Co robicie w piątek? Nie macie ochoty się spotkać wieczorem na parkingu pod Castoramą?
ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Jak mógłbym podleciec.
można później się spyknąć
Ja niestety o 19 mam małe party na chacie, a jestem Gospodarzem
Ale Siemek, wpadnę na Castoramę, wysyłam Ci na PW numer do siebie, walnij smsa, to się zdzwonimy 
Jeżeli ktoś inny miałby okazję być: 791 – 966 – zero.dziewieć.zero drynnąć, napisać smsa
Do siemka numeru nie mam, więc jakby ktoś to przeczytał to prośba aby mi ten numer podesłał (chyba, że sam Siemek da radę się odezwać bo przeczyta moje PW). Misiak89-89 odezwij się też na tel. jeżeli zamierzasz wpaść
Fajnie by było obejrzeć inną 323F 
Jeżeli ktoś inny miałby okazję być: 791 – 966 – zero.dziewieć.zero drynnąć, napisać smsa
- Od: 18 cze 2012, 10:05
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1.5 16V 95'
Dzięki również, i sorry za niedogadanie w kwestii miejsca
Carrefour/Castorama.
Co do Kąkolewa, 26ego mam wypłatę, jadę na 95% z wami. Po drodze mam jeszcze wyjazd do Mogilna na Rajd Samochodów Zabytkowych
Może uda mi się jeszcze spotkać z wami na jakimś większym spocie przed samym Kąkolewem?
Co do mojej 323F, po rozmowie z Siemkiem wiem, że muszę spotkać się z Pytonem na małą rozmowę w kwestii paru modyfikacji.
Co do Kąkolewa, 26ego mam wypłatę, jadę na 95% z wami. Po drodze mam jeszcze wyjazd do Mogilna na Rajd Samochodów Zabytkowych
Co do mojej 323F, po rozmowie z Siemkiem wiem, że muszę spotkać się z Pytonem na małą rozmowę w kwestii paru modyfikacji.
- Od: 18 cze 2012, 10:05
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1.5 16V 95'
dziś vag na makro ma otwarcie sezonu także co myślicie się spotkać? od 14:30 start
Ok to spotkajmy sie bliżej 15.
czas na jakies spotkanie , jakie daty proponujecie tak żeby pasowało większości .
pomysly sa takie :
spocik z autami na grillu u nas na dzialce lub na ochli na skansenie
spocik na makro
spocik w
pizzy
pomysly sa takie :
spocik z autami na grillu u nas na dzialce lub na ochli na skansenie
spocik na makro
spocik w
-
Pyton162