ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
ktoś się boi fast fudów 
misiak89-89 napisał(a):ktoś się boi fast fudów
Chemie z mc spozywam tylko raz w roku. A pizze nawet raz w tygodniu hehe, przeciez widac jak wygladam
Dopisano 14 maja 2013, 21:34:
To idziemybieski napisał(a):To polecam fresha serio.
Tam nawet salatki sa dobre

-
Dżasta
a co, o samochodach chcesz gadać
. Luzik, pod makro też się zdarzy podjechać, a są i tacy co przegonią tam swoją M na ćwiartkę
.
no właśnie koleżanko, "dietka" by się przydała
. Po pizzy jedziemy na deser do McD 

Dżasta napisał(a):przeciez widac jak wygladam
no właśnie koleżanko, "dietka" by się przydała

Wy tak gadacie o tym żarciu jak to spotkali się na "imprezie" informatycy. No i jak to informatycy cały czas o jednym komputery itd. W końcu jeden z nich odzywa się i mówi "panowie a może byśmy porozmawiali o dupach" i nastała cisza. Nagle odzywa się jeden " moja nowa karta graficzna jest do pupy "
I wy tak ciągle o tym żarciu 

- Od: 15 kwi 2013, 22:44
- Auto: Mazda 3 1,6 Benzyna 105 km
Ale możemy sie spotkac i nie jesc

-
Dżasta
DAMO napisał(a): gdzie??
http://goo.gl/maps/7vKpG
http://goo.gl/maps/dRmTs
DAMO napisał(a):której te spotkanie
18? ale to niech wszyscy sie wypowiedzą
Bieski jak zwykle blisko domu wszystko organizuje,a tak na marginesie to jak odwrócicie 1 fotkę o 180st.
to zobaczycie mazdzinę 323f czerwoną
Może wystarczy żebyście się postarali o potomka ,brzuszek rośnie przez 9 miesięcy niezależnie ile zjesz
to zobaczycie mazdzinę 323f czerwoną
Dżasta napisał(a)::D![]()
Lubimy razem jeść. Tym bardziej ja, nie moge opuscic zadnej okazji zeby mi przybylo a nie ubylo
![]()
Ale możemy sie spotkac i nie jesc
Może wystarczy żebyście się postarali o potomka ,brzuszek rośnie przez 9 miesięcy niezależnie ile zjesz
SKIBA
- Od: 17 lip 2012, 17:20
- Auto: Audi A6 2,5TDI,QUATTRO 2001r.
ależ ty mnie znasz. Ja raczej tym razem poprzestanę na napojach gazowanych, np. .....pepsi
. Transport dla chętnych jest. Nie dotyczy bieskiego. On i tak ma blisko do chaty, a i pewnie brzuszek po UK musi zrzucić