. A po drugie to jest to komenda Straży Pożarnej a nie Policji:P więc odbyło się wszystko na Traugutta.
W maju będzie jakiś festyn Strażaków to może najwyżej wtedy się spotkamy:)
Obrazek
Japan--->France
Forumowicz

była:
MX-3 1.6 94r po FL

Postprzez kajol » 12 lut 2014, 11:47

Możemy sie spotkać na imprezie. ty jako pracownik napijesz się ze starszym ratownikiem :D
Najwiecej osób zadeklarowało niedziele tak więc Lukasz dokonaj zmian w nazwie tematu. Miejsce gdzie bedą stały samochody jest takie samo jak na ostatnich zdjęciach czyli na końcu parkingu pod ścianą jak najdalej od ul 25 czerwca
Forumowicz

Honda CBR 600

Postprzez elfik » 12 lut 2014, 13:13

Z mojej strony: preferowałbym sobotę, z racji tego że w niedzielę o tej porze to znając życie to nie dam rady się z domu ruszyć. Jeśli sobota zostanie aktualna to ja się tam do tej listy niniejszym dopisuję. Co do ,,oznakowania pojazdów'' też jestem jak najbardziej za. Jakby kto tam miał dojście i możliwość stworzenia wlepki na auto to ja chętnie się do tego przyłączam. Szukałem nawet na forum czy jakieś tego typu gadżety funkcjonują, więc miło słyszeć o takiej inicjatywie.
trzeci raz docinam tą samą deskę i nadal jest za krótka...
Forumowicz

Od: 12 sty 2014, 16:05
Auto: mazda 626 GE, 2,5 V6

Postprzez Mieczyslaw » 12 lut 2014, 18:02

FREEZY napisał(a):Po pierwsze to co znaczy to jeszcze? Ja dopiero od niedawna przecież na komendzie. A po drugie to jest to komenda Straży Pożarnej a nie Policji:P )

Tak ?? To ja pierwsze slysze :d Myslalem, ze w szkole nadal pracujesz :P Na traugutta w strazy moja dobra znajoma pracuje ;) Co Ty tam robisz w ogole? Sikasz na przechodniow? hahaha :P

elfik napisał(a):forum czy jakieś tego typu gadżety funkcjonują, więc miło słyszeć o takiej inicjatywie.

Flage dostaje PR czyli przedstawiciel danego regionu, a u nas nim jest Cebula czyli Wawa. Tam za czesto sie nie wybieramy i nasi klubowi znajomi sie nie pokrywaja, ze tak sie wyraze, wiec przydalaby sie nasza wlasna.
Jesli chodzi o gadzety to sa w sklepie klubowym, sa m.in. podkladki pod tablice i naklejki klubowe wiec trzeba poszukac troche :P
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Lukano » 12 lut 2014, 19:33

Za niedzielą jest większość, a dawno takiego odzewu nie było, aż sam się dziwię.
elfikmoże dasz radę choć na chwilę przyjechać? Oblukamy Twoją furkę.
My tam pewnie jak zwykle parę godzin będziemy stali.

Zmieniamy na niedziela w granicach 11:00 16 luty Kaufland

Jeśli chodzi o flagę to raczej możecie zapomnieć moim zdaniem od klubu. W Lublinie na zloty to pożyczaliśmy z Warszawy ;)
Jak dostaniecie odpowiedz jestem za zrobieniem, żeby na lato była. Zrzutę się po parę groszy zrobi i po problemie.
Obrazek
Audi A8 4.2
Forumowicz

Od: 1 lut 2006, 19:10
Auto: Hania civic X, A8 D3 a na lato Hania CRX del soll

Postprzez donleon » 12 lut 2014, 19:35

Być może jestem najbardziej "czasowy" jeżeli chodzi o termin spotu (dzieci mi nie płaczą ;P ), dlatego napisałem, że się dostosuję. Generalnie bardziej pasuje mi niedziela niż sobota, ale będę również w sobotę, jeżeli taka jest wola większości. Miejsce wybraliście dobre, bo pogoda jest do <dupa> ostatnio. Odnośnie flagi klubowej to popieram jakąś taką związaną z Mazowszem, jednak wybór zostawiłbym naszym klubowiczom (sztuk jedna <faja> )-niech zadecydują. Gadżetów klubowych trochę jest-do wyboru, do koloru ;) .
Forumowicz

