WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Tak, tak. Dzięki za spota. ;–) Miejsce klymatyczne, fajne, tylko dlaczego wszyscy grają w piłkarzyki???
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Dzisiaj miałem wycieczkę po browarze LECH.
A w programie zwiedzania... oczywiście jednym z punktów jest degustacja wybranych gatunków piwa
Pozdrowienia z Poznania
A w programie zwiedzania... oczywiście jednym z punktów jest degustacja wybranych gatunków piwa
Pozdrowienia z Poznania
Ja również dotarłem, również dziękuję za spota i emocjonujący mecz w piłkarzyki, przepraszam że tak wcześnie wyszedłem ale miałem pewne zobowiązania.
Octodan gratulacje ale chyba to bardziej do czaterii, no i co to jest browar Lech? Wydaje mi się ale mogę się mylić że Lech to w tej chwili wyłącznie marka. Popraw mnie jeśli jest inaczej.
Ale w innym temacie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Octodan gratulacje ale chyba to bardziej do czaterii, no i co to jest browar Lech? Wydaje mi się ale mogę się mylić że Lech to w tej chwili wyłącznie marka. Popraw mnie jeśli jest inaczej.
Ale w innym temacie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dobrze że spocik udany
Ja nie dałem rady. Zaczęło mnie już rozkładać koło południa a o 19.30 już spałem
Teraz szybka reakcja. Ze spotami co dwa tygodnie ruszamy od teraz czy jeszcze jeden za tydzień i wtedy start.
Tu dla przypomnienia macie link z rozkładem jazdy
viewtopic.php?p=2716232#p2716232

Ja nie dałem rady. Zaczęło mnie już rozkładać koło południa a o 19.30 już spałem
Teraz szybka reakcja. Ze spotami co dwa tygodnie ruszamy od teraz czy jeszcze jeden za tydzień i wtedy start.
Tu dla przypomnienia macie link z rozkładem jazdy
viewtopic.php?p=2716232#p2716232
-
Szalotka
Ewentualnie od połowy pażdziernika.
Czyli jeszcze 8.10.2013 , 15.10.2013 i jedziemy już co dwa. W pazdzierniku wtedy i tak jeszcze jeden wpadnie tj. 29.10.2013
Czyli jeszcze 8.10.2013 , 15.10.2013 i jedziemy już co dwa. W pazdzierniku wtedy i tak jeszcze jeden wpadnie tj. 29.10.2013
-
Szalotka
To nie rozumiem po co odpuszczac tylko jeden wtorek (22) ?
Albo zaczynamy wg planu od poczatku października albo od poczatku listopada

Ja myślę że raczej trzeba po woli zacząć stawiać na jakość, wczoraj źle nie było ale słyszałem również głosy negatywne, a i tak wydaje mi się że miejscówka jest 100 razy lepsza niż jakikolwiek market i wcinanie McD/PH.
A teraz trochę prywaty, jak za tydzień będzie saska to będę, i znam jeszcze jednego kolegę którego nie wymienię z nazwiska (pozdrawiam Krzysiu
) który również tam chciałby jak nigdzie indziej. Jeśli będzie jakiś market albo lodowisko na ursynowie to dziękuję bardzo ale mam dyżur w pracy 
A teraz trochę prywaty, jak za tydzień będzie saska to będę, i znam jeszcze jednego kolegę którego nie wymienię z nazwiska (pozdrawiam Krzysiu

Stała pod ścianą prężąc kakao
Czarodziej jaki czy cuś?

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
CezaR83 napisał(a):To nie rozumiem po co odpuszczac tylko jeden wtorek (22) ?![]()
No z tego co pamiętam to raczej co dwa tygodnie spoty zaczynało się od Listopada ciągnęło do końca Marca.
Jutro spot. Po nim zapadnie decyzja co dalej. Czy tuz po nim przechodzimy w cykl co dwa tygodnie czy czy jeszcze czekamy.
Jakieś specjalne życzenie co do jutrzejszego miejsca ?
Myślałem o Stadionie Narodowym i zrobieniu fotki grupowej na tle Kosza Wiklinowego wieczorową porą. Potrzebne do tego są :
– dobry sprzęt (Aidan nie da rady, onyx też ręki sobie nie da uciąć że będzie)
– spora grupa ludzi (przypominam że nie chodzi głównie o auta) bo robienie zdjęcia w 5 czy 8 osób nie ma sensu.
Miało to by być pierwsze podejście bo drugie zrobimy w niedzielę też przy Stadionie ale w dzień około 14.00. Pogoda ma być dobra i ma być ciepło. Można poświęcić tą godzinę. ( żeby nie robić OT temat na czaterię)
Drugie to OSiR Saska i luzacko spędzić czas
Jakieś specjalne życzenie co do jutrzejszego miejsca ?
Myślałem o Stadionie Narodowym i zrobieniu fotki grupowej na tle Kosza Wiklinowego wieczorową porą. Potrzebne do tego są :
– dobry sprzęt (Aidan nie da rady, onyx też ręki sobie nie da uciąć że będzie)
– spora grupa ludzi (przypominam że nie chodzi głównie o auta) bo robienie zdjęcia w 5 czy 8 osób nie ma sensu.
Miało to by być pierwsze podejście bo drugie zrobimy w niedzielę też przy Stadionie ale w dzień około 14.00. Pogoda ma być dobra i ma być ciepło. Można poświęcić tą godzinę. ( żeby nie robić OT temat na czaterię)
Drugie to OSiR Saska i luzacko spędzić czas
-
Szalotka
To tak jak pisałem stronę wcześniej. Możemy zrobić pierwsze podejście jutro.
Tylko dobrze żeby do końca dnia każdy chętny oprócz tylko śledzenia tematu zdeklarował się czy będzie czy nie. Na ogół nigdy nie było to wymagane ale w tym przypadku warto od tego odstąpić
Tylko dobrze żeby do końca dnia każdy chętny oprócz tylko śledzenia tematu zdeklarował się czy będzie czy nie. Na ogół nigdy nie było to wymagane ale w tym przypadku warto od tego odstąpić
-
Szalotka