WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Nie ten temat, nie to forum, silnik chyba jednak gorszy wybór od 4 cylindrówki, ale ja to patrzę na to ile się da wycisnąć bez kucia więc mogę być uprzedzony
Generalnie szanse na to że się komuś zechce obejrzeć małe.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dzięki za spota
Miejsce nie jest złe. Jak będziemy chcieli wybrać się tam kiedyś ponownie to najpierw zadzwonię i zapytam czy tory już naprawione
Do następnego
Miejsce nie jest złe. Jak będziemy chcieli wybrać się tam kiedyś ponownie to najpierw zadzwonię i zapytam czy tory już naprawione

Do następnego
-
Szalotka
kacha napisał(a):bilard też nie najgorszy, chociaż Cezar narzekał.
Bo przegrał ?

Za te pieniądze nie ma co narzekać. Chyba że się jest Ronnie O'Sullivanem
kacha napisał(a):Tylko ta muzyka..... ;/
To nie jest problem myślę. Zawsze można prosić żeby było ciszej lub o zmianę repertuaru
-
Szalotka
Cebula napisał(a):kacha napisał(a):bilard też nie najgorszy, chociaż Cezar narzekał.
Bo przegrał ?![]()
Za te pieniądze nie ma co narzekać. Chyba że się jest Ronnie O'Sullivanem
kacha napisał(a):Tylko ta muzyka..... ;/
To nie jest problem myślę. Zawsze można prosić żeby było ciszej lub o zmianę repertuaru
No ba wezmie sie troche % i zagra nam Hit jak :
http://www.youtube.com/watch?v=ZKCJ-rvXZbU
A co byście powiedzieli na:
http://www.hulakula.com.pl/ ?
W poniedziałki i wtorki do 24:00 bilard 16zł/godzinę/stół (późniejsze godziny trzeba dopytać)
(18 stołów bdb jakości)
We wtorki kręgle
– do 22:00 80zł/godzina/tor
– od 22:00 do 24:00 40zł/godzina/tor (późniejsze godziny trzeba dopytać)
(28 torów bdb jakości)
Piłkarzyki są – dwa stoły standardowo płacone 2-złotówkami.
Do tego darty, gry wideo, cymbergaje, bar itp.
Można od 20:00 do 22:00 pograć w bilard i piłkarzyki, a potem przesiąść się na tory bowlingowe.
Orientacyjny koszt całkowity (oczywiście można grać na dwóch stołach w piłkarzyki i nie brać 2-go/3-go stołu bilardowego, koszt powinien być podobny):
dla 9-12 osób
3x2h – stoły bilardowe = 96zł
2x2h – tor bowlingowy = 160zł
+ piłkarzyki – jakieś 10-14 zł/h = max 30zł
Razem 286zł / ilość osób = 24-32 zł/osobę
dla 5-8 osób
2x2h – stoły bilardowe = 64zł
1x2h – tor bowlingowy = 80zł
Razem 174zł / ilość osób = 22-35 zł/osobę
dla 3-4 osób
1x2h – stół bilardowy = 32zł
Razem 142zł / ilość osób = 35-50 zł/osobę (liczę, że przyjdzie co najmniej troje
)
http://www.hulakula.com.pl/ ?
W poniedziałki i wtorki do 24:00 bilard 16zł/godzinę/stół (późniejsze godziny trzeba dopytać)
(18 stołów bdb jakości)
We wtorki kręgle
– do 22:00 80zł/godzina/tor
– od 22:00 do 24:00 40zł/godzina/tor (późniejsze godziny trzeba dopytać)
(28 torów bdb jakości)
Piłkarzyki są – dwa stoły standardowo płacone 2-złotówkami.
Do tego darty, gry wideo, cymbergaje, bar itp.
Można od 20:00 do 22:00 pograć w bilard i piłkarzyki, a potem przesiąść się na tory bowlingowe.
Orientacyjny koszt całkowity (oczywiście można grać na dwóch stołach w piłkarzyki i nie brać 2-go/3-go stołu bilardowego, koszt powinien być podobny):
dla 9-12 osób
3x2h – stoły bilardowe = 96zł
2x2h – tor bowlingowy = 160zł
Razem 286zł / ilość osób = 24-32 zł/osobę
dla 5-8 osób
2x2h – stoły bilardowe = 64zł
Razem 174zł / ilość osób = 22-35 zł/osobę
dla 3-4 osób
1x2h – stół bilardowy = 32zł
Razem 142zł / ilość osób = 35-50 zł/osobę (liczę, że przyjdzie co najmniej troje
Siw-y napisał(a):argo, znamy temat ale bardzo ciężko jest z zarezerwowaniem torów
Więc trzeba to zrobić odpowiednio wcześniej
Siw-y napisał(a):Łoo, to z tydzień przed by trzeba bo 4 dni wcześniej też był problem.
Mamy grafik spotów z wystarczającym wyprzedzeniem.
Problem w tym, że im wcześniej, tym mniej wiadomo, kto (czy też – ile osób) będzie...
No, ale może konieczność rezerwacji zadziałałaby mobilizująco i potencjalni uczestnicy spotkania zorganizowaliby sobie odpowiednio terminarz.
Gib napisał(a):Nie ten temat, nie to forum, silnik chyba jednak gorszy wybór od 4 cylindrówki, ale ja to patrzę na to ile się da wycisnąć bez kucia więc mogę być uprzedzonyGeneralnie szanse na to że się komuś zechce obejrzeć małe.
No napewno więcej niż z tego Twojego opla.... bez urazy Gib ale ostatnio słabo z Twoją koncentracją... ******************************************************** bo wiedzę masz ale czemu z niej nie korzystasz to nie wiem.. jest prośba to można na nią odp.... bez kucia to ********** możesz wyciągnąć... taka prawda...
Ostatnio edytowano 7 lis 2013, 09:51 przez lukias81, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Ugrzecznienie.
Powód: Ugrzecznienie.
Panowie. Z tą dyskusją zapraszam do czaterii.
Skopiujcie posty i tam gadajcie ile tylko macie sił i zdrowia.
Do zobaczenia na spocie 19.11.2013 r.

Skopiujcie posty i tam gadajcie ile tylko macie sił i zdrowia.
Do zobaczenia na spocie 19.11.2013 r.
-
Szalotka
Jakieś specjalne życzenia na wtorkowy wieczór ?
Może coś Giba ma na myśli bo akurat we wtorek ma urodziny
Jak nie to coś tam wymyślę przez weekend
Może coś Giba ma na myśli bo akurat we wtorek ma urodziny
Jak nie to coś tam wymyślę przez weekend
-
Szalotka
Pozostawiam to w gestii władz. Czuję w kościach że Wodnik Szuwarek coś podrzuci bo chłopak aż kipi od pomysłów. A co do urodzin to nie róbmy z tego zagadnienia, gdyż właśnie z tego powodu mogę na spocie się nie pojawić, ale dzięki za pamięć.
Dobrze w takim razie poproszę Saską. Ja wiem że się larum podniesie że przecież ostatnio były kręgle, i ostatnio na pradze było, ale lubię to miejsce, Cebula się pyta to taki mam pomysł. Jak ktoś ma inny to proszę się nie krempować. Ja i tak nie mogę zagwarantować że na 100% będę więc nie jest to spot urodzinowy tylko w moje urodziny, okrągłe dziewietnaste zresztą.