Od: 12 cze 2009, 20:32
Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota

Postprzez Mieczyslaw » 12 lut 2014, 19:45

Lukano napisał(a):Jeśli chodzi o flagę to raczej możecie zapomnieć moim zdaniem od klubu. W Lublinie na zloty to pożyczaliśmy z Warszawy ;)
Jak dostaniecie odpowiedz jestem za zrobieniem, żeby na lato była. Zrzutę się po parę groszy zrobi i po problemie.

donleon napisał(a):Odnośnie flagi klubowej to popieram jakąś taką związaną z Mazowszem, jednak wybór zostawiłbym naszym klubowiczom (sztuk jedna <faja> )-niech zadecydują. Gadżetów klubowych trochę jest-do wyboru, do koloru ;) .

Na klubowicza wiedze jeszcze jednego kandydata ;)
Rozmawialem odnosnie flagi wiec spokojnie ;) Jesli jej nie bedzie na stanie klubu to nam zrobia. Tak jak Lukasz pisze, mala zrzutka i bedziemy mieli flage :) Chcialbym zeby na Sulejow byla :)
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez kajol » 13 lut 2014, 01:23

Mietek widzę że uparłeś się na ten Sulejów <oczko> a tak swoją droga gdzie i komu właziłeś żeby dostać powrotnie tabliczke <co?>
D@mson bedziesz miał wolne żeby wpaść?
Forumowicz

Honda CBR 600

Postprzez D@m$on » 13 lut 2014, 01:36

Tak Karolu mi pasuje i sobota i niedziela też:)
Mialem nic nie pisac i zrobic wam suprajsa:D
Elfik są naklejki klubowe. Zamawiamy grupowo?
http://www.mazdaspeed.pl/sklep/10-45-large/naklejki.jpg

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mazda 323F (BA) V6 GT !
Obrazek
Forumowicz

Od: 2 lut 2009, 23:05
Auto: 323F (BA) GT 2.0 V6 KF!

Postprzez tygrys36 » 13 lut 2014, 08:23

Panowie będę w niedzielę co do flagi to musimy sobie zrobić swoją a odnośnie naklejki to chciałbym 2 sztuki.Nie widać mnie chwilowo na forum bo mi padł dysk w laptopów dziś postaram się to ogarnąć
tygrys36

Postprzez elfik » 13 lut 2014, 12:45

Spróbuję wykombinować żeby się w niedzielę pojawić. Z tymi wlepkami chętnie bym się zaopatrzył, tylko ja tam nie znalazłem nic konkretnego, ani wymiaru ani ceny. Ktoś się orientuje w tych szczegółach? Jedyne co wypatrzyłem na sklepie to ramki pod blachy, ale jak dla mnie wlepka szt. max 2 by mi wystarczyło.
trzeci raz docinam tą samą deskę i nadal jest za krótka...
Forumowicz

Od: 12 sty 2014, 16:05
Auto: mazda 626 GE, 2,5 V6

Postprzez Szalotka » 13 lut 2014, 14:29

Chcecie może naklejki regionalne bo jeszcze kilka mam ?
KLUB MAZDASPEED
Grupa Mazowsze

Naklejane są od zewnątrz więc można przykleić na błotniki pod kierunki jak również na boczne szyby gdzieś w rogu. Są czarne i białe więc można wybrać np. zależnie od koloru nadwozia ;)

Koszt za komplet (2 szt.) = 3 złote

Jak jesteście zainteresowani to dajcie znać ile kompletów. Spakuję w jedną kopertę i wyślę. Koszt takiej jednej wysyłki to przecież sportowe koszty ;)
Szalotka