Wielka Brytania – spotkania regionalne
Tak ostatni w tym roku,dokładną informacje postaram sie zamieścić jeszcze dziś
data nie uległa zmianie 1-12-2013.kręgle Luton GALAXY
Mam nadzieje ze ktoś się pojawi bo ja i kolega rob przyjedziemy aż z Bath:P troszeczkę działaliśmy z naszymi madziami (w sumie to ja bardziej a rob zamienił gg na gh:P) no i chcielibyśmy się pochwalić
<skromny>
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
- Od: 9 wrz 2011, 14:00
- Auto: Mazda 3 2013r BL 1.6 Venture Benzyna 105KM
na 100% spot się odbędzie wiec zapraszam,z tego co mi wiadomo uzbiera się niezła ekipa
szkoda ,że niektórzy uważają że nie ma potrzeby się zapisywać
ja będę na pewno 
Warto się zapisywać bo ułatwia to organizacje itd 
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
TomCat_S napisał(a):Mam nadzieje ze ktoś się pojawi bo ja i kolega rob przyjedziemy aż z Bath:P troszeczkę działaliśmy z naszymi madziami (w sumie to ja bardziej a rob zamienił gg na gh:P) no i chcielibyśmy się pochwalić<skromny>
kolega roy
Jedziemy, będziemy napewno.
glowasiek napisał(a):adas780715 napisał(a):z tego co mi wiadomo uzbiera się niezła ekipa
Kto ma byc
wiec sie prosze zapisywać
Adas – musze sie dowiedziec kto z elyty bedzie

Ruszamy z lista:
– adas780715 z familia
– TomCat_S z familia
– roy130 z familia
– glowasiek z zona (?)

Ruszamy z lista:
– adas780715 z familia
– TomCat_S z familia
– roy130 z familia
– glowasiek z zona (?)
Ostatnio edytowano 21 lis 2013, 11:18 przez glowasiek, łącznie edytowano 1 raz
Koleżanki i koledzy,
Jak już wcześniej wspominałem 1. grudnia o godz. 11:00 rozpocznie się ostatnie w tym roku spotkanie miłośników Mazd. Miejscem spotkania będzie parking blisko stacji kolejowej:
Bute Street Shoppers Car Park, Luton – cena za cały dzień wynosi 1.20
wskazówki dojazdu ;wg google 51.881121,-0.411189
Jeśli pojawimy się na kręgielni (Luton Galaxy, a dokładnie w Namco Station) do godziny 12:00, to cena za osobę za grę będzie 2.50, a jeżeli później to 4.50
Jeżeli będą chętni, to pójdziemy na obiad (Na mój gust to w grę wchodzi: Aroma, Jimmy's World Grill & Bar lub SizzAll, ale to do uzgodnienia na miejscu.)
Do zobaczenia.
Ps. Jeśli ktoś nie znajdzie parkingu to proszę o kontakt telefoniczny.
Jak już wcześniej wspominałem 1. grudnia o godz. 11:00 rozpocznie się ostatnie w tym roku spotkanie miłośników Mazd. Miejscem spotkania będzie parking blisko stacji kolejowej:
Bute Street Shoppers Car Park, Luton – cena za cały dzień wynosi 1.20
wskazówki dojazdu ;wg google 51.881121,-0.411189
Jeśli pojawimy się na kręgielni (Luton Galaxy, a dokładnie w Namco Station) do godziny 12:00, to cena za osobę za grę będzie 2.50, a jeżeli później to 4.50
Jeżeli będą chętni, to pójdziemy na obiad (Na mój gust to w grę wchodzi: Aroma, Jimmy's World Grill & Bar lub SizzAll, ale to do uzgodnienia na miejscu.)
Do zobaczenia.
Ps. Jeśli ktoś nie znajdzie parkingu to proszę o kontakt telefoniczny.
adas780715 napisał(a): Jeśli ktoś nie znajdzie parkingu to proszę o kontakt telefoniczny.
a jak ktos nie ma twojego nr telefonu to co wtedy

Gdyby Stanisław Ignacy Mickiewicz to widzial, to gdyby żył to by sie w grobie przewrócił – F.Kiepski
zawsze możesz napisać pw ,napewno podam mój num. 
Ruszamy z lista:
– adas780715 z familia
– TomCat_S z familia
– roy130 z familia
– glowasiek z zona (?)
– adamb z zona
– zielony z dzieckiem
– adas780715 z familia
– TomCat_S z familia
– roy130 z familia
– glowasiek z zona (?)
– adamb z zona
– zielony z dzieckiem
Pany szybkie pytanko puka mi jeden wahacz gumka sie rozkraczyla ale nie chce mi sie za pol roku znowu tam grzebac i chce wymienic komplet czy ktos juz mial wczesniej do czynienia z takim wynalazkiem jak to
http://bit.ly/1hOFTPR
Ja bym sie wybral na spot ale gdzie tam moja babunia do waszych mlodziutkich laleczek
Pzdr
http://bit.ly/1hOFTPR
Ja bym sie wybral na spot ale gdzie tam moja babunia do waszych mlodziutkich laleczek
Pzdr
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA