WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Jeśli chodzi o mnie to nie wiem czego chcę, coś mi się obiło o uszy że po majówce wracamy do cotygodniowych spotkań, dlatego pytam czy jest jutro spot czy nie ma. Wiele jednak wskazuje że pracuję jutro.
Stała pod ścianą prężąc kakao
No obiło ci się dobrze Gib
Maj-Październik spoty co tydzień

Maj-Październik spoty co tydzień
Mam tylko dwie odpowiedzi na zadane wcześniej pytanie więc dzisiaj spota odpuszczamy.
Za tydzień po Waszych głosach i swoim podejmę decyzję czy od kolejnego wracamy na ścieżkę co tygodniową czy zastajemy w cyklu co dwa tygodnie.
W między czasie rozejrzę się się jak ma się sprawa z miejscem lubianym przez większość czyli z plażą przy Stadionie Narodowym. Będzie pogoda to zaczniemy od grilla pod parasolami przy plaży a pózniej ewentualnie można urządzić jakąś sesję foto przy Stadionie np. tam gdzie było 11 lecie klubu. Albo odwrotnie.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Za tydzień po Waszych głosach i swoim podejmę decyzję czy od kolejnego wracamy na ścieżkę co tygodniową czy zastajemy w cyklu co dwa tygodnie.
W między czasie rozejrzę się się jak ma się sprawa z miejscem lubianym przez większość czyli z plażą przy Stadionie Narodowym. Będzie pogoda to zaczniemy od grilla pod parasolami przy plaży a pózniej ewentualnie można urządzić jakąś sesję foto przy Stadionie np. tam gdzie było 11 lecie klubu. Albo odwrotnie.
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
Szalotka
Łee, dziś to podejrzewam i tak by nikt nie przyjechał, no może ze trzy osoby.
Czy wracać do cotygodniowych... hmm, można by, kto by mógł to by przyjeżdżał, choć zdarzyć się może że część będzie przyjeżdżać na mijankę
Ale jest jedno ale
pozornie zmniejszy się nam ilość ewentualnych miejsc spotów i niektórzy mogą marudzić, że znowu mają za daleko 
Czy wracać do cotygodniowych... hmm, można by, kto by mógł to by przyjeżdżał, choć zdarzyć się może że część będzie przyjeżdżać na mijankę
Ale jest jedno ale
to ja się wtrącę jako ostatni nie-bywalec na spotach ;|
wg mnie spoty cotygodniowe dają większą elastyczność na dobranie sobie terminu, bo tak jak dla mnie ostatnio to co zaglądam do wątku to spota nie ma, a jak jest to mnie nie ma w domu lub jestem zajęty – jakby były co tydzień to miałbym o wiele większe prawdopodobieństwo że w wolny (dla mnie) wtorek natrafię na na ten wtorek w który spot jest.... ech takie masło maślane
wg mnie spoty cotygodniowe dają większą elastyczność na dobranie sobie terminu, bo tak jak dla mnie ostatnio to co zaglądam do wątku to spota nie ma, a jak jest to mnie nie ma w domu lub jestem zajęty – jakby były co tydzień to miałbym o wiele większe prawdopodobieństwo że w wolny (dla mnie) wtorek natrafię na na ten wtorek w który spot jest.... ech takie masło maślane
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Popieram Plastra, dobrze gada 
O tym samym pomyślałem
Gdyby był co tydzień, to może akurat byłbym na miejscu...
Zawsze, jak czytam, że jest spot, to akurat jestem gdzieś poza Warszawą na wyjeździe służbowym.
O tym, że ostatnio wszystkie spoty są "po drugiej stronie rzeki" już nie wspomnę
Z kolei już wiem, że na najbliższe 2 wtorki mam już zaplanowane wyjazdy do Lublina i 3-Miasta, więc i tak nici ze spotu
O tym samym pomyślałem
Gdyby był co tydzień, to może akurat byłbym na miejscu...
Zawsze, jak czytam, że jest spot, to akurat jestem gdzieś poza Warszawą na wyjeździe służbowym.
O tym, że ostatnio wszystkie spoty są "po drugiej stronie rzeki" już nie wspomnę

Z kolei już wiem, że na najbliższe 2 wtorki mam już zaplanowane wyjazdy do Lublina i 3-Miasta, więc i tak nici ze spotu
No to
spotowe pozdrowienie ze Stargardu Szczecińskiego
http://gosciniecnadina.com.pl/kontakt.php#tu
Hotel fajny lecz jakość potraw ich w stosunku do ceny można Geslerowej dać do poprawki
http://gosciniecnadina.com.pl/kontakt.php#tu
Hotel fajny lecz jakość potraw ich w stosunku do ceny można Geslerowej dać do poprawki

trzeba sobie zadać jedno zajebiśc.e ważne pytanie – a co z dzieciakami ?!
a potem zrobić jak co roku
zapraszamy do rozdawania uśmiechów
a potem zrobić jak co roku
zapraszamy do rozdawania uśmiechów
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
octodan napisał(a):O tym, że ostatnio wszystkie spoty są "po drugiej stronie rzeki" już nie wspomnę
Jeżeli np. C.H. Mokotów jest po praskiej stronie to gratuluję

Od przyszłego wtorku spotkania odbywać się będą co tydzień i będą trwały tak jak zawsze do jesieni i już. Sprawa załatwiona. Każdy dostosuje się do swoich potrzeb oraz wolnego czasu
-
Szalotka
Napisała do nas Pani z "Czwórki Polskiego Radia":
Dzien dobry,
Piszę do Panstwa z propozycja nagrania materiału dzwiękowego na temat brzmienia silnika Wankla i Mazdy RX 7, 8. Od jakiegos czasu prowadze cykl o charakterystycznych brzmieniach róznych aut. Miałam już audycji zarówno o brzmieniu Mustanga jak i Syrenki, pełna różnorodnosc. W tym tygodniu bedzie to brzmienie silnika Wankla w mazdzie RX 7, RX 8.
Poszukuję kogos kto dysponuje taka mazda i mógłby sie wypowiedz na ten temat: chodzi o wypowiedz za co uwielbia sie to brzmienie, co jest w nim nietypowego? Do czego można je porównac? Wszytskie zajawkowe rzeczy na temat brzmienia i samej mazdy...Widziałam na forum, że macie zlot 21 maja o 20.00 na parkingu przy saskiej tudziez Angorskiej. Zalezy mi na jednej badz 2óch osobach, ktore fajnie, lekko i zabawnie poopowiadaja o swojej MAZzajawce.
Proszę o kontakt. Najlepiej na komórke (numer na PW) ale może też byc na mail.
Nie gryze, nie szczypie i tak – jestem kobieta, ktora "stara sie zając po trosze motoryzacją".
Pozdrawiam!
the right man in the wrong place...
spoko, znam tą audycję, i może być ciekawie, bo Ta pani to w ogóle nie wie co mówi jak się ją słucha 
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Jutro rano wpiszę miejsce spota. Zobaczymy jaka będzie pogoda bo różnie portale prognozują.
Będzie ładnie to grill spot się zrobi
Będzie ładnie to grill spot się zrobi
-
Szalotka