No nareszcie prace pielęgnacyjne zostaly zakonczone .Autko błyszczy sie jak lustereczko i w srodku i na zewnatrz .Martwi mnie tylko jutrzejsza pogoda bo jak bedzie padac to cała praca pojdzie na marne .Chipsy, paluszki,talerzyki,sztućce i balaś 0.7 zakupione .Odliczamy godziny.....
Hej wszystkim:) Ktoś tam słusznie napisał że niedługo rodzi mi się syn i nie za bardzo mogę żonkę zostawiać. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę zlotu...:/ Oczekuję od Was zdjęć (bez cenzury poproszę). i ogólnie napiszcie jak tam było... Do następnego....
No przemo mam nadzieję ze bedziemy sie mogli spotkać w końcu w wiekszym gronie . Chciałbym podziękować wszystkim z ekipy Lubuskiej za zlot i przede wszystkim za to że mialem okazje Was poznac.Ekipa po prostu nie do podrobienia!!!Jeszcze mnie brzuch ze smiechu boli
Dopisano 28 kwi 2013, 23:05:
Sandysek gratuluję 3 miejsca za najglosniejszy wydech
rewelacyjnie, mi tak się spodobało, że już chyba żadnego nie opuszczę.. no chyba, że będzie baaaardzo daleko konkurencje pierwsza klasa, rywalizacja na poziomie, zaje***** impreza wieczorem i dużo fajnych ludzi (to tak w skrócie) jedynie pogoda nie dopisała ale kto by na to patrzył
a co u Ciebie? na następny lokalny spot się piszesz?
No było kozacko .JAk sobie tylko pomysle o zlociku to banan od ucha do ucha .Mam nadzieje ze zrobimy jakis spocik przed Czaplinkiem.Fajnie by było zeby jeszcze jacys lubuszanie zaszczycili nas swoja obecnoscia.Bo im nas bedzie wiecej to bedzie razniej i weselej .
Nie tylko u nas kiepsko to wygląda , choc są wyjątki np wielkopolskie, czy łodzkie. Ale i Oni też mają czasem problemy żeby się spotkac. Naszym problemem jest mała liczba ludzi i taki niby podział lubuskiego na Zieloną Górę i Gorzów Wlkp. Gdyby ludzi w lubuskim było znacznie wiecej tak jak jest to w wyżej wymienionych nie powinno byc problemu z małymi spotami nawet co dwa tygodnie , bo zawsze ktoś by podjechał , a tak jeśli jest nas kilku z czego jednemu lub dwóm osobom nie pasuje , to już nie ma komu jechac bo spot na dwa auta to śmiech na sali. Po drugie jest też kwestia finansowa . Ktoś kto jest z Gorzowa lub Zielonej ma praktycznie na miejscu bo z reguły tam odbywają się spoty . Do tego wiadomo że cały spot wzdychac do auta sie nie bedzie , wiec pizza jakieś piwko lub lampka wina i łaczny koszt wychodzi ok 80-100 zł licząc z dojazdem.
mi tam pasuje McFlurry w McD . W lecie mamy tam często spontany i nie wychodzi aż tak drogo. Spróbujcie zjeść tam kolację zabierając przy okazji dzieciaki.