WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Jak mi mleko nie wykipi to też powinienem być 
Odnośnie next niedzieli to nie dam rady bo jadę na obiad z okazji imienin ojca i babci....ale gdybym był niezbędnym elementem na grupowej fotce to mogę szczelić se słit focię i wkleić w fotoszopie

Odnośnie next niedzieli to nie dam rady bo jadę na obiad z okazji imienin ojca i babci....ale gdybym był niezbędnym elementem na grupowej fotce to mogę szczelić se słit focię i wkleić w fotoszopie

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
No ja jutro na 99% jestem
bo potem mnie Nima
aż do 15.10
No a mnie nie będzie chyba jutro bo trochę żem zachorzał.
A w niedzielę o 14 będę się obżerał czymś niezdrowym po Poznań Maratonie.
O ile będę zdrowy i pojadę... 
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Cebula napisał(a):Możemy zrobić pierwsze podejście jutro.
Jeśli mam byc szczery do bólu to jutro po 20.00 zdjęcie nie będzie dobre.
Aby było fajne powinno być naświetlone 2-5 sek a stać nieruchomo wyjdzie sztucznie.
To nie jest sesja samochodów na parkingu.
A z lampą błyskową odpada.
Proponuję jednak zrobić to zdjęcie w dzień, w najbliższy możliwy termin, czyli chyba niedziela.
tomek-waw napisał(a):Cebula napisał(a):Możemy zrobić pierwsze podejście jutro.
Jeśli mam byc szczery do bólu to jutro po 20.00 zdjęcie nie będzie dobre.
Aby było fajne powinno być naświetlone 2-5 sek a stać nieruchomo wyjdzie sztucznie.
To nie jest sesja samochodów na parkingu.
A z lampą błyskową odpada.
Proponuję jednak zrobić to zdjęcie w dzień, w najbliższy możliwy termin, czyli chyba niedziela.
Wiem, że fajnie by wyszła fotka na tle stadionu a co za tym idzie światło niezbyt dobre....ale moszna zrobić też coś w stylu fotki z 11 rocznicy

Wysłane z poczty w Radzyminie
Wszystko rozumiem co napisaliście. Zdaję sobie sprawę że zdjęcie może nie wyjść w godzinach wieczornych ale spróbować można. To nie boli. Być może będą otwarte bramy Stadionu i można pstryknąć przy schodach bo tak jak pisałem auta nie są w tym przypadku najważniejszym elementem.
Że nie dogodzi się wszystkim to też rzecz jasna. Niedziela godz. 14.00 to jest faktycznie pora obiadowa ale nie wszyscy w takich godzinach jedzą dlatego spotkajmy się dziś pod stadionem, spróbujmy coś wykonać i umówić termin na drugie podejście bo że będzie to niedziela to niemal pewne. Można ewentualnie zmienić godzinę na 11.00. Wtedy chyba nikt schabowego nie je. Przy okazji w weekendy też są otwarte bramy.
Możemy nie wygrać konkursu. Nic się nie stanie ale żeby w ogóle nie wystartować to nie wyobrażam sobie tego. Największy region, najlepiej zgrany ostatnimi czasy i nie startuje ? Trochę głupio
08.10.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
STADION NARODOWY – parking Dworzec Stadion – ul. Siwca
Mapka

Że nie dogodzi się wszystkim to też rzecz jasna. Niedziela godz. 14.00 to jest faktycznie pora obiadowa ale nie wszyscy w takich godzinach jedzą dlatego spotkajmy się dziś pod stadionem, spróbujmy coś wykonać i umówić termin na drugie podejście bo że będzie to niedziela to niemal pewne. Można ewentualnie zmienić godzinę na 11.00. Wtedy chyba nikt schabowego nie je. Przy okazji w weekendy też są otwarte bramy.
Możemy nie wygrać konkursu. Nic się nie stanie ale żeby w ogóle nie wystartować to nie wyobrażam sobie tego. Największy region, najlepiej zgrany ostatnimi czasy i nie startuje ? Trochę głupio
08.10.2013 – Wtorek –> godz. 20.00
STADION NARODOWY – parking Dworzec Stadion – ul. Siwca
Mapka
-
Szalotka
No ja dziś mogę się pojawić dopiero o 21 bo na 20:30 muszę być na Żoliborzu na wizycie.... Jak jeszcze będziecie to Was odwiedzę 
Ksylo napisał(a):Jeżeli nikt nie ma nic naprzeciw „nowym” to chętnie się pojawię....
Niedawno też nikogo nie znałem. Na pewno nikt się nie obrazi na nową osobę.
Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m
Mam halogeny w Maździe jeden mocy ok. 200W a drugi 100W (z metrowym kablem) oczywiście są one na gniazdko 220V wiec jak będzie gdzieś wtyczka lub agregator to powinno się
udać
Ja przyjeżdżam

Ja przyjeżdżam
To dziękuję za ciekawego spota i fajną sesję
mam nadzieje że będę dobrze wykadrowany