ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
jak najbardziej aktualne , rezerwujcie terminy u kobiet a jak sie nie zgodza to bierzcie je ze soba, pozdro

- 

Pyton162
to co z tymi kręglami bedzie ktoś?

dzieki wielkie za spotkanie, fajnie bylo pograc w kręgle sory że wygrałem   .
 .
Następne spotkanie zrobimy 2 tyg przed zlotem ogólnopolskim w Kąkolewie w celu ustalenia szczegółów wyjazdu , pozdro

Następne spotkanie zrobimy 2 tyg przed zlotem ogólnopolskim w Kąkolewie w celu ustalenia szczegółów wyjazdu , pozdro
- 

Pyton162
było fantastycznie   kręgle to trafiony pomysł wodzu
  kręgle to trafiony pomysł wodzu 

Witam wszystkich po długim czasie nieobecności  Widzę, że pozmieniało się wszystko od kiedy tu ostatnio byłem, czyli ludzie, auta, miejsca spotkań i wiele innych. Z braku czasu i wielu innych powodów nie miałem okazji się pojawić na ostatnich... kilkudziesięciu spotkaniach
 Widzę, że pozmieniało się wszystko od kiedy tu ostatnio byłem, czyli ludzie, auta, miejsca spotkań i wiele innych. Z braku czasu i wielu innych powodów nie miałem okazji się pojawić na ostatnich... kilkudziesięciu spotkaniach  Tak patrze, że ze starej kadry został chyba tylko Pyton i zrobił coś czego się nie spodziewałem, czyli auto zmienił
 Tak patrze, że ze starej kadry został chyba tylko Pyton i zrobił coś czego się nie spodziewałem, czyli auto zmienił 

- Od: 4 sty 2007, 17:31
Siemek, rzeczywiście chyba pamiętam. Wydaje mi się, że spotkaliśmy się wtedy pod samym Makro, a nie tak jak zazwyczaj na trasie na 400m w okolicach Makro 
Corolli już nie ma, przynajmniej nie u mnie... teraz uwaga, bo jest w rękach mojej siostry i jest postrachem naszego pięknego miasta, tzn nie siostra, tylko auto... w sumie to jedno i drugie
Ja się przesiadłem w "emeryt style" oczywiście produkcji japońskiej
Hmmm Kąkolewo mówisz... w sumie ciekawa opcja, muszę zerknąć, czy będę mógł i jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie Poczytam o zlocie i dam znać.
 Poczytam o zlocie i dam znać.

Corolli już nie ma, przynajmniej nie u mnie... teraz uwaga, bo jest w rękach mojej siostry i jest postrachem naszego pięknego miasta, tzn nie siostra, tylko auto... w sumie to jedno i drugie
Ja się przesiadłem w "emeryt style" oczywiście produkcji japońskiej
Hmmm Kąkolewo mówisz... w sumie ciekawa opcja, muszę zerknąć, czy będę mógł i jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie

- Od: 4 sty 2007, 17:31
czesc trollu a my mielismy sie ustawic ale chyba sprawy Cie pogoniły bo minelismy sie w drodze  

wpadaj na spotkania może starą kadre odbudujemy

wpadaj na spotkania może starą kadre odbudujemy