KIELCE – spotkania regionalne
No to czekam na jakieś propozycje.
- Od: 14 lip 2013, 15:31
- Auto: Mazda 626 V
Rocznik 1997
Benzyna + LPG
Ja jutro wezmę sobie grafik z roboty i posprawdzam ale wiem że w tym tygodniu mam wolną środę, czwartek i piątek więc można coś pomyśleć.
Rocznik 1997
Benzyna + LPG
A u mnie to sierpień ogólnie nie ciekawie wygląda jezeli chodzi o wolny czas na weekendzie.
W ten piątek wieczór kawalerski, bo tak większości zaproszonych pasuje. W sobotę raczej aktywny nie będę
wiadomo...
Przyszły tydzień sobota Mielec pokazy lotnicze, no chyba że ktoś się tam jeszcze wybiera?
Następny tydzień wesele, więc cały weekend z bani.
To ja raczej na następnego spot chyba dopiero dam radę. No chyba że coś się jeszcze zmieni.
W ten piątek wieczór kawalerski, bo tak większości zaproszonych pasuje. W sobotę raczej aktywny nie będę
Przyszły tydzień sobota Mielec pokazy lotnicze, no chyba że ktoś się tam jeszcze wybiera?
Następny tydzień wesele, więc cały weekend z bani.
To ja raczej na następnego spot chyba dopiero dam radę. No chyba że coś się jeszcze zmieni.
J low dis kar hehe ;)
- Od: 27 cze 2010, 17:50
- Auto: xedos 2.0V6 KF '97
Odpadam bo mam dyżur :/
Rocznik 1997
Benzyna + LPG
Szybki spontan:)
Kto chce się spotkać to wraz z Pokem'em zapraszamy na tor gokartowy F1 o 19:30
Kto chce się spotkać to wraz z Pokem'em zapraszamy na tor gokartowy F1 o 19:30
Rocznik 1997
Benzyna + LPG
Ja z kolei myślałem o jakimś grillu na pożegnanie lata lub/i bilard albo kręgle, ewentualnie przy piwku. Z tym, że... ja nie mam grilla
No i powinna się uprzednio uzbierać odpowiednia liczba chętnych.
Targi porażka, jak ktoś chciał się wybrać jutro to nie polecam.
Z części motoryzacyjnej było w sumie 6 (słownie sześć) pokazanych nowych modeli peugeota, mazdy i kia, a w środku między stoiskiem z płytkami ceramicznymi i dywanami ferrari, stare 911 i KTM.
Targi popisały się też logistyką robiąc jedyne wejście od strony parkingu wielopoziomowego, jak ktoś nie wiedział i przyjechał autobusem tam gdzie zazwyczaj były bramki musiał dymać dookoła jakiś kilometr. Oczywiście dyrekcja i cały dział obsługi pochował się gdzieś po kątach i nie było nawet kogo opier****.
Z części motoryzacyjnej było w sumie 6 (słownie sześć) pokazanych nowych modeli peugeota, mazdy i kia, a w środku między stoiskiem z płytkami ceramicznymi i dywanami ferrari, stare 911 i KTM.
Targi popisały się też logistyką robiąc jedyne wejście od strony parkingu wielopoziomowego, jak ktoś nie wiedział i przyjechał autobusem tam gdzie zazwyczaj były bramki musiał dymać dookoła jakiś kilometr. Oczywiście dyrekcja i cały dział obsługi pochował się gdzieś po kątach i nie było nawet kogo opier****.
- Od: 9 sty 2011, 14:18
- Auto: Mazda mx-5 NA
Volvo V70
kubsztyk wybierasz się? 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Tu się nie ma nad czym zastanawiać, daleko nie jest 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum